Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 04, 10:24)
reikia, reikia - knygos ir katės labai dera: manoji mėgo kai dar balsu skaičiau, ir audio  mėgsta wub.gif

Siandien kaip tik per zinias maciau - vietineje gyvuliuku gelbejimo organizacijoje vaikai, turintys problemu su skaitymu garsiai, skaito katems. Gerai ir vaikams ir katems.

Apie skaitomas knygas nelabai turiu ka pasakyt, nespeju su jumis. Tik teko pajusti, kad Jo Nesbo Haris Hule geriau kalba lietuviskai nei angliskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 03 04, 18:42)
Nereikia.  schmoll.gif

Aha,jei ne apie gėjus,tai jau ir nereikia,ne į temą visai... biggrin.gif

Atsakyti
Taikli pastaba. Tačiau diskusijos apie gėjus, erotiką ir pan. išsirutulioja iš diskusijų apie personažus literatūroje.

Tad prašom rašyti nors ir apie visą gyvūnijos pasaulį, jei tai susiję su skaitymu. biggrin.gif

user posted image

Ir knygių susitikimų organizavimas ne į temą, bet... vis tiek liečia mus, skaitytojas. Jei neskelbsime temoje, dalis liks "už borto".
Papildyta:
P.s.
Geriau prisipažinkite, su kokiu literatūriniu personažu-gyvūnu susitapatintumėt.
Aš turbūt su šiuo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 03 04, 14:18)
1. Sunku man su jumis  blush2.gif  norimų perskaityti knygų sąrašas vis ilgėja, ilgėėėėja.
2. O va su klausymu esu suglumusi - po skaniai peklausytų "Puikybės ir prietarų", 10 skyrių Austen "Nortangerio abatijos" pasirodė visiškai apie nieką  blink.gif Arba man Austen skaitoma/klausoma mažomis dozėmis, arba "Abatija"  nesusisekusi (man), arba mažai dar paklausiau (tikėtina).. tai kaip man jaustis ? biggrin.gif  biggrin.gif  (o dar įgarsintojos balsas kaip senos raganos  cool.gif  )

1. tai šalutinis šios temos efektas mirksiukas.gif
2. "...abatija" kiek kitokia, nes Jane Austen ją rašė kaip tuo metu populiarių gotikinių romanų parodiją.

QUOTE(klopedija @ 2015 03 04, 21:08)
Geriau prisipažinkite, su kokiu literatūriniu personažu-gyvūnu susitapatintumėt.

va pagalvojau, kad nelabai daug tokių žinau - net ir iš vaikiškos literatūros niekas greit 'neateina' į galvą g.gif

Šiandien knygyne užmačiau ir čiupau naująjį Navako esė rinkinį "Begarsis skambutis".
Gal kuri jau skaitinėjate?

Ir dar prigriebiau Šiškin "Laiškų knygą". Pernai Knygų mugėje ieškojau, bet leidykla nebeturėjo. Gerai, kad šįmet buvo proga jiems tą knygą perleisti. Temoje tiek pagyrų jai buvo, kad pamačiusi iškart čiupau.

Dabar lieka sunkiausia dalis, kaip visada - atrasti laiko skaitymui. Ir ne priešokiais, o normaliai. Svajonė - bent valandą niekieno netrukdomai įsitaisyti su knyga ir skaityti skaityti skaityti. Ech... na, bus taip kada nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 03 04, 21:08)
Ir knygių susitikimų organizavimas ne į temą, bet... vis tiek liečia mus, skaitytojas. Jei neskelbsime temoje, dalis liks "už borto".

P.s.

Man asmeniškai tikrai nemaišo jokie neliteratūrinai nukrypimai ax.gif Nei primyžtos varškės,nei mažumos,nei gyvulukai.Pagyvina temą thumbup.gif A ,tai be pažvygavimų,pasižnaibymų, bus tema sausa, kaip Komjaunimo tiesa TSKP suvažiavimų metu unsure.gif
A šitaip labai daug ką naujo sužinai,praplėti akiratį .Dabar jau žinau,kad jei kada pradės graužt sąžinė,kad užuot kampus liuobus,skaitau ant sofkės numojus ranka į bardaką,imsiu katę iš prieglaudos biggrin.gif Arba dvi,jei ta sąžinė iš viso prabus .

Man tik d'Artanjano kumelė ateina į galvą unsure.gif
Atsakyti
Zirgu uzkalbetojo mergaites zirgas...
Dar suo, kuris nenorejo but sunimi (Farlio Moveto), bet cia greiciau mano sesuo, kuri vis bando kazkaip kitaip viska daryti biggrin.gif
O siap tai pamenu Daktaro Dolitlio gyvunai man visi nerealiai patiko, labiausiai papuga Polinezija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 04, 17:08)

Gal kiek mažiau Meilės dievas Frėjus patiko.Ir visai ne dėl per didelio lytinio organo,kuriuo tas dievas vos ne dangų remia  biggrin.gif Gal per daug grotesko ir šiaip absurdo...  g.gif

Plačiau prašyčiau bigsmile.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 03 04, 17:36)

** katės skaitymui yra gėris, katės neutralizuoja sąžinę. Kai skaitai su kate ant pilvo, neateina minčių, kad reiktų eit, pėvėzė, pasišluot, nes negali gi trikdyti katės. Ypač gerai kai kartu skaito dvi katės. Trys irgi nieko. Keturios jau per sunku  g.gif  biggrin.gif

oooo, čia tai geras bigsmile.gif kad tik nesudrumsti katei poilsio biggrin.gif

QUOTE(zose61 @ 2015 03 04, 19:41)
Siandien kaip tik per zinias maciau - vietineje gyvuliuku gelbejimo organizacijoje vaikai, turintys problemu su skaitymu garsiai, skaito katems. Gerai ir vaikams ir katems.

puiki idėja - katės nekritikuoja, netaiso klaidų, jos klauso nuoširdžiai ir įdėmiai.

QUOTE(adija5 @ 2015 03 04, 20:02)
Aha,jei ne apie gėjus,tai jau ir nereikia,ne į temą visai...  biggrin.gif

bet rimtai cool.gif

QUOTE(Helianta @ 2015 03 05, 01:18)

Dabar lieka sunkiausia dalis, kaip visada - atrasti laiko skaitymui. Ir ne priešokiais, o normaliai. Svajonė - bent valandą niekieno netrukdomai įsitaisyti su knyga ir skaityti skaityti skaityti.

žinai - man šiuo metu irgi tas pats. Trumpam audio knygos skyriui randu laiko, o vat popierinės knygos laukia - o juk bibliotekos doh.gif

hmm... klausau Burnett "Paslaptingą sodą" doh.gif ir dar pasikartojau "Smarkuolę Gilę Hopkins" - dėl keletos detalių unsure.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 03 05, 01:29)
A ,tai be pažvygavimų,pasižnaibymų, bus tema sausa, kaip Komjaunimo tiesa TSKP suvažiavimų metu  unsure.gif

*A šitaip labai daug ką naujo sužinai,praplėti akiratį .Dabar jau žinau,kad jei kada pradės graužt sąžinė,kad užuot kampus liuobus,skaitau ant sofkės numojus ranka į bardaką,imsiu katę iš prieglaudos  biggrin.gif Arba dvi,jei ta sąžinė iš viso prabus .

**Man tik d'Artanjano kumelė ateina į galvą  unsure.gif

kartais ji tokia pasidaro. Tada kas nors pajunta tiesiog pareigą pri...., t.t pakalbėti apie varškę cool.gif

*greičiau. Aš apie katę cool.gif

**aš čia truputėlį iš kėdės išvirtau ir apie varškę pagalvojau lotuliukas.gif

Visada norėjau būti paukštis arba roplys. Tad lieka slibinas biggrin.gif
Atsakyti
Jau norėjau susitapatinti su žiurke (knygų), bet dar tinkamesnis gyvuliukas būtų žiurkėnas. Turiu tiek prisichomiačinus knygų ir kitokių gėrių, kad... doh.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 03 05, 02:18)
Šiandien knygyne užmačiau ir čiupau naująjį Navako esė rinkinį "Begarsis skambutis".
Gal kuri jau skaitinėjate?

Skaitinėjau knygyne, patiko, ieškojau LIBIS, bet neranda, vadinasi, dar nėra bibliotekose..... unsure.gif P.S. Šiauliuos tik yra.

QUOTE(adija5 @ 2015 03 05, 02:29)
Man asmeniškai tikrai nemaišo jokie neliteratūrinai nukrypimai  ax.gif Nei primyžtos varškės,nei mažumos,nei gyvulukai.Pagyvina temą  thumbup.gif A ,tai be pažvygavimų,pasižnaibymų, bus tema sausa, kaip Komjaunimo tiesa TSKP suvažiavimų metu  unsure.gif
A šitaip labai daug ką naujo sužinai,praplėti akiratį .Dabar jau žinau,kad jei kada pradės graužt sąžinė,kad užuot kampus liuobus,skaitau ant sofkės numojus ranka į bardaką,imsiu katę iš prieglaudos  biggrin.gif Arba dvi,jei ta sąžinė iš viso prabus .

Man tik d'Artanjano kumelė ateina į galvą  unsure.gif

Pitariu, man irgi nukrypimai visad patinka, knygose juk gyvenimo atspindžiai, o gyvenimas pats ir yra knyga, kasdien rašoma, su visais nuokrypiais, gyvuliukais, etc.

Aš, žinoma, arklys, neužkalbėtas, neišdresuotas, laukinis biggrin.gif

Dar - zuuuurkė smile.gif Knygų ir ne tik. Be to, zurkės metais gimusi biggrin.gif Šiandien priksiu zuuurkę, juodą, su ilga uodega, įsimylėjau tik pamačius. Vyras nesugeba atkalbėt smile.gif Buvo du degu graužikai, liko vienas, mano tėttis numarino vieną pamaitinęs batonu verysad.gif Vieno kambario butas, du vaikai, degu ir dar zuuurkė bus smile.gif Galvosiu vardą cool.gif Kai reikės kur išvažiuoti, bus mįslė, kur palikti rolleyes.gif Nes giminių neturim.
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 10:33)
hmm... klausau Burnett "Paslaptingą sodą" doh.gif ir dar pasikartojau "Smarkuolę Gilę Hopkins" - dėl keletos detalių unsure.gif
kartais ji tokia pasidaro. Tada kas nors pajunta tiesiog pareigą pri...., t.t pakalbėti apie varškę cool.gif

Iš kur tu gavai paslaptingą sodą klausyt? Kokia kalba? Mano mylima vaikystės knyga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 05 kovo 2015 - 10:24
Žiurkė ir dar juoda wub.gif

QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 03 05, 10:22)

Iš kur tu gavai paslaptingą sodą klausyt? Kokia kalba? Mano mylima vaikystės knyga wub.gif

Prašom - visai legalu bigsmile.gif sūnus skaityti nelabai norėjo, užtat klausosi cool.gif
http://ebiblioteka.mkp.emokykla.lt/
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 11:31)
Žiurkė ir dar juoda wub.gif
Prašom - visai legalu bigsmile.gif sūnus skaityti nelabai norėjo, užtat klausosi cool.gif
http://ebiblioteka.mkp.emokykla.lt/

Ačiū smile.gif

Aha, juoda, yra ir pilka, vyrui ta labiau net patiko, tikiuos, nenupirko manosios, buvau sakiusi, kad paliktų man, bet sergu, vakar neišėjo nuvažiuot, tikiuos, šiandien ji lauks manęs tongue.gif

Žinau, kaip mes žiurkėsim abi - ji man ant peties gal tupės, o aš skaitysiu, leisiu ir knygos kamputį pagraužti, knygos man - šventas dalykas, bet kaip savo kompanionei leisiu, gi zuuurkė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 05 kovo 2015 - 10:44
Neseniai buvo zoo sode, o pasirodo savaitgaliai jie po vieną roplį ištraukia pačiupinti. Tai kaip čiupau glamonėti, net nepaklausiau ką - žaltį ar gyvatę doh.gif lotuliukas.gif
man labai agamos patinka. Ir varanai. ir varlės wub.gif
Papildyta:
Šiandien Kaune, Akropolyje Tapino "Mano dienos" pristatymas ax.gif
Atsakyti