Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Gemma @ 2015 03 02, 10:39)
o man svarbu, kad pavalgyt duotų  biggrin.gif nes po darbų išbadėjus atlekiu... o jei netinka kiniečiai, tai tada nieko pasiūlyti neišeina. siūlyk pati  mirksiukas.gif

meet'o ir man labai norėtųsi

nedaėdėlė biggrin.gif

tiesiog kiniečiai truputį nusibodo ax.gif japonai? meksikiečiai? (Rotušės a. turėtų būti nauja meksikietiška užeiga - niekas nebadėt?)

gerai jau, pavalgyt ir aš mėgstu hihihi.gif
Atsakyti
"Drakono" įsikibę dėl to, kad ganėtinai pigu, esam "savos", niekas nevaržo, o svarbiausia - daugumai patogus susisiekimas. Pakentėk truputį, kai atšils, persimesim į "Miesto sodą". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 02, 10:48)
tiesiog kiniečiai truputį nusibodo ax.gif japonai? meksikiečiai? (Rotušės a. turėtų būti nauja meksikietiška užeiga - niekas nebadėt?)

restoranas "Agave", kaip tik ten neseniai vyro gimtadienį šventėm.
viskas labai puiku, bet šiaip labiau tinkama ypatingom progom, ten nėra tas variantas "greitai, pigiai ir daug". Bet laaabai rekomenduoju, ir užkandžiai patiko, ir pagrindiniai patiekalai (restorano virtuvės kokybę parodo tai, kad tų patiekalų tik vienas puslapis, plius dar pora patiekalų ne iš meniu, o ką tą dieną šefas pagamina), ir desertai thumbup.gif

Ai, gi baigiau Tapino "Maro dieną".
Labai gerai "sukaltas" romanas. Pirma pusė - geras veiksmo trileris su Vilnium, Paryžium, Konstantinopoliu ir Londonu. Antra pusė - taip pat veiksmo, bet jau su zombių elementais, daugiausia Kaune aplink Soborą ir fortuose. Kikenau iš Žemaitės (nepėsčia moteriškė thumbup.gif ), o Čiurlionio galėjo ir daugiau būti.
Tiesa, toms, kurios tęsinį galvojate skaityti dėl lėlių - jei vien dėl jų, tai šią knygą praleiskite ir laukite trečiosios, kur veiksmas vėl turėtų bent iš dalies sugrįžti į Vilnių. Lėlių antroje knygoje pasigesite.
Atsakyti
Tapinas tavo? paskolintum? blush2.gif
Atsakyti
Tapinas zmonos, abejoju, ar sklolintu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik ka reklama pamaciau, kad pagaliau filmas iseina pagal mano vienos mylimiausios rasytojos Irene Nemirovski "Prancuziska siuita":
https://www.youtube....h?v=4cR0L6invGQ
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 03, 15:37)
Tapinas tavo? paskolintum? blush2.gif

knyga mano, bet tėčiui paskolinau, o jis dar pasitikslino, ar neskubu - sakiau, kad ne.
tai gali tekti ilgokai laukti, greičiau bus kokiais kitais kanalais.
Nebent komiksą galiu paskolinti, ten trumpa istorija, priešistorė kai kurių įvykių papasakota.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2015 03 03, 22:22)
Tik ka reklama pamaciau, kad pagaliau filmas iseina pagal mano vienos mylimiausios rasytojos Irene Nemirovski "Prancuziska siuita":
https://www.youtube....h?v=4cR0L6invGQ

wub.gif Labai labai lauksiu, nes knyga puiki.
Atsakyti
Pakeičiau nuomone dėl "Mašos" - turbūt nebeskaitysiu smile.gif Kam man "Maša", jei skaitau "Chimera" biggrin.gif Supratai, kad labai vaizdingai įsivaizduoju visas kūniškas baisybes ("Chimeroj" konkrečiai smarkiai apdegusio žmogaus aprašymus ir pojūčius).
Prieš tai dar "netyčia" perskaičiau Brown'o "Inferno". Nepadarė tokio įspūdžio , kaip kažkada "Da Vinčio kodas". Matyt, laikui bėgant jau pripratome prie tokio tipo literatūros.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 03 03, 23:33)
knyga mano, bet tėčiui paskolinau,

ir man neskubu biggrin.gif

QUOTE(Mamce @ 2015 03 04, 08:47)
Pakeičiau nuomone dėl "Mašos" - turbūt nebeskaitysiu smile.gif

o gal paskaityk? mastau.gif

Prisiduoju..... neįveikiau Debesų atlaso doh.gif
Atsakyti
Dėl naujos vietos - kas buvo VDU sociologijos fakultete esančiame restoranėlyje "Profesorius"? Ten kaip tik gyva grafika pasidarbavo bigsmile.gif
Profesorius - ties patys, kur ir Drakone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 04 kovo 2015 - 09:44
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 04, 09:21)
Prisiduoju..... neįveikiau Debesų atlaso doh.gif

nepatiko?..

O aš kad ir labai taupydama visgi užbaigiau J. Galsworthy trilogiją 'Koniec glavy'. Šedevras visgi ta Forsaitų saga wub.gif Net ir tik su dviem Forsaitais paskutinioji trilogija man labai patiko wub.gif Būtinai dar jo kūrinių parsisiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 kovo 2015 - 10:00