Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Lina1985 @ 2015 02 26, 12:43)
.. dabar dar labiau noriu Maro dienos. Jau krepselin imesta, laukia kol daugiau knygu prikaupsiu ir gales keliaut pas mama.

o pirmą knygą skaitėt?
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 02 26, 23:56)
O tu ką, tiesiogiai supratai? blink.gif
Taigi Tapinas dažnai sarkastiškai ką nors parašo. O dėl pilietiškumo - jis gi net į Šaulių Sąjungą ką tik įstojo.

Vien dėl to negalėčiau būti nei politike, nei kokiu viešu žmogumi - labai mėgstu rimtu veidu kokią nesąmonę pasakyti. O juk po to būtų nemažai tokių, kurie ne tik patikėtų, bet ir kitiems aiškintų - "bet aš girdėjau, ji pati taip sakė!" doh.gif

o iš kur man žinoti, kaip suprasti? g.gif teisingai, rašytiniai žodžiai neturi intonacijos nei išraiškos - doh.gif
o su viešais asmenimis tai tiesa - jiems "negalima" sakyti ką galvoja biggrin.gif Žinoma, rašytojai kaip ir galėtų, bet kai temos tokios skausmingos (o skaitytojos - negalvotos blush2.gif ) - gal nevertėtų ax.gif

aš gi sakiau, kad mėgstu jau mirusius rašytojus cool.gif

*** vyno norėčiau ax.gif
Atsakyti
Skaiciau, tik elektronine. Labai greit ji man suejo. Tokia lengva, bet idomi pakankamai. Ypac patiko "zinomu" zmoniu pasisakymai toje knygoje. Ir paziurejus ta pristatyma jauciu kad Maro diena dar idomesne.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 27, 09:50)
*** vyno norėčiau ax.gif
Norėti nedraudžiama. hihihi.gif
Ar čia užuomina tarp eilučių?.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 02 27, 15:22)
Norėti nedraudžiama. hihihi.gif
Ar čia užuomina tarp eilučių?..  biggrin.gif

tokia paboldinta užuomina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 27, 09:50)
o iš kur man žinoti, kaip suprasti? g.gif teisingai, rašytiniai žodžiai neturi intonacijos nei išraiškos -  doh.gif

Na dažniau jo žinutes skaitant, galima plius minus susidaryti bendrą vaizdą apie požiūrį į "atatinkamus" dalykus. Šitas žmogus bais mėgsta sarkazmą. Aš sarkazmą kaip žanrą biggrin.gif neitin mėgstu, bet ten buvo tikrai jis, nes T.A. pažiūros yra hm... sakykim opozicinės toms kandžioms eilutėms.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 27, 15:32)
tokia paboldinta užuomina biggrin.gif
Blogai! tongue.gif Reikia rašyti taip:
"Kaunietės, noriu meet`o! Siūlau rinktis tada ir ten! Kas už?" mirksiukas.gif
Man netinka trečiadienis ir sekmadienis. Na, dar ir šeštadienis (absoliutaus tinginio diena hihihi.gif).
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 02 27, 18:10)
Blogai!  tongue.gif  Reikia rašyti taip:
"Kaunietės, noriu meet`o! Siūlau rinktis tada ir ten! Kas už?"  mirksiukas.gif
Man netinka trečiadienis ir sekmadienis. Na, dar ir šeštadienis (absoliutaus tinginio diena hihihi.gif).

Jeigu sąžiningai atliekant visas pareigas, man tinka tik penktadienis, šeštadienis ir sekmadienis. Oi, ne, sekmadienis irgi ne kaži kas doh.gif

Ir nebenoriu Drakono, Ali irgi ne kaži kas.... norėčiau vietos, kur galima išgerti, o valgyti nevisai būtina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ieškau pirkti Saulėlydžio sagos knygų (geriau būtų anglų kalba).

Esu iš Kauno.

Jei turite ir parduodate, susisiekite asmenine žinute. ax.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuutis @ 2015 02 28, 15:12)
Ieškau pirkti Saulėlydžio sagos knygų (geriau būtų anglų kalba).
Šioje temoje nėra vietos skelbimams. ax.gif
Ieškokite čia: http://www.supermama...;#entry68584509
Atsakyti
Aptingau su skaitymu biggrin.gif
Maksas Frajus "Chimerų lizdai" - lėtas, ramus pasakojimas su aliuzijomis į Gėtės "Faustą" (tiksliau - istoriją iškviesto Mefistofelio akimis), Odisėją ir gal net Guliverio keliones biggrin.gif su daug vyno, alaus, naujų pažinčių ir požiūrių.

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 28, 00:16)
Jeigu sąžiningai atliekant visas pareigas, man tinka tik penktadienis, šeštadienis ir sekmadienis. Oi, ne, sekmadienis irgi ne kaži kas doh.gif

Ir nebenoriu Drakono, Ali irgi ne kaži kas.... norėčiau vietos, kur galima išgerti, o valgyti nevisai būtina biggrin.gif

o man svarbu, kad pavalgyt duotų biggrin.gif nes po darbų išbadėjus atlekiu... o jei netinka kiniečiai, tai tada nieko pasiūlyti neišeina. siūlyk pati mirksiukas.gif

meet'o ir man labai norėtųsi

p.s. reiks turbūt klopedijos knygą į mašiną įsidėt ir vežiotis, kad nepamirščiau atnešt blush2.gif
Atsakyti