Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(giluze @ 2015 01 27, 17:19)
  Langana, nusiraminau.  biggrin.gif  Ir aš mėgstu ir labai vertinu Exlerio klubą.

As ten bijau jau eiti kartais. Is kiekvieno puslapio bent keliu knygu man "mirtinai" reikia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2015 01 27, 17:19)
O dabar kaip Elenytė iš 12 brolių varau mezginį, turiu greitai baigti.  unsure.gif

Uzmynei man ant nuospaudos tongue.gif Einu sijona uzbaigt. Kaip tik "Moteri narve" (filma) parsisiunciau. Tikiuosi, sugebesiu kazka numegzt beziuredama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 01 27, 23:11)
As ten bijau jau eiti kartais. Is kiekvieno puslapio bent keliu knygu man "mirtinai" reikia

thumbup.gif drinks_cheers.gif
O aš nebijau. biggrin.gif Man ten labai patinka. Gaila, o gal net gerai, kad nedaug rašo, užsikasčiau po knygomis. lotuliukas.gif Ir knygų paskui ieškau. Ir filmus ten atsirenku. thumbup.gif
Jetau, langana, ir tu žiūri filmus ausimis? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 27 sausio 2015 - 22:25
O man tai vakar kilo mintis beklausant audio. Gerai butu jei abu smegeneliu pusrutuliai galetu dirbt atskirai. Vienas pavyzdziui klausyt audio, o kitas skaityt paprastai. Kaip man patiktu taip du budus iskart naudot ir viska suprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 27, 19:45)
o kodėl pas jus tiek daug knygų duoda?  g.gif  Pas mus tai tik penkias ir nebandyk nei vienos daugiau paimt - kompas, mat, nesutinka.

Todėl,kad aš turiu tris korteles-savo,MB ir brolio.Anie ,didieji skaitytojai,jomis nesinaudoja.Pas mus reikia tik asmens pažymėjimo,net žmogaus nereikia, ir gali visos familijos vardais prisidaryt tų skaitytojų kortelių,vežimais knygas vežt,jei nepaneši ax.gif
Atsakyti
geras naujos temos pavadinimas ir iliustracija, ačiū klopedijai thumbup.gif

Naujokėms - sveikos prisijungusios / išlindusios "iš pogrindžio". Linkiu būti drąsioms, iškart neišsigąsti senbuvių ir greitai įsilieti į mūsų klubą 4u.gif

Brūkšniuk - gerą diskusiją apie tą varškę užvedei, ačiū už vitamino C dozę prieš miegą lotuliukas.gif

QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 01 27, 16:52)
Dar noriu pasidalinti laidos įrašu, kurioje netikėtai sudalyvavome, "Muzikinis vidudienis vadinasi",ten

kaip tik norėjau tau rašyti, kad vakar važiuodama nemažą jos dalį girdėjau drinks_cheers.gif
O per jūsų dainą (tą, kur tekste ir Šengeno zona minima), gale sėdinti 8mėn dukrytė irgi kartu dainuoti bandė - aaa, aaa mirksiukas.gif

Ką skaitau - Jason Werbeloff "The Solace Pill", distopiją. Veiksmas vyksta XXIII amžiuje.
Žmonės dirba dirba dirba, nereikia miegoti, valgyti ar ilsėtis - tiesiog įlipi į specialią kabiną ir "persispausdini" save (toks kaip klonavimas, bet prieš tai buvęs kūnas sunaikinamas, lieka tik naujasis) - ir įterpi modifikaciją, kad, pvz., esi pavalgęs, ar po savaitės atostogų. Ir dar galima retkarčiais išgerti "Paguodos tabletę" (Solace Pill), kuri viską pagreitina - realiu laiku ilsiesi 15min, o pačiam žmogui atrodo, kad praeina net 5 valandos. Toks visiškai nepatrauklus pasaulis. Rašymo stilius kartais kliūna, bet autorius - filosofas, daug minčių pamąstymui yra.
Pradėjusi skaityti knygą kelias dienas nesiėmiau pirmo skyriaus, nes norėjau "pagyventi" su knygos pradžioje įdėta Sokrato citata - "Beware the barrenness of a busy life" (Saugokitės užimto gyvenimo tuštumos). Mano gyvenime dabar kaip tik toks laikas, kai bėgu bėgu bėgu, bandau aprėpti visko daug, bet laiko neužtenka, nespėju, pati save vejuosi. Negerai taip.
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2015 01 27, 23:22)
As ten bijau jau eiti kartais. Is kiekvieno puslapio bent keliu knygu man "mirtinai" reikia lotuliukas.gif
Papildyta:

Uzmynei man ant nuospaudos tongue.gif Einu sijona uzbaigt. Kaip tik "Moteri narve" (filma) parsisiunciau. Tikiuosi, sugebesiu kazka numegzt beziuredama biggrin.gif

pasidalinkit to klubo adresu biggrin.gif ir as noriu bijot ten uzeit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 26, 22:02)
... ir vėl neturiu ką skaityti...

ačiū už naują temą drinks_cheers.gif

nors man šis jausmas nepažįstamas - dažniausiai sprendžiu kalusimą, kurią iš keleto norimų perskaityt griebti pirmą. kaip ir "neturiu ką veikt", užmuša žmonės su tokiu pasakymu. filmai, knygos ir bendravimas su MB suėda visą laisvą laiką, o jei dar rankdarbius prisiminčiau, nes pusė užuolaidos nunertos į mane priekaištingai žiūri doh.gif tai jau miego tektų atsisakyt

QUOTE(saintlina @ 2015 01 27, 19:45)
o kodėl pas jus tiek daug knygų duoda?  g.gif  Pas mus tai tik penkias ir nebandyk nei vienos daugiau paimt - kompas, mat, nesutinka.

pas mus oficialiai irgi tik penkias, bet jei dirba geroji bibliotekininkė, tai duoda ir daugiau. jei griežtoji, tada - tik penkias.

o jei apie knygas, tai perskaičiau J.Walton "Tarp kitų". visai patiko. nors rekomenduoti niekam nedrįsčiau. nebent visiškiem mokslinės fantastikos fanatikam, nes ten paminėta daugybė mf knygų. pagrindinė knygos veikėja Mori tiesiog dievina tiek Fantasy, tiek mokslinę fantastiką, elfus ir kosminius erdvėlaivius, alternatyvius pasaulius. visa knyga tiesiog alsuoja meile knygoms. šiaip mėgstu knygas apie knygas, bet šioje dauguma knygų mano neskaitytos ir apskritai net negirdėtos, negirdėti net jų autoriai. gal dėlto ir neįtraukė taip, kaip tikėjausi.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 01 28, 01:00)

Brūkšniuk - gerą diskusiją apie tą varškę užvedei, ačiū už vitamino C dozę prieš miegą lotuliukas.gif

*Ką skaitau - Jason Werbeloff "The Solace Pill", distopiją.

visada prašom biggrin.gif

* distopija? ar antiutopija?

Įveikau Lars Husum "Mano draugystės su Jėzumi Kristumi"- vis dėlto koks debilas tas pagrindinis herojus doh.gif suprantu, kad nenuskilo su vaikyste ir tėvais, bet - kas leido jam manyti, kad turi teisę jaustis nelaimingas? o teisę reikalauti? o teisę taip gyventi?

o pabaiga doh.gif faktas - visi vyrai veršiai, o jiems ant kaklo užveršta virvė, kuri vadinasi "tikriausiai ji manęs, tobulojo, nori" doh.gif

Skaityti, beje, verta. Radau aliuzijų su "Aistrų našta" - kiek kitokių, bet ir artimų. Ir tinkama paaugintiems ir įgavusiems patirties paaugliams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2015 01 28, 09:36)
pasidalinkit to klubo adresu biggrin.gif  ir as noriu bijot ten uzeit biggrin.gif

Trūksta adrenalino? lotuliukas.gif Prašom - Ekslerio klubas . Atidariau tik knygų temą. Kitur irgi laisvas priėjimas.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 01 28, 10:48)
Trūksta adrenalino?  lotuliukas.gif  Prašom -  Ekslerio klubas  . Atidariau tik knygų temą. Kitur irgi laisvas priėjimas.

aha, truksta lotuliukas.gif aciu 4u.gif

vat dar vienas resursas, jei dar kas nezinojot mirksiukas.gif
puslapis
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 01 28, 09:14)
nors man šis jausmas nepažįstamas - dažniausiai sprendžiu kalusimą, kurią iš keleto norimų perskaityt griebti pirmą. kaip ir "neturiu ką veikt", užmuša žmonės su tokiu pasakymu. filmai, knygos ir bendravimas su MB suėda visą laisvą laiką, o jei dar rankdarbius prisiminčiau...

man irgi tik anais laikais nebuvo ką skaityt, dabar gi tas pats - kurią griebti pirmą biggrin.gif O dėl to 'neturiu ką veikt' 120 procentų sutinku su tavim drinks_cheers.gif Kad tik būtų laisvo laiko, o jau veiklos kalnai laukia nesulaukia smile.gif
Mano mažasis kartais pradeda kniaukt - nėėėr ką veikt... Dievulėliau, kad man kas tiek laisvo laiko duotų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 27, 23:19)
Todėl,kad aš turiu tris korteles-savo,MB ir brolio.Anie ,didieji skaitytojai,jomis nesinaudoja.Pas mus reikia tik asmens pažymėjimo,net žmogaus nereikia, ir gali visos familijos vardais prisidaryt tų skaitytojų kortelių,vežimais knygas vežt,jei nepaneši  ax.gif

aha, aišku viskas. Man irgi kažkada bibliotekininkė siūlė šitą variantą biggrin.gif Bet aš dabar tiek visko prisisiuntus, kad nelabai jau ir aktualu kuo daugiau iš bibliotekos parsitempt.
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2015 01 28, 09:48)
Trūksta adrenalino?  lotuliukas.gif  Prašom -  Ekslerio klubas  . Atidariau tik knygų temą. Kitur irgi laisvas priėjimas.

ooo, kokie neatrasti klodai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieplauka @ 2015 01 28, 10:18)
vat dar vienas resursas, jei dar kas nezinojot mirksiukas.gif
puslapis

nežinojau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 sausio 2015 - 10:36
Jei kam įdomu, literatūros naujienos , rusų kalba. Buvau ir pamiršus, kad turiu parankiniuose.
Atsakyti