Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(saintlina @ 2015 02 24, 08:39)
oho, kiek idėjų turi  bigsmile.gif  Lauksim  smile.gif

O, taigi tau ta Maro diena visai nepatiko,kiek pamenu g.gif Tai ko tu čia lauksi dar?Kada rašyt Tapinas išmoks biggrin.gif ?
Aš beje,irgi nebuvau sužavėta ir kažkaip dėl to tęsinio,tai,jei papuls į rankas,paskaitysiu,jei ne,tai ir nereikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 24 vasario 2015 - 13:40
Sveikos smile.gif buvau ir aš knygų atlaiduose -gerų emocijų pasikroviau,ką planavau-įsigijau smile.gif t.y. Tapino abi knygas ir Nesbo naująją,sūnus dar porą knygų išsirinko smile.gif
Nesbo jau ir perskaičiau smile.gif
Atsakyti
O kur visų atsiliepimai apie perskaitytas knygas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 24, 13:40)
O, taigi tau ta Maro diena visai nepatiko,kiek pamenu  g.gif Tai ko tu čia lauksi dar?Kada rašyt Tapinas išmoks  biggrin.gif ?

Maro dienos tai nė akyse dar nemačiau biggrin.gif Vilko valanda nelabai patiko. Betgi įdomu, kaip ten su tom lėlėm toliau bus.
Taigis žmogus tobulės rašydamas. Magiškos fantastikos romanas labai jau gerai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
Aš čia "ėjau pro šalį", paskaitinėjau... Tai guli pas mus "Vilko valanda" neskaityta. Nė nepradėjau. Jei jau skaitau, tai vis "kažkas kita" po ranka palenda, nežinau kaip čia su ja baigsis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 24 vasario 2015 - 19:36
As parasiau pioneer.gif dabar Noru kresla skaitau
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2015 02 24, 20:35)
Aš čia "ėjau pro šalį", paskaitinėjau... Tai guli pas mus "Vilko valanda" neskaityta. Nė nepradėjau. Jei jau skaitau, tai vis "kažkas kita" po ranka palenda, nežinau kaip čia su ja baigsis.  biggrin.gif

O, kaip netikėta tave čia matyt, faina, sakai- pro šalį?.....Gal kad bendraminčių nauja tema nesukurta? Aš ir maklinėju, žiū - nėr dar.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 24, 17:44)
Maro dienos tai nė akyse dar nemačiau  biggrin.gif Vilko valanda nelabai patiko. Betgi įdomu, kaip ten su tom lėlėm toliau bus.

Magiškos fantastikos romanas labai jau gerai skamba  bigsmile.gif

Ups,sumaišiau.Tai tik tos lėlės man ten ir įdomios ax.gif

Skamba kaip kvazi uno fantazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 02 24, 21:09)
O, kaip netikėta tave čia matyt, faina, sakai- pro šalį?.....Gal kad bendraminčių nauja tema nesukurta? Aš ir maklinėju, žiū - nėr dar.

Ne pirmą kartą aš čia užklystu, aišku šiandien ne be "betemės" situacijos aplinkybių. smile.gif) Bet nelabai turiu ką pasakyti, nes pastaruoju metu tenka skaityti ką nors "reikalingo" arba vaikiškas, tai patyliu ir tiek. Tempai "knyga per dieną" man kažkokie nerealūs. biggrin.gif Paskutinis "nereikalingas" kūrinys turbūt buvo "Užupio respublika" (nors irgi su šiokia tokia "būtinybe"), tai toks įtraukiantis, bet labai savotiškas įspūdis dėl susipynusio laiko ir visko susipynusio. O bet tačiau po susitikimo su autoriumi, sužinojus tam tikrų personažų prototipus, vėlgi prisidėjo naujų spalvų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 24 vasario 2015 - 23:29
Vaikiskos knygos yra gerai, kartais ir 10 gali perksiatyti per diena, kartais malonejiesi tiesiog, kaip as dabar Noru kreslu biggrin.gif as pvz. Ryjimo ir greito skaitymo ne darbui, nesuprantu...o ir nemoku matyt greit skaityti...man kazkaip reikia su zodziu susigyventi unsure.gif delto tempai mano irgi ne kosminiai.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2015 02 25, 01:28)
Tempai "knyga per dieną" man kažkokie nerealūs. biggrin.gif

Negi tikrai nėra buvę, kad ryte pradėtum knygą skaityti ir vakare baigtum ? biggrin.gif Kad ir lengvutį paprastutį meilės romaną arba detektyviuką biggrin.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 25, 14:21)
. Ryjimo ir greito skaitymo ne darbui, nesuprantu...o ir nemoku matyt greit skaityti...man kazkaip reikia su zodziu susigyventi unsure.gif delto tempai mano irgi ne kosminiai.

Na, gal čia jau kaip kam duota doh.gif Aš juk neskaitau, kad greičiau perskaityčiau, tiesiog taip išeina. Pasineriu į knygą visa galva, nieko nematau ir negirdžiu. Na, be abejo ir tai, kaip knyga parašyta, yra svarbu biggrin.gif O aš mėgstu lengvesnes knygas. Ai, ką aš čia aiškinu, kiekvienam savo 4u.gif Man "knyga per dieną" yra visai normalu. Knyga per vakarą jau nemažai tongue.gif
O aš dabar pastrigau su D. Glukhovsky "FUTU.RE/Ateitis" verysad.gif Šio autoriaus "Metro 2033" tikrai patiko, o FUTU.RE... yra kažkas šioje knygoje šlykštaus (aš nemėgstu knygų, kur vaikai skriaudžiami, prievartaujami). Žodžiu, kaip apsidžiaugiau šią knygą gavusi, taip dabar skaitau ir visai nesidžiaugiu. Įtariu, kad... tiesiog atsiversiu pabaigą, nes jau įpusėjau, o skaitymo malonumo kaip nėra, taip nėra ir pamąstymai apie amžinąjį nemirtingumą nekabina verysad.gif
Atsakyti
Sofija, tai as ir sakau, vienam greitai skaitosi ir viskas gerai, kitam, nu net ir greitas perskaitymas yra letesnis, nei pirmojo. Tiesiog buna zmoniu, kurie tipo, ai perskaiciau, greituoju budu, tipo zinau, kas nutiko knygoje, bet pacituoti negaletu nieko, kas patiko knygoje.
Aisku, kad lengvi skaitalai nepakrauna smegenu, ir susivalgo greitai 4u.gif
Atsakyti