Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(zis @ 2015 02 22, 03:14)
Labos 4u.gif
Aš tai vakar siaubiau knygų mugę biggrin.gif Daugiausia, žinoma, pirkau savo leliui smile.gif O sau tik  paėmiau smile.gif Ir vieną jau suskaičiau ax.gif Be to, mama labai užsimanė S. Kubelkos autografo, tai man teko garbė su ja pabendrauti biggrin.gif Bo mama angliškai drovisi bendrauti  ax.gif
Iš tų trijų mano knygų M. Albom "Laiko saugotojas" - patraukė, nes šis autorius parašė vieną iš įsimintiniausių knygų, M. Birkegaard "Šešėlių biblioteka" - dėl geros kainos, įdomaus aprašymo ir dėl noro susipažinti su danų literatųra (Alchemie įtaka smile.gif ), o trečia, kurią jau perskaičiau, tai  3d. K. Cass "Vienintėlė" - Sofija, jau gali šitą imti biggrin.gif  lotuliukas.gif Beja, pabaiga visai normali, nors ir labai subanalinta ax.gif

O tai gražu, ir aš vakar knygų mugėj buvau. O Šešėlių biblioteka pas mane jau keletas metų, tiksliau pas Pajautą dabar 4u.gif Vienintelę jau perskaitei, labai noriu... o mums dar sakė, kad po poros mėnesių bus tęsinys biggrin.gif

Mes visi trys į mugę vykome. Vyras pasidavė pirmas, po poros valandų. Knygas jis mėgsta, o minios negali pakęsti. Dukra "iškrito" antra. O aš... mėgavausi beveik iki vakaro. Nors knygų tema ir buvo detektyvas, negaliu pasakyti, kad mano skoniui daug įdomių renginių buvo. Grįžau namo su skirtukais ir Tapino "Maro diena", kaip ir buvo planuota, bei autografu, kuris planuotas nebuvo biggrin.gif Dukrai net siūlė į maro narvą lįsti, bet maniškė atsisakė. Dukrai nupirkau John Green "Aliaskos beieškant", nes jai ir "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos" ir "Popieriniai miestai" labai patiko. Ir dar kažkokią knygą paaugliams iš bukinistų. Sudalyvavau Beda Romano knygos "Vaikinas iš Erfurto" pristatyme, dar su dukra rašėme ant beržo tošies, darėme nuotraukas ir keliavau namo, pilna įspūdžių ir džiaugsmo. Pasikrovusi biggrin.gif Grįžusi pribaigiau "Varnų puotą", ech ir vėl kankinsiuos, laukdama tęsinio. Ir šiandien mėgaujuosi "Maro diena" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 22, 20:05)
O tai gražu, ir aš vakar knygų mugėj buvau. O Šešėlių biblioteka pas mane jau keletas metų, tiksliau pas Pajautą dabar  4u.gif Vienintelę jau perskaitei, labai noriu... o mums dar sakė, kad po poros mėnesių bus tęsinys  biggrin.gif

Mes visi trys į mugę vykome. Vyras pasidavė pirmas, po poros valandų. Knygas jis mėgsta, o minios negali pakęsti. Dukra "iškrito" antra. O aš... mėgavausi beveik iki vakaro. Nors knygų tema ir buvo detektyvas, negaliu pasakyti, kad mano skoniui daug įdomių renginių buvo. Grįžau namo su skirtukais ir Tapino "Maro diena", kaip ir buvo planuota, bei autografu, kuris planuotas nebuvo  biggrin.gif Dukrai net siūlė į maro narvą lįsti, bet maniškė atsisakė. Dukrai nupirkau John Green "Aliaskos beieškant", nes jai ir "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos" ir "Popieriniai miestai" labai patiko. Ir dar kažkokią knygą paaugliams iš bukinistų. Sudalyvavau Beda Romano knygos "Vaikinas iš Erfurto" pristatyme, dar su dukra rašėme ant beržo tošies, darėme nuotraukas ir keliavau namo, pilna įspūdžių ir  džiaugsmo. Pasikrovusi  biggrin.gif Grįžusi pribaigiau "Varnų puotą", ech ir vėl kankinsiuos, laukdama tęsinio. Ir šiandien mėgaujuosi "Maro diena" biggrin.gif

klausiau , kada bus tesinys, t.y. penktoji knyga. sake, kad pirmoji dalis penktos knygos bus apie velykas, o antroji splio menesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 22, 20:05)
Grįžusi pribaigiau "Varnų puotą", ech ir vėl kankinsiuos, laukdama tęsinio.

Nebūtum pasigavus alergijos rusų kalbai, galėtum jau dabar abi 5 knygos dalis skaityt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 02 23, 13:34)
Nebūtum pasigavus alergijos rusų kalbai, galėtum jau dabar abi 5 knygos dalis skaityt.  biggrin.gif

Alergija - blogis. Bet kažkodėl nėra jokio noro Martiną rusų kalba skaityti g.gif
Užtat galiu pasisakyti, kad vakar labai labai iš lėto, taupydama, tausodama suskaičiau Andriaus Tapino "Maro dieną". Na ir ką, man patiko biggrin.gif Ir atėjo noras dar kartą perskaityti Vilko valandą, o po to dar kartą Maro dieną biggrin.gif Manau, kad prie patikimo prisidėjo ir tai, jog Maro dienai skyriau visą dieną, skaičiau ištisai ir vakare jaučiausi visa galva ir mintimis pasinėrusi į knygą ir, ech, baisiausiai nusivylusi, nes istorija pasibaigė, o aš noriu dar ir dar, ir dar.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 23, 22:09)
Alergija - blogis. Bet kažkodėl nėra jokio noro Martiną rusų kalba skaityti  g.gif
Užtat galiu pasisakyti, kad vakar labai labai iš lėto, taupydama, tausodama suskaičiau Andriaus Tapino "Maro dieną". Na ir ką, man patiko  biggrin.gif Ir atėjo noras dar kartą perskaityti Vilko valandą, o po to dar kartą Maro dieną  biggrin.gif Manau, kad prie patikimo prisidėjo ir tai, jog Maro dienai skyriau visą dieną, skaičiau ištisai ir vakare jaučiausi visa galva ir mintimis pasinėrusi į knygą ir, ech, baisiausiai nusivylusi, nes istorija pasibaigė, o aš noriu dar ir dar, ir dar.

Kaupiuosi susisipažinimui su Tapino kūryba smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 22, 21:05)
O tai gražu, ir aš vakar knygų mugėj buvau. O Šešėlių biblioteka pas mane jau keletas metų, tiksliau pas Pajautą dabar  4u.gif Vienintelę jau perskaitei, labai noriu... o mums dar sakė, kad po poros mėnesių bus tęsinys  biggrin.gif
Ir šiandien mėgaujuosi "Maro diena"  biggrin.gif

Visai smagiai tu ten pašėlai biggrin.gif
Tu čia sakai, kad "Vienintėlės" tęsinys bus???? blink.gif bicycle.gif mega_shok.gif Aš buvau įsitikinusi, kad čia paskutinė...ar aš ką nors ne taip supratau g.gif
"Maro dienos" niekam neskolink mirksiukas.gif Aš pirma eilėje biggrin.gif 4u.gif
O aš į pabaiga su T. Kriukovos "Telepatu". Gal visai ir įdomi mintis, bet iki galo neišvystyta...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 23, 22:09)
Alergija - blogis. Bet kažkodėl nėra jokio noro Martiną rusų kalba skaityti  g.gif
Užtat galiu pasisakyti, kad vakar labai labai iš lėto, taupydama, tausodama suskaičiau Andriaus Tapino "Maro dieną". Na ir ką, man patiko  biggrin.gif Ir atėjo noras dar kartą perskaityti Vilko valandą, o po to dar kartą Maro dieną  biggrin.gif Manau, kad prie patikimo prisidėjo ir tai, jog Maro dienai skyriau visą dieną, skaičiau ištisai ir vakare jaučiausi visa galva ir mintimis pasinėrusi į knygą ir, ech, baisiausiai nusivylusi, nes istorija pasibaigė, o aš noriu dar ir dar, ir dar.

Gal nuosava bigsmile.gif "Maro diena" ? Gal skolinama? ax.gif
O aš labai džiaugiuosi dar neįgijusi alergijos rusų kalbai. Mat klausausi Дина Рубина "Русская канарейка. Желтухин". wub.gif Šiuo atveju net negaliu skųstis, kad tenka klausytis, nes įgarsinimas puikus. Nuostabus tekstas, įdomi istorija ( ką ten istorija- daugybė istorijų, persipynusių ir susijusių tarpusavyje paties įvairiausio plonumo likimo siūlais), neįtikėtinai spalvingi ir gyvi personažai. Tikra puota mano protui, sielai ir net ausims biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(zis @ 2015 02 23, 23:28)
Labos 4u.gif

"Maro dienos" niekam neskolink mirksiukas.gif Aš pirma eilėje biggrin.gif  4u.gif

Tai aplenkei "ant posūkio" lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 02 23)
Tu čia sakai, kad "Vienintėlės" tęsinys bus???? blink.gif  bicycle.gif  mega_shok.gif Aš buvau įsitikinusi, kad čia paskutinė...ar aš ką nors ne taip supratau

Bus, šių metų gegužę planuojama "Įpėdinė", o ir dar 5 knyga "Princas" (ar kažkoks pan.pavadinimas). 4 knyga tai įvykiai po 20 m, kai susituokus gimsta vaikas, užauga ir t.t., vienžo tęsinys. Jei gerai bepamenu.
Aš meskaičius, mano dukra išprotėjus dėl šių knygų. Skaityt sunkiai prisiverčia, o visas Kieros knygas turiu pirkti vos pasirodo.
"Budi", domisi, žino ir suskaito per porą dienų. Ir dar močiutei įsiūlė, ana irgi visas perskaitė jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 02 23, 21:09)

kada nors tikrai bus biggrin.gif A.Tapinas savo knygos pristatyme VKM minėjo, kad norėtų išleisti 4 "Akmens ir garo miestų" ciklo knygas ir kad didžiausia jo svajonė - parašyti maginės fantastikos romaną.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 02 24, 08:26)
A.Tapinas savo knygos pristatyme VKM minėjo, kad norėtų išleisti 4 "Akmens ir garo miestų" ciklo knygas ir kad didžiausia jo svajonė - parašyti maginės fantastikos romaną.

oho, kiek idėjų turi bigsmile.gif Lauksim smile.gif
Atsakyti
Klausykit ir as noriu Tapino...knygu biggrin.gif ale, kol prksaitysiu tai, kad guli doh.gif jauciu kitos jau bus perskaite ir man eileje nebereiks laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 02 24, 00:28)
Labos 4u.gif

Visai smagiai tu ten pašėlai biggrin.gif
Tu čia sakai, kad "Vienintėlės" tęsinys bus???? blink.gif  bicycle.gif  mega_shok.gif Aš buvau įsitikinusi, kad čia paskutinė...ar aš ką nors ne taip supratau g.gif
"Maro dienos" niekam neskolink mirksiukas.gif Aš pirma eilėje biggrin.gif  4u.gif
O aš į pabaiga su T. Kriukovos "Telepatu". Gal visai ir įdomi mintis, bet iki galo neišvystyta...

QUOTE(Rasma @ 2015 02 24, 00:53)
Bus, šių metų gegužę planuojama "Įpėdinė", o ir dar 5 knyga "Princas" (ar kažkoks pan.pavadinimas). 4 knyga tai įvykiai po 20 m

Aha, labai smagiai pasibuvau 4u.gif "Maro diena" jau tau rezervuota 4u.gif Mums irgi taip sakė, kad tai tęsinys po 20 metų biggrin.gif

QUOTE(Gemma @ 2015 02 24, 10:26)
kada nors tikrai bus  biggrin.gif A.Tapinas savo knygos pristatyme VKM minėjo, kad norėtų išleisti 4 "Akmens ir garo miestų" ciklo knygas ir kad didžiausia jo svajonė - parašyti maginės fantastikos romaną.

Daug jam sveikatos, idėjų ir nusiteikimo rašyti 4u.gif Ir kuo greičiau tegul rašo biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2015 02 24, 11:04)
Klausykit ir as noriu Tapino...knygu biggrin.gif ale, kol prksaitysiu tai, kad guli doh.gif jauciu kitos jau bus perskaite ir man eileje nebereiks laukti lotuliukas.gif

Kiekvienoje situacijoje galima rasti pozityvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shusha @ 2015 02 24, 00:42)
Gal nuosava  bigsmile.gif  "Maro diena" ? Gal skolinama?  ax.gif
Papildyta:

Tai aplenkei "ant posūkio"  lotuliukas.gif  4u.gif

Kaip jau supratai, tu po zis 4u.gif
Atsakyti