QUOTE(zis @ 2015 02 22, 03:14)
Labos
Aš tai vakar siaubiau knygų mugę Daugiausia, žinoma, pirkau savo leliui O sau tik paėmiau Ir vieną jau suskaičiau Be to, mama labai užsimanė S. Kubelkos autografo, tai man teko garbė su ja pabendrauti Bo mama angliškai drovisi bendrauti
Iš tų trijų mano knygų M. Albom "Laiko saugotojas" - patraukė, nes šis autorius parašė vieną iš įsimintiniausių knygų, M. Birkegaard "Šešėlių biblioteka" - dėl geros kainos, įdomaus aprašymo ir dėl noro susipažinti su danų literatųra (Alchemie įtaka ), o trečia, kurią jau perskaičiau, tai 3d. K. Cass "Vienintėlė" - Sofija, jau gali šitą imti Beja, pabaiga visai normali, nors ir labai subanalinta
Aš tai vakar siaubiau knygų mugę Daugiausia, žinoma, pirkau savo leliui O sau tik paėmiau Ir vieną jau suskaičiau Be to, mama labai užsimanė S. Kubelkos autografo, tai man teko garbė su ja pabendrauti Bo mama angliškai drovisi bendrauti
Iš tų trijų mano knygų M. Albom "Laiko saugotojas" - patraukė, nes šis autorius parašė vieną iš įsimintiniausių knygų, M. Birkegaard "Šešėlių biblioteka" - dėl geros kainos, įdomaus aprašymo ir dėl noro susipažinti su danų literatųra (Alchemie įtaka ), o trečia, kurią jau perskaičiau, tai 3d. K. Cass "Vienintėlė" - Sofija, jau gali šitą imti Beja, pabaiga visai normali, nors ir labai subanalinta
O tai gražu, ir aš vakar knygų mugėj buvau. O Šešėlių biblioteka pas mane jau keletas metų, tiksliau pas Pajautą dabar Vienintelę jau perskaitei, labai noriu... o mums dar sakė, kad po poros mėnesių bus tęsinys
Mes visi trys į mugę vykome. Vyras pasidavė pirmas, po poros valandų. Knygas jis mėgsta, o minios negali pakęsti. Dukra "iškrito" antra. O aš... mėgavausi beveik iki vakaro. Nors knygų tema ir buvo detektyvas, negaliu pasakyti, kad mano skoniui daug įdomių renginių buvo. Grįžau namo su skirtukais ir Tapino "Maro diena", kaip ir buvo planuota, bei autografu, kuris planuotas nebuvo Dukrai net siūlė į maro narvą lįsti, bet maniškė atsisakė. Dukrai nupirkau John Green "Aliaskos beieškant", nes jai ir "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos" ir "Popieriniai miestai" labai patiko. Ir dar kažkokią knygą paaugliams iš bukinistų. Sudalyvavau Beda Romano knygos "Vaikinas iš Erfurto" pristatyme, dar su dukra rašėme ant beržo tošies, darėme nuotraukas ir keliavau namo, pilna įspūdžių ir džiaugsmo. Pasikrovusi Grįžusi pribaigiau "Varnų puotą", ech ir vėl kankinsiuos, laukdama tęsinio. Ir šiandien mėgaujuosi "Maro diena"