Jo, jau perskaiciau visas isskyrus Noru kresla na ir is naujo neperskaiciau Lotos dar
Tipo siemet as jau 12 knygu perskaiciau dauguma ju apie 10-20 puslapiu
Del iliustatoriaus galiu sesers paklausti, ji sukasi tuose ratuose, bet ji keramike, gal ka zinos
As pirkau etno mandalu knygele ir lietuvisko audinio nuo tautiniu rubu atraizos zenkliuka, ir situos dalykus siusiu i Japonija. Turiu drauge japone, kuri neturi net mobilaus. Susirasinejam laiskais (ranka) jau 10 metu jai labai musu kultura idomi, tai va matys kokie rastai buna is tu etno mandalu ruosiniu ir kokios spalvos...gal neseges, bet pasides i kolekcija mano siustu brangenybiu (musu gintaras ten melejonus kainuoja,tai ji gavusi, kad ir maza daikteli jauciasi gavus deimantu ) ji man siuncia is kimono atraizu siutus akiniu dekliukus, salikelius, net dantu krapstuku dekla, ar nuostabiu atviruku-karpiniu gaila negaliu jai padaryti ir nusiusti sodo, tik braiziau kaip jie atrodo,ir pasakojau, kaip juos daryti...zodziu laiskai, ju siuntimas..tai toks geras jausmas
Gerk vienas medetkas, per daug neuzlaikyk pamerkus, nebus taip kartu, bet pries uzdegiminis kvepavimo takams tavo ir gerai varo i WC
Suskit adresus i az, gausit laisku
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 20, 21:31)
Jo, jau perskaiciau visas isskyrus Noru kresla
Norų krėslas Blyton? Ai, jau paskaičiau, kad jos Papasakok paskui, kaip įspūdžiai. Tolumų medis tai ir man, ir vaikui labai patiko Kokius tris kartus turėjau garsiai perskaityti, paskui pats darkart perskaitė
Smagu tokią susirašinėjimo draugę turėt Kur tu ją atradai?
Kai buvau Japonijoje
Ji buvo musu gide, delto kalba ir raso anlgiskai, siaip ji gerokai vyresne uz mane, bet kazkaip labai geras artumas ir supratimas yra..laisko skaitymas buna ritualas su Genmaicha delto Gan Bei jos uzsakymas man atveria platesni semantini lauka
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 20, 22:31)
Jo, jau perskaiciau visas isskyrus Noru kresla na ir is naujo neperskaiciau Lotos dar
Del iliustatoriaus galiu sesers paklausti, ji sukasi tuose ratuose, bet ji keramike, gal ka zinos
As pirkau etno mandalu knygele ir lietuvisko audinio nuo tautiniu rubu atraizos zenkliuka, ir situos dalykus siusiu i Japonija. Turiu drauge japone, kuri neturi net mobilaus. Susirasinejam laiskais (ranka) jau 10 metu jai labai musu kultura idomi, tai va matys kokie rastai buna is tu etno mandalu ruosiniu ir kokios spalvos...gal neseges, bet pasides i kolekcija mano siustu brangenybiu (musu gintaras ten melejonus kainuoja,tai ji gavusi, kad ir maza daikteli jauciasi gavus deimantu ) ji man siuncia is kimono atraizu siutus akiniu dekliukus, salikelius, net dantu krapstuku dekla, ar nuostabiu atviruku-karpiniu gaila negaliu jai padaryti ir nusiusti sodo, tik braiziau kaip jie atrodo,ir pasakojau, kaip juos daryti...zodziu laiskai, ju siuntimas..tai toks geras jausmas
Gerk vienas medetkas, per daug neuzlaikyk pamerkus, nebus taip kartu, bet pries uzdegiminis kvepavimo takams tavo ir gerai varo i WC
Faina, graži draugystė Paklausk prie progos kada dėl isliutratoriaus, jei nesunku. Neturėjimas mobilaus irgi įdomu
Labos
Aš tai vakar siaubiau knygų mugę Daugiausia, žinoma, pirkau savo leliui O sau tik paėmiau Ir vieną jau suskaičiau Be to, mama labai užsimanė S. Kubelkos autografo, tai man teko garbė su ja pabendrauti Bo mama angliškai drovisi bendrauti
Iš tų trijų mano knygų M. Albom "Laiko saugotojas" - patraukė, nes šis autorius parašė vieną iš įsimintiniausių knygų, M. Birkegaard "Šešėlių biblioteka" - dėl geros kainos, įdomaus aprašymo ir dėl noro susipažinti su danų literatųra (Alchemie įtaka ), o trečia, kurią jau perskaičiau, tai 3d. K. Cass "Vienintėlė" - Sofija, jau gali šitą imti Beja, pabaiga visai normali, nors ir labai subanalinta
Aš tai vakar siaubiau knygų mugę Daugiausia, žinoma, pirkau savo leliui O sau tik paėmiau Ir vieną jau suskaičiau Be to, mama labai užsimanė S. Kubelkos autografo, tai man teko garbė su ja pabendrauti Bo mama angliškai drovisi bendrauti
Iš tų trijų mano knygų M. Albom "Laiko saugotojas" - patraukė, nes šis autorius parašė vieną iš įsimintiniausių knygų, M. Birkegaard "Šešėlių biblioteka" - dėl geros kainos, įdomaus aprašymo ir dėl noro susipažinti su danų literatųra (Alchemie įtaka ), o trečia, kurią jau perskaičiau, tai 3d. K. Cass "Vienintėlė" - Sofija, jau gali šitą imti Beja, pabaiga visai normali, nors ir labai subanalinta
Danu literatura ivairi yra visokios, bet smagu, jei patiks, as is taves pasiskolinsiu (jei duosi) ta Seseliu biblioteka
Aš žadu vaikams iš bibliotekos paimti "Grigiškių katino raštai", vyras knygyne beveik visą suskaitė, sakė linksmai
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 20, 22:31)
Turiu drauge japone, kuri neturi net mobilaus. Susirasinejam laiskais (ranka) jau 10 metu jai labai musu kultura idomi,
Kaip pavydu....
Tikrus laiškus esu gavusi tik nuo a.a. tėčio 20 metų atgal, kai teko dirbti Norvegijoje...
Dabar tik sms žinutės ir Facebook'as..
Knygų mugėj buvau penktadienį. Pirmą kartą Na, faina ten... Draugėm sakiau, geriau nei Akropolyje, bent matuotis nereikia Kadangi autografų nerenku, garbūs televizijos veidai alpulio nekelia, tai kažkokių konkrečių planų kaip ir neturėjau. Be to, penktadienio pirma dienos pusė - laikas, palankus vaikštinėti, bet įdomesnių susitikimų kaip ir nevyko. Nors pasipliurpiau, kiek norėjau, prisijuokiau... Tikrai būčiau laiminga, gyvendama kiek arčiau ir galėdama iš esmės atsiduoti tiems atlaidams. Nusipirkau ,,Tigro žmoną", nes esu įsitikinusi, kad ji turi būti po ranka, tik... grįždama paskaitinėjau: realizmas liko, o magija kažkur pasislėpė... Bet grįš ji kokį vakarą kartu su bemirčiu. Na, o mugėl įsigytos ,,Lazario moterys" visiškai kompensavo visus kelionės nepatogumus. Grynai mano knyga, ne veltui knygą pardavusi pati Varanavičienė taip ją gyrė Žiauriai smagiai skaitau. Vienintelė bėda, kad per daug knygų buvo mano gyvenime, skaitydama vis pagalvoju, oi, kaip gražu, kaip pas tą, o šis epizodas lyg ir iš ten. Dar gerai, kad tos sąšaukos ne autorės, o mano problema, o jeigu truputėlį autorės, tai mes mėgstam tuos pačius rašytojus.
Tai tiesiog, sesk ir parasyk kam nors laiska as siaip turjau labai daug zmoniu, kuriems ir Vilniuje laiskus rasiau.Tik aisku, paskui su emailais jie nustojo rasyti man, nes nu ir piniggai ir pasto dezutes toli bet siaip jau labai megstu rasyti laiskus