Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 13:28)
tiesa, gėjų seksas manęs nei kiek nejaudina - skaitau ir gerai cool.gif

Matau vel bandai mondrom zuvedrom i varske primyzt!

QUOTE(Erendira @ 2015 02 18, 13:51)
Mane ne tai, kad sunervino - normali ir reikalinga beigi gera gyvenimo dalis, netgi galima gražiai ir (arba) įdomiai ją aprašyti (kas sugeba  biggrin.gif )

Va turim atspalvius, ten labai graziai sugebejo aprasyti.
Siaip man beveik visada sekso scenos knygose juokingos Buna. Nebent DeSadas kazkaip kitaip atrode.

Muges labai pavydziu.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 02 19, 18:47)
O aš vat tik grįžau iš knygų mugės. Buvo labai gera.  4u.gif  Knygų nepirkau. Skirtukų prisirinkau galybę. Menų knygynas dalino TOKIUS  gražius ...  Nespėjo traukti iš po stalo.  Turiu ir pieštų, ir su nuogais vyrais.  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

noriuuuuu, pavydziu, neerzink rolleyes.gif

bjaurybe te tempė, kyla ir kyla, prisirysiu vaistų ir šeštad nušliaušiu vis tiek gal...
Atsakyti
As kai sirgau pries Kaledas, tai man nukrito temperatura iki 34,8 doh.gif eina sau doh.gif numusti tai dar gali, o kaip pakelti..ale sveikit 4u.gif
jei ka as ryt ryte einu, tai gal pririnkti skirtuku ir laisku nusiusti biggrin.gif gauni laiska su nuogais vyrais ir spaudimas kyla, tempa krenta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 19 vasario 2015 - 19:48
Kaip as jum pavydziu. Noriu ir i muge, ir skirtuku, ir knygu, ir autografu. Bet nieko negaliu sededama UK. Baltas pavydas.
Atsakyti
Nu tai atsiusiu laisku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2015 02 19, 21:13)
Kaip as jum pavydziu. Noriu ir i muge, ir skirtuku, ir knygu, ir autografu. Bet nieko negaliu sededama UK. Baltas pavydas.

Ir as pavydziu. Ir sedziu ten pat.

Atsimenu man Dolitle siurpriza vienais metais padare, atsiunte "Vilko valanda" su linkejimu is Tapino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2015 02 20, 00:31)

Atsimenu man Dolitle siurpriza vienais metais padare, atsiunte "Vilko valanda" su linkejimu is Tapino wub.gif

super siurprizas thumbup.gif
Atsakyti
As noreciau Cekuolio knygutes su autografu. Kada nors vistiek istaikysiu proga gaut tokia.
Atsakyti
Nu ka..as jau po biggrin.gif tai jauciu siandien perskaitysiu kokias 10 knygu biggrin.gif nes prisipirkau darbui vaiksiku, smagiu, tai siandien bus dukrai skaitymu spektaklis.
Kas norit turiu skirtuku biggrin.gif galejau gauti Racicko autografa, bet knygos nepirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 19, 20:48)
As kai sirgau pries Kaledas, tai man nukrito temperatura iki 34,8 doh.gif eina sau doh.gif numusti tai dar gali, o kaip pakelti..ale sveikit 4u.gif
jei ka as ryt ryte einu, tai gal pririnkti skirtuku ir laisku nusiusti biggrin.gif gauni laiska su nuogais vyrais  ir spaudimas kyla, tempa krenta lotuliukas.gif

nezinau to dalyko, kai nukrenta temperatura per daug.

nu ka, puline angina, bronhito likuciai, antibiotikai pagydys, tik ta tepmė tikrai užsispyrusi, ir numušti nelabai išeina, per kuna pagaugai eina. paracetamolis išvis nenumuša, kyla toliau.

QUOTE(Alchemie @ 2015 02 20, 15:21)
Nu ka..as jau po biggrin.gif tai jauciu siandien perskaitysiu kokias 10 knygu biggrin.gif nes prisipirkau darbui vaiksiku, smagiu, tai siandien bus dukrai skaitymu spektaklis.
Kas norit turiu skirtuku biggrin.gif galejau gauti Racicko autografa, bet knygos nepirkau blush2.gif

Sveikinu smile.gif O kokių vaikiškų? Kaip miela, jei gali, palaikyk keletą meniškų skirtukų, su nuogais vyrais nereikia, nes įsivaizduoju nelabai meniškai, o pigiai pateiktus biggrin.gif Nu o jei vis dėlto meniškai, tada gali palaikyt biggrin.gif Siųsti man nereikia, aš vis tikiuos, kad jau būsimą kartą pavyks prie vilniečių prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 20 vasario 2015 - 19:38
Su nuogais vyrais nebuvo biggrin.gif matyt visus vakar isdalino. Kiek prasiau...na ne tai, kad super meniski, bet kaip skirtukai juk tikrai gales tarnauti. 4u.gif tos kur uz juriu, sakykit, galiu atsiusti 4u.gif

Kazkaip siemet mane ant prancuzu uznese, pirkau dvi prancuziaks knygeles vaikams, nors pati tos kalbos nemoku, bet kadangi jos daugiau paveiksleliu knygos maziukams, tai tekstas mazdaug aiskus biggrin.gif
Claude Ponti "Mano slenis"
http://versus.lt/lt/...gos/mano-slenis
Labai grazios iliustracijos, vietomis beveik japonu tapyba , istorija irgi tokia jauki

Pirkau dukrai A. Lindgren lota is Pramustgalviu gatves

Lietuviska Aurelijos Umbrasienes "Prazydes kaktusas" tokia savivertes kelimui, grazi istorija
Tony Ross Pirmosios mano pasakaites

V.V. Landsbergio "kieno liezuvis ilgesnis" didaktine, bet smagi

Garnelio leidyklos Guid Blyton "Stebuklingas noru kreslas" storoka, delto uzteks ne vienam vakarui biggrin.gif
dar Educatos verstu ir isleistu apie nuotaikas ir kodel myliu draugus, kaip einu miegoti.

Akmenskelte, ne paracetamoli, ibuprofena gerk 4u.gif geriau musa ir skysciu daug, geriausia kokias medetkas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 20 vasario 2015 - 21:08
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 20, 22:07)
Su nuogais vyrais nebuvo biggrin.gif matyt visus vakar isdalino. Kiek prasiau...na ne tai, kad super meniski, bet kaip skirtukai juk tikrai gales tarnauti. 4u.gif tos kur uz juriu, sakykit, galiu atsiusti 4u.gif

Kazkaip siemet mane ant prancuzu uznese, pirkau dvi prancuziaks knygeles vaikams, nors pati tos kalbos nemoku, bet kadangi jos daugiau paveiksleliu knygos maziukams, tai tekstas mazdaug aiskus biggrin.gif
Claude Ponti "Mano slenis"
http://versus.lt/lt/...gos/mano-slenis
Labai grazios iliustracijos, vietomis beveik japonu tapyba , istorija irgi tokia jauki

Pirkau dukrai A. Lindgren lota is Pramustgalviu gatves

Lietuviska Aurelijos Umbrasienes "Prazydes kaktusas" tokia savivertes kelimui, grazi istorija
Tony Ross Pirmosios mano pasakaites

V.V. Landsbergio "kieno liezuvis ilgesnis" didaktine, bet smagi

Garnelio leidyklos Guid Blyton "Stebuklingas noru kreslas" storoka, delto uzteks ne vienam vakarui biggrin.gif
dar Educatos verstu ir isleistu apie nuotaikas ir kodel myliu draugus, kaip einu miegoti.

Akmenskelte, ne paracetamoli, ibuprofena gerk 4u.gif geriau musa ir skysciu daug, geriausia kokias medetkas 4u.gif

Smagu smile.gif A. Lindgren ir pati norėčiau perskaityti smile.gif

Norėjau paklausti, gal tu pažįsti kokį/ kokią savitą, kūrybingą, žaismingą vaikų knygų iliusttratorių? Kad poezijos nesuprastų tiesiogiai smile.gif

Tai aš kaitalioju su paracetamoliu, žinau, kad negerai daug ibuprofeno gerti, o tenka pastaruoju metu, tai galva, tai dar kas, dabar susirgau, net ibuprofenas tik po dviejų valandų numušė tempė perpus. aha, dėl pūslės gėriau medetkas su bruknėm sumaišius, ojau kartybė, fu, tai dabar tik bruknių ir šalavijų geriu. opulys aš smile.gif

Papildyta:
o tai jau rimtai spėjai pusę suskaitytt? unsure.gif smile.gif
Papildyta:
P.S. "atsiųsiu laišku" man priminė senus gerus laikus, kai rašiau daug daug tikrų laiškų....tad jei gaučiau tikrą laišką su skirtuku, nesupykčiau bigsmile.gif atsimenu, kai vienu metu susirašinėjau gal su 8 draugėm 0 gal 3 iš jų sanatorinės buvo, bet labai brangios. Dar ir dabar kartais sapnuoju, kad vienu metu laiškų dėžutėj randu krūvą laiškų wub.gif

Dabar tik su vienu bičiuliu karts nuo karto susirašau,kuris nelaisvėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 20 vasario 2015 - 21:23