QUOTE(Alchemie @ 2015 02 20, 22:07)
Su nuogais vyrais nebuvo
matyt visus vakar isdalino. Kiek prasiau...na ne tai, kad super meniski, bet kaip skirtukai juk tikrai gales tarnauti.
tos kur uz juriu, sakykit, galiu atsiusti
Kazkaip siemet mane ant prancuzu uznese, pirkau dvi prancuziaks knygeles vaikams, nors pati tos kalbos nemoku, bet kadangi jos daugiau paveiksleliu knygos maziukams, tai tekstas mazdaug aiskus
Claude Ponti "Mano slenis"
http://versus.lt/lt/...gos/mano-slenis
Labai grazios iliustracijos, vietomis beveik japonu tapyba , istorija irgi tokia jauki
Pirkau dukrai A. Lindgren lota is Pramustgalviu gatves
Lietuviska Aurelijos Umbrasienes "Prazydes kaktusas" tokia savivertes kelimui, grazi istorija
Tony Ross Pirmosios mano pasakaites
V.V. Landsbergio "kieno liezuvis ilgesnis" didaktine, bet smagi
Garnelio leidyklos Guid Blyton "Stebuklingas noru kreslas" storoka, delto uzteks ne vienam vakarui
dar Educatos verstu ir isleistu apie nuotaikas ir kodel myliu draugus, kaip einu miegoti.
Akmenskelte, ne paracetamoli, ibuprofena gerk
geriau musa ir skysciu daug, geriausia kokias medetkas
Smagu
A. Lindgren ir pati norėčiau perskaityti
Norėjau paklausti, gal tu pažįsti kokį/ kokią savitą, kūrybingą, žaismingą vaikų knygų iliusttratorių? Kad poezijos nesuprastų tiesiogiai
Tai aš kaitalioju su paracetamoliu, žinau, kad negerai daug ibuprofeno gerti, o tenka pastaruoju metu, tai galva, tai dar kas, dabar susirgau, net ibuprofenas tik po dviejų valandų numušė tempė perpus. aha, dėl pūslės gėriau medetkas su bruknėm sumaišius, ojau kartybė, fu, tai dabar tik bruknių ir šalavijų geriu. opulys aš
Papildyta:
o tai jau rimtai spėjai pusę suskaitytt?
Papildyta:
P.S. "atsiųsiu laišku" man priminė senus gerus laikus, kai rašiau daug daug tikrų laiškų....tad jei gaučiau tikrą laišką su skirtuku, nesupykčiau
atsimenu, kai vienu metu susirašinėjau gal su 8 draugėm 0 gal 3 iš jų sanatorinės buvo, bet labai brangios. Dar ir dabar kartais sapnuoju, kad vienu metu laiškų dėžutėj randu krūvą laiškų
Dabar tik su vienu bičiuliu karts nuo karto susirašau,kuris nelaisvėj.