Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Erendira @ 2015 02 18, 15:55)
būna, kad nusimeta  unsure.gif tarp pietų, vonios remonto, virbalų, motociklų, vaikuireikiabatų, visinegražūsirneprotingi ir kitų nekultūrinių sluoksnių

kokia tu, vis dėlto, išmintinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 17:26)
kokia tu, vis dėlto, išmintinga biggrin.gif

ja, ja, ypač kai nėra kaip patikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 02 17, 18:14)
Maždaug "Senjė"  4u.gif
Ačiū. aciuks.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 14:28)
seksas ir mane literatūroje nervina. (nors gi dar ir nesena aš biggrin.gif )
Amžinos jaunystės receptas: nesinervinti dėl sekso literatūroje! lotuliukas.gif
Atsakyti
As labai pasenau, kai vaikams pasakojau, kad Lietuvai sueis beveik simtas metu, tai viena trimete pareiske, taip zinau, zinau, Lietuvai bus 30 metu doh.gif zinia kai tau 3 tai 30 jau beveik simtas doh.gif
jei sexas ne kaip Gavelio "Vilniaus pokeryje" tada ok, siaip nu norisi estetikos unsure.gif kazkodel unsure.gif
As imu suprasti kodel H. Radauskas supyko, kai jo eilerasti isspausdino vietiniame laikrastyje salia raugintu kopustu recepto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 18 vasario 2015 - 22:18
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 18, 21:58)
eilerasti isspausdino vietiniame laikrastyje salia raugintu kopustu recepto doh.gif
Bianski, kaip pagerbti kopūstai! bigsmile.gif
Jaučiu, po Pelenų dienos pasninko sapnuosiu vakarykščių Užgavėnių raugintus kopūstus, troškintus su rūkyta karka. lotuliukas.gif

Beje, ką nervina seksas literatūroje, išbandykit rafinuotą erotikos "Raktą". Brūkšniuk,.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 02 18, 22:12)
Bianski, kaip pagerbti kopūstai!  bigsmile.gif 
Jaučiu, po Pelenų dienos pasninko sapnuosiu vakarykščių Užgavėnių raugintus kopūstus, troškintus su rūkyta karka.  lotuliukas.gif

Beje, ką nervina seksas literatūroje, išbandykit rafinuotą erotikos "Raktą"Brūkšniuk,.. mirksiukas.gif

Karka - gėris. Kiniečiai - neblogis, bet aš jau kuris susitikimas galvoju apie riebesnį valgiuką (karkutę....pvz) cool.gif

O Rakto paieškosiu - dėkui 4u.gif
Jaučiuosi įstrigusi, ir negalinti pabaigti (Žene, Atlaso, Kirkoro, Chimerų, paauglių psichologijos), o norėčiau tiesiog žmogžudystės - kaip kuri ten sakėt - žmogiškos, suprantamos biggrin.gif
Papildyta:
Iš tos pačios Klopedijos nuorodos - negalėjau nepacituoti:
"Žinai ką… Ok, neslėpsiu – laukiau ketvirtosios ciklo knygos, laukiau, sulaukiau, perskaičiau, ne per naktį, ne per dvi, bet perskaičiau. O dar nebaigus skaityti, kur tau nebaigus, net neįpusėjus, jau norėjau kišti Martinui į šikamąją sieroje išvoliotą kuolą ir padegti."

na? apie kokią knygą? cool.gif
Atsakyti
mes tik blynus kepem ir as dar sunui bandeles su cinamonu ir aguonom, ale surijo vaikai kaip smakai..raugintu kopustu..kazkaip neeee
Tarukia ant poezijos, ale va negaliu skaityti M. Martinaicio paskutiniu metu, nes vis bliaunu (labai mylimas destytojas buvo, darbu vadovas ir seimos draugas...) jauciu reik pagerti kokiu vitaminu, nes biski kas ir asaros doh.gif
Imsiu rusiskaja Baltrusaicio poezija ir lovon kartu su Lazario moterimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 18, 22:23)

na? apie kokią knygą? cool.gif

tik nesakyk, kad apie Ledo ir ugnies giesmę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 19, 09:14)
tik nesakyk, kad apie Ledo ir ugnies giesmę  blink.gif

Apie Varnų puotą biggrin.gif

Pilnas atsiliepimas su išsamiais komentarais apie vertimus;-D
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 19, 10:26)

ai, visiškai nematau reikalo šitoj vietoj verkšlenti. Kai pas mus išleido Varnų puotą, jau bent keliom kitom kalbom buvo prieinamas ir Šokis su drakonais. Ėmei ir perskaitei tęsinį, ko čia daba piktintis laukimu?
Va aš tai galiu piktintis, kad toliau nieks neparašyta iki šiol biggrin.gif

Užtat po to atsiliepimo supratau, kad lietuvišką vertimą po rusiškojo būtų kančia man skaityt unsure.gif
Atsakyti
Panašu, kad esu užkeikta ar ką, vėl segu ir vėl knygų mugei atia, tiesą pasakius, vakar programą peržiūrėjau ir beveik už nieko neužsikabinau, bet vis tiek pasiilgau knygų turgaus šurmulio ir, žinoma, norėjau į susitikimą su Kazragyte. Ir šiaip pamaklinėt be vaikų, vyro.

QUOTE(Alchemie @ 2015 02 18, 23:26)
mes tik blynus kepem ir as dar sunui bandeles su cinamonu ir aguonom, ale surijo vaikai kaip smakai..raugintu kopustu..kazkaip neeee
Tarukia ant poezijos, ale va negaliu skaityti M. Martinaicio paskutiniu metu, nes vis bliaunu (labai mylimas destytojas buvo, darbu vadovas ir seimos draugas...) jauciu reik pagerti kokiu vitaminu, nes biski kas ir asaros doh.gif
Imsiu rusiskaja Baltrusaicio poezija ir lovon kartu su Lazario moterimis biggrin.gif

Mums nedėstė, bet viena dėstytoja visus nusivežė į jo sodybą pabendrauti ir pan, čia jau kaip tradicija buvo. Gražus žmogus.
Papildyta:
Manęs meilės aktai lietaratūroje dažniausiai nenervina, žymiai labiau nervina filmuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 19 vasario 2015 - 15:54
O aš vat tik grįžau iš knygų mugės. Buvo labai gera. 4u.gif Knygų nepirkau. Skirtukų prisirinkau galybę. Menų knygynas dalino TOKIUS gražius ... Nespėjo traukti iš po stalo. Turiu ir pieštų, ir su nuogais vyrais. rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti