QUOTE(Forget @ 2015 02 12, 21:15)
Nuvaziuok i Saudo arabija, eik sau su sortais ir palaidais plaukais. Nes gi banditizmas, tu gi Lietuvos piliete.
Kaip sakoma, kas moka tas ir muzika uzsako... Nepriimtina, vaziuoji kitur. Niekas gi kaip i Sibira neistreme
Daugiau sia tema nediskutuosiu, nes matau, kad mudvi tikrai nesusikalbesim, isizeisi paskui.
Lentynu noriu, skaitau kazkokia nesamone trilerine. Tik perku perku perku
Ir laukiu pensijos
Neįsižeisiu, tik man atrdodo, kad vaikas - ne daiktas,ne šortukai ir palaidi plaukai, jis LT pilietis, aš čai atvažiavau laikinau ir apskritai šeimos išdraskymas (ne tik iš lietuvių, bet ir iš norvegų, kitų šalių vaikų) yra nesuprantamas dalykas, aš įsivaizduoju, kad tik kraštutiniu atveju taip turėtų būti daroma. Todėl aišku, patys kalti, kurie Norgėj su vaikais būna ir rizikuoja,o jei jaučiasi saugiai ir sutinka su ta sistema, vualio, negaila.
QUOTE(adija5 @ 2015 02 12, 23:59)
Tada ir aš pasakysiu
Jau, kad pas mus reikia tokios kaip
Barnevernet,tai faktas.
Pritariu, Norvegijoj kraštutinumai, pas mus - irgi, visiškai nerūpima, kaip vaikai gyvena, nepadedama, nesidomima.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 02 12, 23:34)
šiuo klausimu visiškai pritariu Forget. Be to, tūlas lietuvis su vaikais elgiasi taip, kad ir man kartais kyla mintys, kad reik atimt iš tokių. O jei taip pat daro ir ten, tai net nesistebiu rezultatais. Ir šiaip mane biesina dar vienas dalykas - turiu pažįstamų, kurie iš Norgės parvažiuoja atostogų ir į akis rėžia: kaip mane čia viskas užknisa, nėr su kuo net pasišnekėti, visi su kažkokiom problemom, visi durni, biedni ir aplamai laukiu nesulaukiu, kada grįšiu į tikrą gyvenimą, namo (t.y. į Norgę atgal). O jeigu tik kas - iškart prisimena, kad yra Lietuvos piliečiai ir rėkia, kaip jais nieks nesirūpina.
Psio, išsiliejau
Tokie irgi nesusisipratėliai, geriau pripažintų, kad pinigą kala ir jaustų pagarbą savo tėvynei ir jos žmonėms, jei jau taip ta LT nepatinka, galima joje neatostogauti