Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

O! Jau trys - partija. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai nespesiu atskristi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nebusiu, nepalanki man diena sad.gif
Atsakyti
Mes tai keturiese buvom (valtyje be suns) vat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 02 09, 21:07)
EXTRA!!!
Kaunietės, gal renkamės rytoj "Drakone"?  mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s.
Kaip įprasta, po 16 val.  mirksiukas.gif

per vėlai perskaičiau, jau turiu planų šiam vakarui. kitąkart paplanuokim iš ankstėliau, a? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 02 09, 11:27)
Tai mėsą valgai?  biggrin.gif

Šiaip man Melnikas ir skaitosi gerai, ir filosofijos įdomios (postfašizmo - o kas gali pasakyti, kad taip nebūtų atsitikę? juk odą tai jau naudojo), tik seksualizmo man pas jį per daug, smarkiai per daug unsure.gif
o pas Žene - visai ne per daug cool.gif

man tai kažkaip neužkliuvo nei mėsa, nei kilo pasibjaurėjimas ar negalėjimas mėsos valgyt. matyt, moku atsiribot nuo knygų ir filmų siužetų. tuo metu gaila, oj kaip gaila, bet užvertus knygą ar išjungus kompiuterį ir tie jausmai "išsijungia"
Atsakyti

Gemma, kokia tu šaltuolė biggrin.gif

QUOTE(Aimma @ 2015 02 09, 18:27)

Bet juk ten ne Maša, ne Rudė...

būtent - kai lavonas (mėsa) tampa tik mėsos gabalais, jis nuasmeninamas. Bet mūsų filė atrodytų, deja, taip pat. unsure.gif

Fantastinė novelė, kuri, kaip sakiau, sukrėtė mano suvokimą apie kūną - Terr Bisson "Jie iš mėsos", publikuotas žurnale "Imperija", Nr. 3, 2000 m. Org. "They're made out of meat", 1991, Omni magazine.

QUOTE(klopedija @ 2015 02 09, 21:07)
EXTRA!!!
Kaunietės, gal renkamės rytoj "Drakone"?  mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s.
Kaip įprasta, po 16 val.  mirksiukas.gif

Kokia proga? Hrrr.... kalanetika man. unsure.gif
Atsakyti
Taigi partijos ponaujametis pasitarimas Drakone biggrin.gif
Atsakyti
Po akim pasimaišė žodžiai:
Knygos šūkis: „Niekada nespręsk apie knygą iš jos viršelio.“
Knygos viršelio šūkis: "Niekada nespręsk apie viršelį pagal knygą."
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 10, 16:45)
Taigi partijos ponaujametis pasitarimas Drakone biggrin.gif
Smūginis pasitarimas. hihihi.gif
Aptarėm Barnevarne, Lietuvos VTAT, vaikų auklėjimą ir Knygų mugės planus.
Buvo smagu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2015 02 06, 19:35)
Visgi po visų patinų ir punktyrų atsvarai norėtųsi kažko grynai moteriško, bet gerąja prasme – kaip M. Tikkanen „Raudonkepuraitė“ ar M. Cunninghamo „Tos valandos“. Ką rekomenduosit? Vėliau vėl bus galima prašyti Klopedijos iškrypusių rekomendacijų tongue.gif

jei dar neskaitei, pabandyk J.Otsuka "Buda palėpėje", man ji tokia prie moteriškų knygų priskirtina. šiandien ryte pradėjau skaityti, tai beveik į darbą vėlavau, nes buvo sunku atsitraukti. knygos veiksmas vyksta tarpukariu, jaunos japonės plaukia į ameriką pas vyrus, kurie jau ten įsitvirtinę, ir kuriuos pagal nuotraukas išsirenka dar prieš kelionę. ir nors nemėgstu knygų, kur pasakojimas ne trečiuoju vienaskaitos asmeniu, o šioje pasakojama "mūsų istorija", kaip "mes plaukėme laivu", kaip "mes dirbome", "mes gimdėme", istorija įtraukia. daugybė paskojimų iš skirtingų merginų lūpų susilieja į vieną, kolektyvinį pasakojimą. jas visas sieja tas pats likimas - siekis/noras/troškimas ištekėti, sukurti savo gyvenimą toli nuo tėvynės, nes kitaip neišeina: vienos negali ištekėti, nes turi nesantuokinių vaikų, kitos - nes nebeliko tinkamo amžiaus vyrų, dar kitos - kad galėtų padėti vargstančioms šeimoms. tas "mes" nuasmenina ir kartu sukuria masės efektą, nes tai - visos kartos moterų pasakojimas. graudi ir įtaigi, labai poetiška ir moteriška istorija.
rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 11 vasario 2015 - 09:08
QUOTE(klopedija @ 2015 02 10, 19:24)
Smūginis pasitarimas. hihihi.gif
Aptarėm Barnevarne, Lietuvos VTAT, vaikų auklėjimą ir Knygų mugės planus. 
Buvo smagu.  biggrin.gif

pavydžiu unsure.gif bet negalėjau praleisti kalanetikos - nugara man to nedovanotų cool.gif
Atsakyti
Va pasirodo, kartais geriau buti bestuburiu biggrin.gif tada poreikiai mazesni ir kalanetikos nereik biggrin.gif
Atsakyti