Sveikos,
QUOTE(Darbinga @ 2015 02 06, 15:44)
bei Brūkšniuko malda
Iš knygų kurias pristatėt susidomėjau ir būtinai skaitysiu J. Genet "Gėlių Dievo Motina" ir N. Gaiman "Amerikos dievai". (įdomu, abiejuose pavadinimuose figūruoja dievai
).
Malda ne Brūkšniuko, bet šv. Pranciškaus Salezo. Turėjo galvą (ir humoro jausmą) vyras! Bet jo "Laiškai Filotėjai" man visai ne tokie stiprūs"....
Na, Amerikos Dievai.... kažkaip pagailo man amerikiečių, jeigu jų dievai yra Seksas, Narkotikai ir t.t. Jeigu gerai atsimenu, Jėzus ten nefiguruoja
QUOTE(Vitalija @ 2015 02 06, 19:35)
Dėkui už paraginimą. Gal ir prisijungsiu kada
Aš truputį sociofobė
Visgi po visų patinų ir
punktyrų atsvarai norėtųsi kažko grynai moteriško, bet gerąja prasme kaip M. Tikkanen Raudonkepuraitė ar M. Cunninghamo Tos valandos. Ką rekomenduosit? Vėliau vėl bus galima prašyti Klopedijos iškrypusių rekomendacijų
Sociofobė?
man regis čia visai į mūsų kompaniją - iškrypusių ir dar nelabai
QUOTE(Mamce @ 2015 02 07, 11:41)
Oho, kokia demotyvacija
Bet man, priesingai nei su "Atspalviais", "Maša..." norisi paskaityti iš smalsumo. Na, nepatiks, tai nutrenksiu vidury, ar pacioj pradzioj
Ši knyga tikrai neįtraukta į "must to read" sąrašą.
Melnikas skaitosi gerai, bet aš negaliu atsikratyti minties, kad jam su galva (abiem galvom) smarkiai negerai
Net tada, kai analizuoja mėsinius žmones - vis vien labiau dėmesys skiriamas patelėms - jų sudėjimui, jų melžimui, kergimuisi....
QUOTE(langana @ 2015 02 07, 15:19)
Tai, ziuriu, likau viena pasipiktinusi moters nuolankumu, kai vyras ja savinasi
Gal todel, kad jau gyvenu kaime ir neturiu verslo?
Kaip tai neturi verslo? O ūkis? O nuolatinė atsakomybė už išgyvenimą iš ūkio?
QUOTE(klopedija @ 2015 02 07, 15:32)
Tuo, kad anksčiau minėdavai, jog negali skaityti klopedijos knygų.
Žinai, Žanu Žene aš žavėjausi nuo "100 garsiausių homoseksualistų" - tada tiesiog rankiojau įmanomą homoseksualų literatūrą. O Ženė net iš nuotraukos jau atrodo saldainiukas
Papildyta:
Beveik Kelėdų Senelis
Jau jaunystės iki senatvės