O man vis ausyse ta Militos daina skamba.
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 14:47)
Va, radau ta daina. Ok, toli toli jiems iki Muse,visai kitaip atminty buvo islike, bet daina man patiko Ir atlikimas ne blogiausias. Tik neaukstai jie kilo..
My Webpage.
My Webpage.
Kažkodėl neatidaro
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 14:54)
2015-01-26 Iškrito dainos Es Tut Mir Nicht Leid ir Factory hearts
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
nu va, tai jau visi atlikėjai turbūt lengviau atsikvėpė
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 14:57)
aš irgi apie ją galvojau. Ir apie Jazzu galvoju. Nes daugiau nieko nebesugalvoju jau
--
Nors gal ne į tą pusę galvoju - reikia dainos visų pirma. Atlikėjas - paskui jau.
--
Nors gal ne į tą pusę galvoju - reikia dainos visų pirma. Atlikėjas - paskui jau.
Aš irgi nebesugalvoju daugiau nieko.
--
Atrodo, ir tuose projektuose daug jaunų atlikėjų dalyvauja, ir balsingų, bet kur jie paskui dingsta Nors dainuot tai daug kas sugeba, bet va sukurt kažką vertą dėmesio, tai čia jau - aukštoji matematika Kol pas mus žymiausi kompozitoriai tokie kaip Zvonkus, tai artimiausiu metu kažko gero galim ir nesitikėt.
Arba tie kiti tiesiog nesikiša į tuos eurovizinius reikalus.
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 14:07)
Mia ją atliktų, jei panorėtų ir Neringa manau. Ir Edurne tokią panašią turės, pamatysit.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:07)
Atrodo, ir tuose projektuose daug jaunų atlikėjų dalyvauja, ir balsingų, bet kur jie paskui dingsta
O kas juos pirks? Kiek mūsų šalyje gyventojų?
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 13:54)
Šiaip jei būtų mano valia, aš visus rokerius nukirpčiau Nu atrodo tiek įdomių plaukuosenų galima padaryt, o jie vis su tom savo kasom Bet pilnai suprantu, kad yra moterų, kurias tos vyrų kasos, ir ta laukinė išvaizda veža.
Aš tau nukirpsiu
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 14:06)
Man prancūzų kalba labai graži
man irgi. Labai.
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 14:10)
Mia ją atliktų, jei panorėtų ir Neringa manau. Ir Edurne tokią panašią turės, pamatysit.
Tik ne tai.
kas ta Edurnė?
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 14:05)
Šiaip tai kas iš likusių ją sudainuotų? Aš netikiu, kad ir Lubys Čia gera daina, ne bet kokiai nosiai, o išties talentingam žmogui, su specifiniu balsu Negimsta tokie pas mus Eurovizijos atrankose arba išmeta kai kas, kas baisiai dideliais ekspertais jaučiasi
Manau Mia
Ar įmanoma prabalsuoti už dainą, nesusikuriant Google+ arba SoundCloud profilio?
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 15:01)
Buvo ta daina, va čia turiu išsaugojusi 01.24 balsavimus, tik nesuprantu, kodėl iškrito Factory Hearts, negi ten taip greit pasikeitė balsų persvara, arba komisija taip nusprendė, nes renkant dainą, lemiamą balsą turi komisija
Nu ir vėl čia kažkas neskaidriai vyksta
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 15:02)
tai ir galvoju, rusiniai, rūsiniai ar rūšiniai?
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 15:07)
Aš galvoju kas ją dar galėtų atlikt. Nebent Mia
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 15:10)
----
----
Čia rimtai toks ispanės vardas?
---
Ta prasme ką pirks? Kūrybą?
Na, tarkim, jei būčiau atlikėja-kūrėja, tai nebūtų reikalingas man tas prodiuseris. Bandyčiau platinti tą savo kūrybą per visus kanalus- youtube, socialialiniai tinklai. Jei gera ta daina būtų, tai, manau greit išplistų. Juk tas pats buvo ir su GJan. Ji ir dabar nelabai didelei daliai žinoma, bet va, nuo youtube pradėjo, o dabar jos Tattoo jau turi virš 2 mln peržiūrų.
Dėl to ir nesuprantu, ar kitiems kūrėjams iniciatyvos trūksta, ar talento, kad visi kažkur užsislėpę.
Baisi ta "Dangerous"
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 14:21)
Šito balsas man The Killers priminė
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 15:11)
Aš tau nukirpsiu
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 15:18)
Ar įmanoma prabalsuoti už dainą, nesusikuriant Google+ arba SoundCloud profilio?
Galima. Tik nežinia kiek iš to mūsų balsavimo naudos
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 15:21)
Aha, atidaro. Prisimenu tuos vyriukus O tai jiems nelabai ir pasisekė, kaip suprantu?