Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

O man vis ausyse ta Militos daina skamba.
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 14:47)
Va, radau ta daina. Ok, toli toli jiems iki Muse,visai kitaip atminty buvo islike, bet daina man patiko  rolleyes.gif Ir atlikimas ne blogiausias. Tik neaukstai jie kilo..
My Webpage.

Kažkodėl neatidaro g.gif

QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 14:54)
2015-01-26 Iškrito dainos „Es Tut Mir Nicht Leid“ ir „Factory hearts“
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos

nu va, tai jau visi atlikėjai turbūt lengviau atsikvėpė laugh.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 14:57)
aš irgi apie ją galvojau. Ir apie Jazzu galvoju. Nes daugiau nieko nebesugalvoju jau   

--

Nors gal ne į tą pusę galvoju - reikia dainos visų pirma. Atlikėjas - paskui jau.

lotuliukas.gif Aš irgi nebesugalvoju daugiau nieko.

--

Atrodo, ir tuose projektuose daug jaunų atlikėjų dalyvauja, ir balsingų, bet kur jie paskui dingsta doh.gif Nors dainuot tai daug kas sugeba, bet va sukurt kažką vertą dėmesio, tai čia jau - aukštoji matematika biggrin.gif Kol pas mus žymiausi kompozitoriai tokie kaip Zvonkus, tai artimiausiu metu kažko gero galim ir nesitikėt.
Arba tie kiti tiesiog nesikiša į tuos eurovizinius reikalus.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 14:07)

Mia ją atliktų, jei panorėtų ir Neringa manau. Ir Edurne tokią panašią turės, pamatysit.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:07)
Atrodo, ir tuose projektuose daug jaunų atlikėjų dalyvauja, ir balsingų, bet kur jie paskui dingsta doh.gif

O kas juos pirks? Kiek mūsų šalyje gyventojų?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 13:54)
Šiaip jei būtų mano valia, aš visus rokerius nukirpčiau blush2.gif  lotuliukas.gif Nu atrodo tiek įdomių plaukuosenų galima padaryt, o jie vis su tom savo kasom biggrin.gif Bet pilnai suprantu, kad yra moterų, kurias tos vyrų kasos, ir ta laukinė išvaizda veža.

user posted image Aš tau nukirpsiu user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 14:06)
Man prancūzų kalba labai graži  wub.gif

man irgi. Labai.

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 14:10)
Mia ją atliktų, jei panorėtų ir Neringa manau. Ir Edurne tokią panašią turės, pamatysit.

Tik ne tai.
kas ta Edurnė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 14:05)
Šiaip tai kas iš likusių ją sudainuotų? Aš netikiu, kad ir Lubys schmoll.gif Čia gera daina, ne bet kokiai nosiai, o išties talentingam žmogui, su specifiniu balsu ax.gif Negimsta tokie pas mus Eurovizijos atrankose arba išmeta kai kas, kas baisiai dideliais ekspertais jaučiasi ax.gif
Manau Mia ax.gif
Atsakyti
Ar įmanoma prabalsuoti už dainą, nesusikuriant Google+ arba SoundCloud profilio?
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 15:01)
Buvo ta daina, va čia turiu išsaugojusi 01.24 balsavimus, tik nesuprantu, kodėl iškrito Factory Hearts, negi ten taip greit pasikeitė balsų persvara, arba komisija taip nusprendė, nes renkant dainą, lemiamą balsą turi komisija  g.gif

Nu ir vėl čia kažkas neskaidriai vyksta doh.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 15:02)
tai ir galvoju, rusiniai, rūsiniai ar rūšiniai? 

lotuliukas.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 15:07)

Aš galvoju kas ją dar galėtų atlikt. Nebent Mia unsure.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 15:10)
----
O kas juos pirks? Kiek mūsų šalyje gyventojų?

Čia rimtai toks ispanės vardas? blush2.gif

---

Ta prasme ką pirks? Kūrybą?
Na, tarkim, jei būčiau atlikėja-kūrėja, tai nebūtų reikalingas man tas prodiuseris. Bandyčiau platinti tą savo kūrybą per visus kanalus- youtube, socialialiniai tinklai. Jei gera ta daina būtų, tai, manau greit išplistų. Juk tas pats buvo ir su GJan. Ji ir dabar nelabai didelei daliai žinoma, bet va, nuo youtube pradėjo, o dabar jos Tattoo jau turi virš 2 mln peržiūrų.
Dėl to ir nesuprantu, ar kitiems kūrėjams iniciatyvos trūksta, ar talento, kad visi kažkur užsislėpę.
Atsakyti
Baisi ta "Dangerous" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:07)
Kažkodėl neatidaro g.gif

Unbreakable Atidaro dabar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 14:21)
Unbreakable Atidaro dabar?  unsure.gif

Šito balsas man The Killers priminė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 26, 15:11)
user posted image Aš tau nukirpsiu user posted image  biggrin.gif

blush2.gif laugh.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 15:18)
Ar įmanoma prabalsuoti už dainą, nesusikuriant Google+ arba SoundCloud profilio?

Galima. Tik nežinia kiek iš to mūsų balsavimo naudos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 15:21)
Unbreakable Atidaro dabar?  unsure.gif

Aha, atidaro. Prisimenu tuos vyriukus smile.gif O tai jiems nelabai ir pasisekė, kaip suprantu?
Atsakyti