Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 12:47)

Nu va, reiškia komentarus pasiskaitė biggrin.gif Dabar žymiai geriau ta angliška versija skamba. Nebėra to didelio skirtumo ar lietuviška, ar angliška.

drinks_cheers.gif
Vis dėlto turbūt geriausias variantas siųst, nieko gudriau jau nesugalvosim.

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 12:52)
Tai būtent, jei atsiras naujas pasmerktasis, kuris nepaklūs džiunglių įstatymams ar šiaip pasirodys besąs be Pugačiovos apdovanojimų, tai ir gaus tą dainą biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, Roliku.

Man nepatinka Not perfect muzika, kazkoks pigus popsas verysad.gif Turetu buti gitaros, rokiukas.. ech verysad.gif
Atsakyti
Pradeda atsibosti ta "Not Perfect" sad.gif Apskritai, visa daina laikosi tik ant gero priedainio, bet neįdomu jo laukt. Užteks jau gal tų lėtų, lyriškų dainų. Įsivaizduoju, kad jos likimas būtų panašus, kaip ir Pojavio dainos. Tuo tarpu Vaido "This Time" užabina nuo pat pradžios, geras tas country motyvas, linksma, ritminga, užvedanti, šiuolaikinė. Bet kažkaip nesitikiu, kad ją išrinks, kai žmonėms patinka tokie klaikūs staramodni (blogąja prasme) gabalai, kaip Montvydo eurovizinė daina wacko.gif
Atsakyti
O man dabar vis skamba galvoj ta "Not perfect". Po tos kitos versijos perziurejimo rolleyes.gif Tikrai daug geriau daina skamba, ir pats Edgaras rimciau, tvirciau atrodo. Turbut jau turiu savo favorita cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 13:01)
Pradeda atsibosti ta "Not Perfect" sad.gif Apskritai, visa daina laikosi tik ant gero priedainio, bet neįdomu jo laukt. Užteks jau gal tų lėtų, lyriškų dainų. Įsivaizduoju, kad jos likimas būtų panašus, kaip ir Pojavio dainos. Tuo tarpu Vaido "This Time" užabina nuo pat pradžios, geras tas country motyvas, linksma, ritminga, užvedanti, šiuolaikinė. Bet kažkaip nesitikiu, kad ją išrinks, kai žmonėms patinka tokie klaikūs staramodni (blogąja prasme) gabalai, kaip Montvydo eurovizinė daina wacko.gif

Nu vat o manęs nekabina nei Vaidas, nei jo This Time.
Nors turbūt ir vieno, ir kito kūrinio tas pats Pojavio dainos likimas lauktų lotuliukas.gif

Išvis čia mane kabino tik Tadas, bet be dainos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 13:57)
Grynai primena primena tą mūsų su berete stiliuką, nia?

Gal ir turi panašumo biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 26, 14:01)
Man nepatinka Not perfect muzika, kazkoks pigus popsas verysad.gif Turetu buti gitaros, rokiukas.. ech verysad.gif

Gaila, kad Tadui nenuskilo jos dainuot. Gal būtų padaręs kažką rokiškiau..

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 14:01)
Tuo tarpu Vaido "This Time" užabina nuo pat pradžios, geras tas country motyvas, linksma, ritminga, užvedanti, šiuolaikinė. Bet kažkaip nesitikiu, kad ją išrinks, kai žmonėms patinka tokie klaikūs staramodni (blogąja prasme) gabalai, kaip Montvydo eurovizinė daina wacko.gif

Bet prisiminkit, kad pernai tokio tipo daina liko prie galo. Jei šito nežinočiau, tai ir aš gal būčiau linkusi prie tos This Time.
https://www.youtube....h?v=E_hT08vzHt8

Dar kartą Militos pasirodymą pažiūrėjau, tai pagalvojau, kad mergička tikrai turi potencialo. Ir kokia neteisybė, kad jai neleido tą savaitę prasirgt doh.gif Tai galėjo gi kitą savaitę iš karto du mesti ir tiek. O dabar išmetė tikrai gerą dalyvę(tarsi mūsų atrankoj tais gerais dalyviais snigtų). Jai kaip tik greitas dainas dainuot. Ji ir tą bumsą(pamiršau pavadinimą) turbūt padainuotų žymiai geriau nei Šiaudikytė. Beje, užsieniečiai labai mini tą dainą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 sausio 2015 - 13:12
del Militos manau nelabai ji ten sirgo labiau komisija padare kad per jauna jinai tai isejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 13:08)
Nu vat o manęs nekabina nei Vaidas, nei jo This Time.
Nors turbūt ir vieno, ir kito kūrinio tas pats Pojavio dainos likimas lauktų  lotuliukas.gif

Išvis čia mane kabino tik Tadas, bet be dainos  lotuliukas.gif

Tadas tai man antras Milius, jokios nuoskaudos, kad iškrito. Balsas geras, bet...

O Vaido dainą galėtų net ir Edgaras dainuot dėl manęs. Visai neblogai jam pavyko. Nors Vaido dainavimu gal labiau pasitikiu. O vat Vaidui Lubio daina visiškai netinka.

Nesužinosim, kas būtų, jei būtų, jei nuolat siųsim panašaus tipo dainas. Jei jau siųst rokelį, tai prašau, kažką panašaus lygio
https://www.youtube....h?v=CmwRQqJsegw
https://www.youtube....h?v=Pgum6OT_VH8

cool.gif

Aš šiaip visad už roką, bet geras popsas geriau už vidutinišką roką. Šiuo atveju tas man patinka-nepatinka nelabai turi reikšmės. Jei daug kas sako, kad "This Time" primena populiarų grupių dainas, tai jau didelis pliusas.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 13:11)
Bet prisiminkit, kad pernai tokio tipo daina liko prie galo. Jei šito nežinočiau, tai ir aš gal būčiau linkusi prie tos This Time.
https://www.youtube....h?v=E_hT08vzHt8

Visiškai nepanaši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 26 sausio 2015 - 13:22
Muse dainos ir man labai wub.gif Bet jie tokie popsiniai rokeriai, idomus. O Tadas, Milius... Ilgaplaukiai, rusiniai, blankus kazkokie. Neuzpykit tik biggrin.gif Ne mano stiliaus tiesiog, neidomus jie man schmoll.gif Bet kad ir tas pop-rokines dainas ne visad palaiko ziurovai. Neatgaminu dabar, bet buvo kazkuriais metais labai faini berniukai wub.gif Su popsiniu rokeliu wub.gif Bet nekaip ten jiems, nepamenu, ar i finala praejo...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 14:28)
Jei jau siųst rokelį, tai prašau, kažką panašaus lygio
https://www.youtube....h?v=CmwRQqJsegw
https://www.youtube....h?v=Pgum6OT_VH8
---
Visiškai nepanaši.

Čia yra svajuko dramblionės biggrin.gif Praeis dar kokį 10 metų kol Lietuvoje atsiras kažkas panašaus. Aš pati ir būčiau net labai už, nes pati mėgstu tokią muziką, bet dabar turim rinktis iš to, kas yra.
--
Nu kaip nepanaši, stilius panašus.
Papildyta:
Man dar mintis vis kyla, kad galėtų kokia GJan pabandyt laimę. Jaučiu ta jos Tattoo daina, būtų turėjus realius šansus būt aukštai.
https://www.youtube....h?v=UazDFerQsuQ
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 13:35)
Čia yra svajuko dramblionės biggrin.gif Praeis dar kokį 10 metų kol Lietuvoje atsiras kažkas panašaus. Aš pati ir būčiau net labai už, nes pati mėgstu tokią muziką, bet dabar turim rinktis iš to, kas yra.
--
Nu kaip nepanaši, stilius panašus.

Nu tai ir sakau, kad iki tol nereikia siųsti vidutiniokiško rokelio tongue.gif Visgi rokas patinka siauresniam ratui klausytojų, o jei dar šiaip sau daina, tai ir tie nebalsuos.

Panaši tik tuo, kad yra country motyvas. Bet pati daina lėtesnė ir nuobodesnė. Visai ne tas stilius. Vaido daina daug modernesnė.
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 26, 13:15)
del Militos manau nelabai ji ten sirgo labiau komisija padare kad per jauna jinai tai isejo  smile.gif
Sirgo, mačiau interviu su ja, visai balsai prikimęs ax.gif
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 13:31)
O Tadas, Milius... Ilgaplaukiai, rusiniai, blankus kazkokie.
.....................
ohmy.gif
Man kaip tik jie ryškūs ir dega ugnelė pas juos akyse, taip ir turi būti, žavi mane tas žiburiukas akyse nail.gif
Ir ilgaplaukiai man laaaabai patinka user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 26 sausio 2015 - 13:51