Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

As vakar atsiguliau ir taip nervas eme, blem, galvoju, parasysiu straipsni su klausimais EV rengejais, zinau, kad isspausdintu (ne pirmas kartas). Pirmiausiai pradeti nuo to, kad tai DAINOS konkursas (pamirso rengejai kokia EV ideja, kaip matau), kad Europos ziurovui visai nesvarbu, koks jis universalus ir sudainuoja visokio stilaus dainas... Bet aj, galvoju, neverta, tegu pasiunta ta korupcijos irstva su savo marazminemis inovacijomis irnesakyk.gif Tegu pypina Liepa ar Monce ir buna paskutines, kad ir be bereciu.. maziau po to mums vaidensis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 25, 22:55)
O vietomis daina (ir Tadas ) skamba laabai brainstorm'iškai (kas yra gerai, nes mėgstu tą grupę, tiesa, dabar ji jau kitaip vadinasi,  Prāta Vētra).

o geras, grįžo prie pirmykščio pavadinimo? bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 25, 23:09)
Man patiko. Nežinau, man rodos galiu sakyti tai objektyviai, NE dėl išvaizdos  biggrin.gif  Nes ir Wilmos La pasirodymas labai patiko. Kai ji man visai ne prie ko, buvo pirmas kartas, kai aš aplamai jos pasirodymą su vaizdu stebėjau  blush2.gif  blush2.gif 
Tiesiog gal tai mano daina 

ai nežinau, aš kadangi šiuo klausimu objektyvi, tai negaliu pasakyt, kad man Vilmos geriau buvo variantas... labai jau jos balsas kliuvo doh.gif na bet jei sirgo, nelabai yra ką diskutuot.. rolleyes.gif patiko ir man labai ta daina, ir Tadą su ja mačiau EV.. na bet ką - yra kaip yra... rolleyes.gif
Atsakyti
man šių metų nugalėtoja yra Wilma La. Dėl balso originalumo. Bet yra kaip yra. Man eurovizija baigėsi. liko giržadvizija.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 23:38)
man šių metų nugalėtoja yra Wilma La. Dėl balso originalumo.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 25, 23:55)
O vietomis daina (ir Tadas ) skamba laabai brainstorm'iškai (kas yra gerai, nes mėgstu tą grupę, tiesa, dabar ji jau kitaip vadinasi,  Prāta Vētra).

Latvišką pasiliko bigsmile.gif Šaunuoliai cool.gif Šiaip tai drąsokas žingsnis, tuo labiau, kai juos ir užsieny jau ilgą laiką daug kas žinojo kaip Brainstorm.

Man visgi Factory šiek tiek labiau lipo Vilmai. Vien dėl jos specifinio žemo balso. Ir tas prikimimas man netgi labai įdomus pasirodė smile.gif Bet Tado pasirodymas irgi patiko, vakar man buvo turbūt geriausias iš visų. Ir visai būčiau jį išleidus su ta daina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 sausio 2015 - 01:01
Įdomu, ar TĄ dainą dar kas nors ryšis dainuot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 10:26)
Įdomu, ar TĄ dainą dar kas nors ryšis dainuot?  biggrin.gif

Panasu, kad ju niekas neklausia, duoda, ir taskas.
Atsakyti
O matet, sestadieni per Sok su manim Edgariukas "Not perfect" dainavo? bigsmile.gif
Kitaip, be klounisku atributu ir priedainy tas galunes pailgino (perfeeect) bigsmile.gif Man patiko, tik kazkuo labai praeitu metu armena primena g.gif
Kazkur nuo 33:30
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 26, 11:26)
Įdomu, ar TĄ dainą dar kas nors ryšis dainuot?  biggrin.gif

Labai abejoju biggrin.gif O jeigu kam ir paskirs, tai jau įsivaizduoju kaip tas pasmerktasis jausis doh.gif biggrin.gif

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 12:39)
O matet, sestadieni per Sok su manim Edgariukas "Not perfect" dainavo?  bigsmile.gif
Kitaip, be klounisku atributu ir priedainy tas galunes pailgino (perfeeect) Kazkur nuo 33:30

Nu va, reiškia komentarus pasiskaitė biggrin.gif Dabar žymiai geriau ta angliška versija skamba. Nebėra to didelio skirtumo ar lietuviška, ar angliška.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 12:47)
Labai abejoju biggrin.gif O jeigu kam ir paskirs, tai jau įsivaizduoju kaip tas pasmerktasis jausis doh.gif  biggrin.gif 
Nu va, reiškia komentarus pasiskaitė biggrin.gif Dabar žymiai geriau ta angliška versija skamba. Nebėra to didelio skirtumo ar lietuviška, ar angliška.

Tai būtent, jei atsiras naujas pasmerktasis, kuris nepaklūs džiunglių įstatymams ar šiaip pasirodys besąs be Pugačiovos apdovanojimų, tai ir gaus tą dainą biggrin.gif

Ania? Tingiu klausytis, tai patikėsiu, kad geriau. O kad skaitė, tai pilnai tikiu, čia labai žinomas forumas.
Atsakyti
Nesupratau g.gif O kas čia per nauja daina "Sound of colours"? Anksčiau lygtai tokios nebuvo laugh.gif Arba čia gal ta Rolikų daina(kurią kažkas iš komisijos labai išgyrė) g.gif Jei čia ta, tai nelabai matau už ką čia ją girt biggrin.gif
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 26, 13:52)
Tai būtent, jei atsiras naujas pasmerktasis, kuris nepaklūs džiunglių įstatymams ar šiaip pasirodys besąs be Pugačiovos apdovanojimų, tai ir gaus tą dainą biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 12:56)
Nesupratau g.gif O kas čia per nauja daina "Sound of colours"? Anksčiau lygtai tokios nebuvo laugh.gif Arba čia gal ta Rolikų daina(kurią kažkas iš komisijos labai išgyrė) g.gif Jei čia ta, tai nelabai matau už ką čia ją girt biggrin.gif
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos

Grynai primena primena tą mūsų su berete stiliuką, nia?
Atsakyti