As irgi sirgau uz https://www.youtube....h?v=bpWZTpm2DAA
Koks putlutis
O kas tada vaziavo, priminkit?
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 21:04)
stilius panašus, škias, ėmėsi madingo kaimo folkloro. Ne mūsų kaimo. Man labiau šiuolaikiškas grojimas patinka.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 25, 21:33)
As irgi sirgau uz https://www.youtube.com/?v=bpWZTpm2DAA
nuo to karto jis man ir , tada mane papiktino jo pretenzijos su tokiu balsu apskritai dainuoti. Dabar matau, kad ir blogiau daug blogiau gali būti. Bet požiūris į EL nepasikeitė.
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 19:34)
ir dainą aš TIK šitą matau EV scenoj...
Oho
Aš dar nespėjau perklausyt...
Bet tai jau vien pagal tai, kaip dukart už ją balsavo...
Nu tai dainai tikrai nesišviečia išvyst EV , kaip ji kam (ir man tame tarpe) bepatiktų.
Gal ne masių skoniui beje. O EV reikia to, ką dauguma supranta...
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 19:39)
dar paklausiau to jūsų E. Lubio -vakar negirdėjau-, man rods, jis geriau nei Baumila This Time atlieka.
https://www.youtube.com/?v=m_eZ03NRuhw
https://www.youtube.com/?v=m_eZ03NRuhw
Tai taip, Edgaras Vaidos dainą žymiai geriau atliko Jo ir balsas spalvingesnis, ir tembras tinka tam country stiliui. Vaido versija daug blankesnė.
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 19:43)
dar turėjau vilčių, kad gal kažkaip išrištų Liepą, išmestų, ir dar suteiktų šansą Tadui? nors nemanau, kad jis pats dabar eitų...
Ir jis pats TIKRAI neitų (juk matei, ką rašė, o į tą pačią balą dukart nebelipa, plius matosi, kad jis ir ambicingas , ir užsispyręs).
Šiaip po to ką parašė, nemanau, kad iš viso kas nors jo vietoje eitų (būtų labai be ryšio jausmas ten grįžti ir apsimetinėti )
Ir kitas dalykas - jo tikrai ten nebekvies Niekada...
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 20:36)
stilius panašus, škias, ėmėsi madingo kaimo folkloro. Ne mūsų kaimo. Man labiau šiuolaikiškas grojimas patinka.
Tai kad kaip tik tas indie stilius dabar yra LABAI ant bangos O Mumford & Sons pakankamai neseniai buvo ir apdovanojimų rimtų susižėrę
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 25, 20:33)
O kas tada vaziavo, priminkit?
Julička su 4Fun
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 20:41)
nuo to karto jis man ir , tada mane papiktino jo pretenzijos su tokiu balsu apskritai dainuoti. Dabar matau, kad ir blogiau daug blogiau gali būti. Bet požiūris į EL nepasikeitė.
nu viskas gerai su tuo jo balsu dabar tikrai pagerėjęs lygint su Amberlife laikais
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 25, 20:46)
Oho
Nu tai dainai tikrai nesišviečia išvyst EV , kaip ji kam (ir man tame tarpe) bepatiktų.
------------------------
Tai kad kaip tik tas indie stilius dabar yra LABAI ant bangos O Mumford & Sons pakankamai neseniai buvo ir apdovanojimų rimtų susižėrę
------------------------
nu kad ji man kaip tik atrodo masių skoniui tinkama... tokia eurovizinė niekaip nesuprantu kodėl jai taip nesiseka... tikrai kažkokia užkeikta
-------------------------
ant bangos, bet jei jau kopijuoji, tą reikia daryt bent GERAI kol kas Vaido dainai iki Mamfordų kaip iki mėnulio
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 20:52)
nu kad ji man kaip tik atrodo masių skoniui tinkama... tokia eurovizinė niekaip nesuprantu kodėl jai taip nesiseka... tikrai kažkokia užkeikta
-------------------------
ant bangos, bet jei jau kopijuoji, tą reikia daryt bent GERAI kol kas Vaido dainai iki Mamfordų kaip iki mėnulio
Dėl masių drįsčiau nesutikti. Va kaip tik viename forume kritikos jai perskaičiau
------
Tai nieks ir nelygina su jais Vaido Kur jau ten jam
Paklausiau dar kartą Tado Factory...
Nu man LABAI patiko. Gal mano skonis keistas Dievaži...
Aš su ta daina ir panašiu atlikimu DRĄSIAI siųsčiau jį atstovaut. Aišku, juk dar pašlifuotų viską.
Ir Wilma La Ir Tadas mane su šia daina įtikino.
O vietomis daina (ir Tadas ) skamba laabai brainstorm'iškai (kas yra gerai, nes mėgstu tą grupę, tiesa, dabar ji jau kitaip vadinasi, Prāta Vētra).
Nu man LABAI patiko. Gal mano skonis keistas Dievaži...
Aš su ta daina ir panašiu atlikimu DRĄSIAI siųsčiau jį atstovaut. Aišku, juk dar pašlifuotų viską.
Ir Wilma La Ir Tadas mane su šia daina įtikino.
O vietomis daina (ir Tadas ) skamba laabai brainstorm'iškai (kas yra gerai, nes mėgstu tą grupę, tiesa, dabar ji jau kitaip vadinasi, Prāta Vētra).
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 25, 23:55)
Paklausiau dar kartą Tado Factory...
As tai neobjektyvi del isvaizdos, man sunku pasakyti, ar tikrai lb gerai. Bet, kad vertas buvo likti, tai cia jau ofkors.
O brainstormai LV visada taip vadinos, tik dbr pasiliko viena, LV pavadinima (studentavimo laikais mes su juo kartu sokom rately, su vokalistu.. sedejom ant zemes ir pasikviete pasigyriau ).
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 25, 23:03)
As tai neobjektyvi del isvaizdos, man sunku pasakyti, ar tikrai lb gerai. Bet, kad vertas buvo likti, tai cia jau ofkors.
-------
O brainstormai LV visada taip vadinos, tik dbr pasiliko viena, LV pavadinima (studentavimo laikais mes su juo kartu sokom rately, su vokalistu.. sedejom ant zemes ir pasikviete pasigyriau ).
-------
Man patiko. Nežinau, man rodos galiu sakyti tai objektyviai, NE dėl išvaizdos Nes ir Wilmos La pasirodymas labai patiko. Kai ji man visai ne prie ko, buvo pirmas kartas, kai aš aplamai jos pasirodymą su vaizdu stebėjau
Tiesiog gal tai mano daina
-------
Fainai
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 25, 23:04)
Geras, braliukai
Aham