Pažiūrėjau šiandien pakartojimą, ta, vajezau, neįsivaizduoju ką verta į Euroviziją siųst... Daugelis yra patikę su kuria nors daina, bet nėra nei vieno, kuris patiktų su visomis dainomis, arba vienos dainos, kuri vienodai tiktų visiems. Duetas nepatiko...
Neatrodo, kad jie gerai kartu jaustųsi. Liepos atlikta "Skęstu" versija man patiko (priminė tuos laikus, kai ji tokia visai miela buvo ir dainavo "Laukiu", tada man laaabai patiko), bet tikrai ne eurovizijai daina. Jurgis visai įdomiai pakeitė dainą, sumažėjo country motyvų, kurių nevirškinu.
Pati save nustebinau, bet gal ir nieko visai Vaidas su šia daina žiūrėjosi.
Bet taip nuobodu, kai komisija visad už ką nors giria. Aš esu prieš patyčias, kurios mėgstamos komerciniuose kanaluose, bet kai kalba vien gerai, tai atrodo, kad jei visi taip puikiai dainuoja, pasirodo, tai kam tas konkursas?...
P.s. gal jūs geriau pamenat, ar man atrodo, ar Užkuraitis praeitais metais sakė, kad nebekomentuos Eurovizijos? Bet jį lyg ir pristatė kaip Eurovizijos komentatorių, tai persigalvojo? Bet šiaip visai įdomu būtų išgirsti komentuojant ją kitą asmenį (Zilnį?)