Na, kitą šeštadienį labai tikiuosi, kad Miai bus paduota "Not perfect". Klausimas tik dainuos viena ar su "naująja puse". Man patiko, kad R. Zilnys pajuokavo esąs šios poros piršlys.
QUOTE(Selga @ 2015 02 01, 00:16)
Na, kitą šeštadienį labai tikiuosi, kad Miai bus paduota "Not perfect". Klausimas tik dainuos viena ar su "naująja puse". Man patiko, kad R. Zilnys pajuokavo esąs šios poros piršlys.
Aha, įdomu ir man. Bet nesupratau, tai kodėl šį kartą niekam nedavė jos dainuot Taigi reikia visus variantus išbandyt. Vistiek juk ši daina viena iš pretendenčių, tai kodėl ją padėjo ant lentynos šį vakarą. Keista
Nu bet tas katukas avatare Matyt teks ir man dešrelių su bulvėm dar virtis
Kaip suprantu pirmadienį iškris dainos Skęstu ir Take my love, liks 7 dainos.
Man iškilo klausimukas, jei atlikėjų liks tik 3 ir jie atliks 3 konkursines dainas, tada bus išrinkta daina nugalėtoja, tai kas nuspręs kurios 3 dainos liks, nes rašo (žiūr aukščiau), kad vasario 7 dieną iškris tik dvi dainos iš 7 likusių, tai mano skaičiavimu liks 5 dainos, o ne 3
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 31, 23:20)
Geras, aš nė nemačiau tų dešrelių
O pala, Valinskas kažką irgi apie dešreles sakė? Aš negirdėjau
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 01, 00:20)
Aha, įdomu ir man. Bet nesupratau, tai kodėl šį kartą niekam nedavė jos dainuot Taigi reikia visus variantus išbandyt. Vistiek juk ši daina viena iš pretendenčių, tai kodėl ją padėjo ant lentynos šį vakarą. Keista
Kažko tai vargstame per ilgai su tokiom dainom, kurios aiškiai netinka EV- reikėjo seniai mest tokias lauk ir likti ties max. 2-3, kad dalyviai virtų jas kiekvienas pagal savo receptą ir nebūtinai atlikdami solo. Norim patriotiškumo, tada negalim galvoti, kad aš vienas karalius eisiu sau iškelta galva šlovės pasisemti. Ne vieną tokį karalių jau matėm ir ne vieną tokį Europa pripažino esant nuogu. Nežinau, supykau ant Baumilos. Niekada nebuvau jo gerbėja, bet tas toks, ale aš- profesionalų profesionalas, užmušė...
Linkiu skanios vakarienės, nors šiaip mes draugiški ir nebūtinai dešreles valgom vieni - galime dalintis, o pavalgę gal irgi kartu padainuotumėm-lyg ir tiktumėm pagal avatarus į porą, o gal ir balsai suderėtų
Aaa, supratau iš 5 dainų bus atliktos tik 3 dainos, o rinksim iš 5
O galėtų visas sudainuoti , taip būtų lengviau gal išrinkti
O galėtų visas sudainuoti , taip būtų lengviau gal išrinkti
QUOTE(Selga @ 2015 01 31, 23:32)
Nežinau, supykau ant Baumilos. Niekada nebuvau jo gerbėja, bet tas toks, ale aš- profesionalų profesionalas, užmušė...
Kol daėjo man apie ką tu čia
Šiaip... na jis tiesą kalba. Aš irgi manau, kad tu negali visko išjausti ir suvaidinti įtikinamai (nebent esi aktorius). Bet tai aktorius irgi konkrečiai rolei atrinkinėja. Ir jie patys renkasi.
O čia dainos visgi konkursas, o ne universaliausio atlikėjo, kuris bile ką gali atlikti.
Aplamai tobulų , manau, nėra.
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 31, 23:14)
Liepos jaunikaitis turbūt lengviau atsipūtė
sakai, vis keli sutaupyti tūkstančiai ane?
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2015 01 31, 23:16)
o kas ta naujoji pusė? jei apie Edgarą, nemanau, kad jis dar sutiks duetu dainuot jau užtenka šiandien taip į šešėlį jį Mia nustūmė
QUOTE(fukse @ 2015 01 31, 23:26)
Kaip suprantu pirmadienį iškris dainos Skęstu ir Take my love, liks 7 dainos.
ne faktas organizatorių veiksmai nenuspėjami - FH irgi nebuvo mažiausiai surinkus, bet kažkodėl skrido iš konkurso
QUOTE(Selga @ 2015 01 31, 23:32)
Nežinau, supykau ant Baumilos. Niekada nebuvau jo gerbėja, bet tas toks, ale aš- profesionalų profesionalas, užmušė...
nu ne taaaip jis sakė jis sakė, kad profesionalus atlikėjas (ta prasme ne mėgėjas), turi mokėt išeit iš komforto zonų, ir prisitaikyt prie įvairių žanrų, bet niekad nebus, kad jam tiktų visos dainos... mane pačią erzina Vaido susireikšminimas dažnas, bet čia jau sorry tikrai jo neįžvelgiau
---------------
kaaaip aš užsimaniau tų dešrelių su bulvėm dabar
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 31, 23:32)
Geras, aš nė nemačiau tų dešrelių
Valinskas užmatė Selgos dešreles
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 01, 00:35)
Aplamai tobulų , manau, nėra.
Žinoma.
dainą šiemet, mano nuomone, turime pakankamai neblogą (kalbu apie Not perfect), bet ... nėra charizmatiško atlikėjo. Baumilą aš, asmeniškai, daug mieliau klausau nematydama vaizdo ir abu su Linkyte jie man ant to paties laiptelio- balsingi, bet scenoje nesižiūri ir joje "gyvena" labai dirbtinai.
Aš tai nežinau matyt per daug nusivylusi praeitos savaitės baigtimi
Kažkaip abejingai jau šiandien žiūrėjau
Vat nebent kažkas vaaau išlystų.
Jeigu dar tebebūtų, gal už Militą sirgčiau
Na svarbu Šiaudikytę su Liepa išmetė, nors tiek.
Kažkaip abejingai jau šiandien žiūrėjau
Vat nebent kažkas vaaau išlystų.
Jeigu dar tebebūtų, gal už Militą sirgčiau
Na svarbu Šiaudikytę su Liepa išmetė, nors tiek.
QUOTE(Selga @ 2015 02 01, 00:47)
Žinoma.
dainą šiemet, mano nuomone, turime pakankamai neblogą (kalbu apie Not perfect), bet ... nėra charizmatiško atlikėjo. Baumilą aš, asmeniškai, daug mieliau klausau nematydama vaizdo ir abu su Linkyte jie man ant to paties laiptelio- balsingi, bet scenoje nesižiūri ir joje "gyvena" labai dirbtinai.
Vaidas balsa turi, bet pas ji nera tu kulminaciniu tasku, viskas labai vienoj linijoj. Net ir Not perfect, kur tikrai visos galimybes vietomis isrekti
Imetet kazkas linka su Pojaviu. Nu man jis toks mielas