Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

Na, kitą šeštadienį labai tikiuosi, kad Miai bus paduota "Not perfect". Klausimas tik dainuos viena ar su "naująja puse". smile.gif Man patiko, kad R. Zilnys pajuokavo esąs šios poros piršlys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 02 01, 00:16)
Na, kitą šeštadienį labai tikiuosi, kad Miai bus paduota "Not perfect". Klausimas tik dainuos viena ar su "naująja puse".  smile.gif Man patiko, kad R. Zilnys pajuokavo esąs šios poros piršlys. thumbup.gif

Aha, įdomu ir man. Bet nesupratau, tai kodėl šį kartą niekam nedavė jos dainuot doh.gif Taigi reikia visus variantus išbandyt. Vistiek juk ši daina viena iš pretendenčių, tai kodėl ją padėjo ant lentynos šį vakarą. Keista unsure.gif

Nu bet tas katukas avatare biggrin.gif Matyt teks ir man dešrelių su bulvėm dar virtis biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Kaip suprantu pirmadienį iškris dainos Skęstu ir Take my love, liks 7 dainos.
Man iškilo klausimukas, jei atlikėjų liks tik 3 ir jie atliks 3 konkursines dainas, tada bus išrinkta daina nugalėtoja, tai kas nuspręs kurios 3 dainos liks, nes rašo (žiūr aukščiau), kad vasario 7 dieną iškris tik dvi dainos iš 7 likusių, tai mano skaičiavimu liks 5 dainos, o ne 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 31, 23:20)

Nu bet tas katukas avatare biggrin.gif Matyt teks ir man dešrelių su bulvėm dar virtis biggrin.gif

Geras, aš nė nemačiau tų dešrelių tongue.gif lotuliukas.gif blush2.gif

O pala, Valinskas kažką irgi apie dešreles sakė? biggrin.gif blush2.gif Aš negirdėjau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 01, 00:20)
Aha, įdomu ir man. Bet nesupratau, tai kodėl šį kartą niekam nedavė jos dainuot doh.gif Taigi reikia visus variantus išbandyt. Vistiek juk ši daina viena iš pretendenčių, tai kodėl ją padėjo ant lentynos šį vakarą. Keista unsure.gif

Kažko tai vargstame per ilgai su tokiom dainom, kurios aiškiai netinka EV- reikėjo seniai mest tokias lauk ir likti ties max. 2-3, kad dalyviai virtų jas kiekvienas pagal savo receptą ir nebūtinai atlikdami solo. Norim patriotiškumo, tada negalim galvoti, kad aš vienas karalius eisiu sau iškelta galva šlovės pasisemti. Ne vieną tokį karalių jau matėm ir ne vieną tokį Europa pripažino esant nuogu. Nežinau, supykau ant Baumilos. Niekada nebuvau jo gerbėja, bet tas toks, ale aš- profesionalų profesionalas, užmušė...
Linkiu skanios vakarienės, nors šiaip mes draugiški ir nebūtinai dešreles valgom vieni - galime dalintis, o pavalgę gal irgi kartu padainuotumėm-lyg ir tiktumėm pagal avatarus į porą, o gal ir balsai suderėtų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aaa, supratau biggrin.gif iš 5 dainų bus atliktos tik 3 dainos, o rinksim iš 5 smile.gif
O galėtų visas sudainuoti user posted image, taip būtų lengviau gal išrinkti user posted image
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 01 31, 23:32)
Nežinau, supykau ant Baumilos. Niekada nebuvau jo gerbėja, bet tas toks, ale aš- profesionalų profesionalas, užmušė...

Kol daėjo man apie ką tu čia biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Šiaip... na jis tiesą kalba. Aš irgi manau, kad tu negali visko išjausti ir suvaidinti įtikinamai (nebent esi aktorius). Bet tai aktorius irgi konkrečiai rolei atrinkinėja. Ir jie patys renkasi.
O čia dainos visgi konkursas, o ne universaliausio atlikėjo, kuris bile ką gali atlikti.
Aplamai tobulų , manau, nėra.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 31, 23:14)

Liepos jaunikaitis turbūt lengviau atsipūtė  biggrin.gif

biggrin.gif sakai, vis keli sutaupyti tūkstančiai ane? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2015 01 31, 23:16)
Na, kitą šeštadienį labai tikiuosi, kad Miai bus paduota "Not perfect". Klausimas tik dainuos viena ar su "naująja puse".  smile.gif Man patiko, kad R. Zilnys pajuokavo esąs šios poros piršlys. thumbup.gif

o kas ta naujoji pusė? unsure.gif jei apie Edgarą, nemanau, kad jis dar sutiks duetu dainuot doh.gif biggrin.gif jau užtenka šiandien taip į šešėlį jį Mia nustūmė doh.gif

QUOTE(fukse @ 2015 01 31, 23:26)
Kaip suprantu pirmadienį iškris dainos Skęstu ir Take my love, liks 7 dainos.

ne faktas biggrin.gif organizatorių veiksmai nenuspėjami - FH irgi nebuvo mažiausiai surinkus, bet kažkodėl skrido iš konkurso biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2015 01 31, 23:32)
Nežinau, supykau ant Baumilos. Niekada nebuvau jo gerbėja, bet tas toks, ale aš- profesionalų profesionalas, užmušė...

nu ne taaaip jis sakė biggrin.gif jis sakė, kad profesionalus atlikėjas (ta prasme ne mėgėjas), turi mokėt išeit iš komforto zonų, ir prisitaikyt prie įvairių žanrų, bet niekad nebus, kad jam tiktų visos dainos... mane pačią erzina Vaido susireikšminimas dažnas, bet čia jau sorry tikrai jo neįžvelgiau smile.gif
---------------
kaaaip aš užsimaniau tų dešrelių su bulvėm dabar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 31, 23:32)
Geras, aš nė nemačiau tų dešrelių  tongue.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

O pala, Valinskas kažką irgi apie dešreles sakė?  biggrin.gif  blush2.gif  Aš negirdėjau  blush2.gif  blush2.gif

Valinskas užmatė Selgos dešreles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 01, 00:35)
Aplamai tobulų , manau, nėra.

Žinoma. 4u.gif

dainą šiemet, mano nuomone, turime pakankamai neblogą (kalbu apie Not perfect), bet ... nėra charizmatiško atlikėjo. Baumilą aš, asmeniškai, daug mieliau klausau nematydama vaizdo ir abu su Linkyte jie man ant to paties laiptelio- balsingi, bet scenoje nesižiūri ir joje "gyvena" labai dirbtinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 31 sausio 2015 - 23:49
Aš tai nežinau blush2.gif matyt per daug nusivylusi praeitos savaitės baigtimi blush2.gif blush2.gif

Kažkaip abejingai jau šiandien žiūrėjau blush2.gif
Vat nebent kažkas vaaau išlystų.

Jeigu dar tebebūtų, gal už Militą sirgčiau g.gif

Na svarbu Šiaudikytę su Liepa išmetė, nors tiek.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 02 01, 00:47)
Žinoma.  4u.gif

dainą šiemet, mano nuomone, turime pakankamai neblogą (kalbu apie Not perfect), bet ... nėra charizmatiško atlikėjo. Baumilą aš, asmeniškai, daug mieliau klausau nematydama vaizdo ir abu su Linkyte jie man ant to paties laiptelio- balsingi, bet scenoje nesižiūri ir joje "gyvena" labai dirbtinai.

Vaidas balsa turi, bet pas ji nera tu kulminaciniu tasku, viskas labai vienoj linijoj. Net ir Not perfect, kur tikrai visos galimybes vietomis isrekti biggrin.gif

Imetet kazkas linka su Pojaviu. Nu man jis toks mielas wub.gif blush2.gif
Atsakyti