Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 19:03)
na, bet Vaidui manau šita daina visai nepagerino situacijos. Nesigavo jam visiškai jos išdainuot.. tai nelabai matau, kur čia jam bonusas iš organizatorių, greičiau jau atvirkščiai biggrin.gif

Galbūt buvo tikėtasi kitaip g.gif

Ei, tai ko man apie Mino nepaporinat, nebūkit gi tokios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 sausio 2015 - 19:06
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 19:03)
na, bet Vaidui manau šita daina visai nepagerino situacijos. Nesigavo jam visiškai jos išdainuot.. tai nelabai matau, kur čia jam bonusas iš organizatorių, greičiau jau atvirkščiai biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 25, 19:06)
Galbūt buvo tikėtasi kitaip g.gif

Man irgi atrodo, kad buvo tikėtasi kitaip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O jeigu jau čia kažkas sugebėjo šitoj dainoj Bon Jovi stilių įžvelgti, tai aišku, kad ji būtų geriausiai ir tikusi rokeriui g.gif Tada net ir nekeista, kad Tadui ji labiausiai patiko smile.gif

Tarp kitko dabar keistai juokingai (?) atrodo tas Simonos (?) klausimas Tadui užkulisiuose: "Ar nebijai dainos, su kuria praeitą kartą Wilma iškrito?". Turint omeny, kad neleido jam rinktis, prievarta tą dainą įkišo doh.gif Tai žinant šitą eigą gal net kaip pasityčiojimas g.gif Nors tikiu, kad Simona to turbūt nežinojo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 25, 19:06)

Ei, tai ko man apie Mino nepaporinat, nebūkit gi tokios ax.gif

Mino per daug lievas, tikrai nevertas aptarinėjimų smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 sausio 2015 - 19:18
Tadas

https://www.youtube....h?v=DKKS-1ceO28
Atsakyti

-------

IR, savaime suprantama tie pasikarščiavimai Tadui garbės nedaro.
Bet paskaičiau komentarus. Taip, daug kas pyksta dėl jo pasiskymo. Tačiau jei vertinant vokalinius duomenis, išvaizdą ir pan. LABAI daug kas Tadą palaiko. Vat tikrai ne jo vakaras vakar buvo, kad dauguma tų jį palaikančių vakar neprabalsavo unsure.gif
Matyt, nesitikinėjo, kad jis iškris.
Man rodos, ir jis pats nesitikėjo.
Ir aš, aišku, nesitikėjau. Galvojau, gal per plauką, galiorkėje, bet visgi liks. Įvertinus , kad turim visokių liepų/neringų ir pan. gėrio, kurį taip ir norisi kuo greičiau praspirt doh.gif Nes jau jos žemiau bet kokios kritikos blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As isvis pradedu abejoti balsavimo skaidrumu, t.y. ar tikrai visi atiduoti balsai parodomi toj lentelej.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 25, 19:19)

Mino per daug lievas, tikrai nevertas aptarinėjimų  smile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai.

QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 19:21)

paklausiau dar kartą taip sakant nurimus visom emocijom biggrin.gif ir kažkaip visai man patinka... ir nesąmonė, tikrai geriau už visokias Monikas ir Neringas.. apie Liepą net nešneku, čia neaptarinėjamas variantas... ir dainą aš TIK šitą matau EV scenoj... rolleyes.gif Labai mėgstu Edgaro "karnavalą", bet ji ne Eurovizijai schmoll.gif net sakyčiau tokia kamerinė daina unsure.gif
Atsakyti
dar paklausiau to jūsų E. Lubiouser posted image -vakar negirdėjau-, man rods, jis geriau nei Baumila This Time atlieka.
https://www.youtube.com/?v=m_eZ03NRuhw
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 19:39)
dar paklausiau to jūsų E. Lubiouser posted image -vakar negirdėjau-, man rods, jis geriau nei Baumila This Time atlieka.
https://www.youtube.com/?v=m_eZ03NRuhw

tai kad geriau net nėr abejonių biggrin.gif blush2.gif už Vaidą iš principo nesunku geriau sudainuot biggrin.gif bet pati daina man toks.. ne visai pavykęs bandymas plagijuoti Mumford and Sons'us rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 01 25, 19:26)
As isvis pradedu abejoti balsavimo skaidrumu, t.y. ar tikrai visi atiduoti balsai parodomi toj lentelej.

oi, nenustebčiau iš tikrųjų, kad pakoreguojama kaip jiems patogiau.. nu netikiu, kad tiek mažai prabalsuota už Tadą schmoll.gif dar turėjau vilčių, kad gal kažkaip išrištų Liepą, išmestų, ir dar suteiktų šansą Tadui? blush2.gif biggrin.gif nors nemanau, kad jis pats dabar eitų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 20:34)

paklausiau dar kartą taip sakant nurimus visom emocijom biggrin.gif ir kažkaip visai man patinka... ir nesąmonė, tikrai geriau už visokias Monikas ir Neringas.. apie Liepą net nešneku, čia neaptarinėjamas variantas... ir dainą aš TIK šitą matau EV scenoj... rolleyes.gif Labai mėgstu Edgaro "karnavalą", bet ji  ne Eurovizijai  schmoll.gif net sakyčiau tokia kamerinė daina unsure.gif

drinks_cheers.gif daina labai melodinga ir įdomi. Tik reikėjo duoti laiko Tadui nušlifuoti su tais bekais, dar garso takeliais pasodrinti. Ir Tado balsas kokybės prideda.

Mijos. Nu gerai suskambėjo chorelis šį kartą, tik kad neįsimintina.
https://www.youtube....h?v=LSylgPUw_0A
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 25, 20:43)
tai kad geriau net nėr abejonių biggrin.gif  blush2.gif už Vaidą iš principo nesunku geriau sudainuot biggrin.gif bet pati daina man toks..

jaučiu, kaip žiauriai pasakyta doh.gif biggrin.gif

kas tas Mumford and Sons'us g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 19:44)
drinks_cheers.gif  daina labai melodinga ir įdomi. Tik reikėjo duoti laiko Tadui nušlifuoti su tais bekais, dar garso takeliais pasodrinti. Ir Tado balsas kokybės prideda.

Mijos. Nu gerai suskambėjo chorelis šį kartą, tik kad neįsimintina.
https://www.youtube....h?v=LSylgPUw_0A

išvis per didelė prabanga konkurse tokį balsą prarast doh.gif tiko/netiko ta daina, bet gal kita jam žiauriai tiktų.. gal not perfect jam būtų perfect biggrin.gif nu knisa, ir po to dar stebimės, kad nepatenkam į finalą... nu tai kur ten, kai laimi ne atlikėjai, dainos, o kažkieno interesai ar asmeninės ambicijos... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 01 25, 19:48)

jaučiu, kaip  žiauriai pasakyta  doh.gif  biggrin.gif
----------
kas tas Mumford and Sons'us  g.gif

blush2.gif nu ne žiauriai biggrin.gif tiesiog iš to ką girdėjau vakar, kai jis VISAI neišdainavo, ir iš to kiek girdėjau jį koncerte gyvai dainuojant... doh.gif tai tikrai, man rodos, bet kuris iš dalyvių šitą netobulą karnavalą būtų geriau sudainavęs biggrin.gif
---------
grupsas toks, na pvz:
https://www.youtube....s...cGb&index=4
Papildyta:
o gal siunčiam Edgarą su ta jo "In your eyes" lotuliukas.gif mažu niekas nesužinos, kad ji šiek tiek ne visai nauja laugh.gif nu tokia man ji iki šiol tinkama EV atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 25, 19:26)

drinks_cheers.gif

Ir išvis, ką daryt, kad grąžintų tokią atranką, kokia buvo iki penykščio Giržado nušvitimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 25, 20:10)
drinks_cheers.gif

Ir išvis, ką daryt, kad grąžintų tokią atranką, kokia buvo iki penykščio Giržado nušvitimo?  g.gif

Tai čia šitas kaltas? g.gif
Atsakyti