Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

QUOTE(linamog @ 2015 01 31, 22:14)
Turim trecia pilka atspalvi. biggrin.gif

Liesis ketvirtu tai jau nebus schmoll.gif
Atsakyti
O thumbup.gif tuoj linksminsimės - užsienio komisija kalbės wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 31 sausio 2015 - 22:17
QUOTE(Soled @ 2015 01 31, 23:12)
Naujas posakis "Pilka kaip Linkytė".

lotuliukas.gif Iš tikrųjų, man jau biškį jos gaila pasidarė. Va, ir komisija vėl tą patį, kad ji jokia. Iš žmogiškos pusės, įsivaizduoju kaip jai nefaina turėtų būti. Stengiasi, stengiasi, o vis šnipštas unsure.gif doh.gif

QUOTE(linamog @ 2015 01 31, 23:14)
Turim trecia pilka atspalvi. biggrin.gif

looool doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 31, 22:17)
thumbup.gif  tuoj linksminsimės - užsienio komisija kalbės  wacko.gif

Čia ta, kur labai objektyvi cool.gif
Atsakyti
jei objektyviai vertint, aš irgi šiandien už Vaidą būčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 31, 22:16)
Na išskyrus gal tai , kad pasikarščiavo po išmetimo. Čia jau jaunatviškumas prasiveržė.

ką jis ten tokio rėžė? nemačiau tos serijos. kiek supratau, iš komentarų, kažkokia drama vyko biggrin.gif
Atsakyti
Rollikai atrieda atidunda lotuliukas.gif Promuoja dainikę į lyderes doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 31, 22:17)
lotuliukas.gif Iš tikrųjų, man jau biškį jos gaila pasidarė. Va, ir komisija vėl tą patį, kad ji jokia. Iš žmogiškos pusės, įsivaizduoju kaip jai nefaina turėtų būti. Stengiasi, stengiasi, o vis šnipštas unsure.gif  doh.gif
looool doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sakė, kad dėjo jis ant tos Eurovizijos biggrin.gif
Atsakyti
Aš už Mią būčiau šiandien.

O, Rolikai. Čia gal TA daina?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 31, 22:18)
ką jis ten tokio rėžė? nemačiau tos serijos. kiek supratau, iš komentarų, kažkokia drama vyko  biggrin.gif

kad dėjęs ir dar prieš atranką buvo dėjęs biggrin.gif ne per laidą čia, o FB...
Atsakyti
Šiaudikytė kaip tik su sportbatukais namo bėgti pasiruošusi. Ir deja, Jurgis. Jis vienas gyviausių atlikėjų.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 31, 22:17)
lotuliukas.gif Iš tikrųjų, man jau biškį jos gaila pasidarė. Va, ir komisija vėl tą patį, kad ji jokia. Iš žmogiškos pusės, įsivaizduoju kaip jai nefaina turėtų būti. Stengiasi, stengiasi, o vis šnipštas unsure.gif  doh.gif

Bet ne visi sutverti scenai. Deja. Ir vien idealios dainavimo technikos, išvaizdos, balso čia neužtenka.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 31, 22:18)
ką jis ten tokio rėžė? nemačiau tos serijos. kiek supratau, iš komentarų, kažkokia drama vyko  biggrin.gif

Žinok, tingiu pasakoti blush2.gif blush2.gif Spaudoje ir šitoje temoje yra. Na žodžiu, kad dėjo ant EV smile.gif Ir t.t.
Atsakyti