Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (4)

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 27, 12:55)
Nieko neiškraipiau schmoll.gif
Čia ne kitokia nuomonė, o praktiškai tendencinga šioj temoj irnesakyk.gif Man rūpi, nes per tas antipatijas ir simpatijas jau dainavimas ir dainos neobjektyviai vertinamos. Jei jau Vaidas pasikėlęs, tai reik jį nuleist ir su žemėm sumaišyt, ir jo daina lieva, ir dainuot nemoka. O jei jau Tadukas skriaudžiamas, tai iškelt jį padanges, jis visad gražus ir įdomus, o visi aplink jį nevykėliai. Ir verda kaip širšių lizdas biggrin.gif

Na verdančią širšę tai tik vieną čia matau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 27, 13:08)
Bet ar tik jūs nenorit mums papasakoti, kaip reikia apie tą eurovizija čia plepėti biggrin.gif

Parašiau savo pastebėjimus ir tiek mirksiukas.gif Tai nereiškia, kad uždrausiu jums rašyt, kaip norit ir ką norit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 27, 14:16)
Parašiau savo pastebėjimus ir tiek mirksiukas.gif Tai nereiškia, kad uždrausiu jums rašyt, kaip norit ir ką norit cool.gif

kad gal jūs čia labiau angažuotai pastebit. Aš, pvz., karščiausia Taduko fanė, o jau seniai apverkiau, kad jam į finalą nevažiuot, kažko nedadirba. Lubio asmens nemėgstu, bet gyriau jo atlikimą Vaido Baumilo dainos. Ir kitos čia sergam tik už gerą padainavimą. Bet kol kas tenka daugiau kritikuoti biggrin.gif
Atsakyti
Čia ne kitokia nuomonė, o praktiškai tendencinga šioj temoj irnesakyk.gif Man rūpi, nes per tas antipatijas ir simpatijas jau dainavimas ir dainos neobjektyviai vertinamos. Jei jau Vaidas pasikėlęs, tai reik jį nuleist ir su žemėm sumaišyt, ir jo daina lieva, ir dainuot nemoka. O jei jau Tadukas skriaudžiamas, tai iškelt jį padanges, jis visad gražus ir įdomus, o visi aplink jį nevykėliai. Ir verda kaip širšių lizdas biggrin.gif

Ne visos taip ax.gif Aš tikrai stengiausi įsiklausyti į Vaidą, net užsimerkiau kuriam laikui. Nu nesąmonė man o ta daina Eurovizijai. Ji man tik per radiją transliuoti mašina važiuojant, tai ta prasme tokia diana nesuerzins taip, kad jau staigiai persukti norėsis, bet tik tiek.
O Tadas galima sakyti visai patinka, bet aš pilnai pripažinau, kad man išties gražią Factory Hearts, kokią aš išgirdau pirminiame įraše, jis pagadino, tuo tarpu, kai Vilma ją visai šauniai sudainavo, nors iš pradžių aš buvau nusiteikusi prieš Vilmą, nes ji gana tragiškai sudainavo Mamontovo dainą, o ir sekančią laidą nesublizgėjo.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=67018612
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 27, 19:46)

Pamačius antraštę ir nuotrauką jau spėjau pagalvot, kad šitie du traukiasi iš atrankų biggrin.gif
Na, žiūrėsim, kas iš to išeis. Nors šiaip man jie abu tokie nederantys atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 27 sausio 2015 - 20:19
QUOTE(Soled @ 2015 01 27, 20:46)

bigsmile.gif nu nu, kokių dar bandymų/kombinacijų prigudraus prodiusieriai , visas perdainuos, po to dar visi poromis keisis, taip ir vasara ateis smile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

Nieko neiškraipiau schmoll.gif

o tai jūsų nuomone Vaidas gerai sudainavo? doh.gif priedainyje net neištraukė natų... plika ausim girdėjosi, net nereikia tam jokios absoliučios muzikinės klausos... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 01 27, 20:17)
Pamačius antraštę ir nuotrauką jau spėjau pagalvot, kad šitie du traukiasi iš atrankų  biggrin.gif

aš irgi panašiai pagalvojau, net spėjau išsigąst biggrin.gif jau trumpam prieš akis iškilo į EV važiuojanti Liepa laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 27, 20:17)
Pamačius antraštę ir nuotrauką jau spėjau pagalvot, kad šitie du traukiasi iš atrankų  biggrin.gif

Jam tik dažytis, nes bus toks blankus prieš ją, kuri išsifyfintų didžiajai scenai turbūt kaip niekad ax.gif
O šiaip tai kodėl šią dainą? Čia tą Alanišką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 27, 13:36)
kad gal jūs čia labiau angažuotai pastebit. Aš, pvz., karščiausia Taduko fanė, o jau seniai apverkiau, kad jam į finalą nevažiuot, kažko nedadirba. Lubio asmens nemėgstu, bet gyriau jo atlikimą Vaido Baumilo dainos. Ir kitos čia sergam tik už gerą padainavimą. Bet kol kas tenka daugiau kritikuoti  biggrin.gif

bėda tik kad geras padainavimas ir Vaidas kol kas bent tarpusavy nelabai dera laugh.gif tai kai nemoka dainuot ir dar baisiai susireikšmina, tai...ypač erzinančiai veikia.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 27, 21:09)
jau trumpam prieš akis iškilo į EV važiuojanti Liepa laugh.gif doh.gif

bijau.gif laugh.gif
Papildyta:
Ką ten Neringa apsirengė? g.gif Ir šlaunys vietomis atrodo su pašiurusiais plaukeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 27, 21:09)

aš irgi panašiai pagalvojau, net spėjau išsigąst biggrin.gif jau trumpam prieš akis iškilo į EV važiuojanti Liepa laugh.gif doh.gif

kad neprikarksėtume tik biggrin.gif
Atsakyti