Man rodos, Factory hearts neturėjo kristi pagal balsų skaičių. Greičiau jau nieks neapsiėmė jos dainuoti ir organizatoriai paderino, kaip jiems geriau.
Visai būčiau norėjus išgirsti Militą atliekant "Skęstu". Nes daina man labai nebloga, bet Linkytė "nepadaro" jos
O Vaido This Time skysta muzikikė, manęs neveža...
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:22)
O kur balsuoti? Nes aš tik čia randu http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
O čia tikrai sukuria Google+ arba SoundCloud profilį.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 13:01)
Tuo tarpu Vaido "This Time" užabina nuo pat pradžios, geras tas country motyvas, linksma, ritminga, užvedanti, šiuolaikinė. Bet kažkaip nesitikiu, kad ją išrinks, kai žmonėms patinka tokie klaikūs staramodni (blogąja prasme) gabalai, kaip Montvydo eurovizinė daina
Juokaujat. Pilka, nuobodi, sumustinine.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 13:28)
Aš šiaip visad už roką, bet geras popsas geriau už vidutinišką roką. Šiuo atveju tas man patinka-nepatinka nelabai turi reikšmės. Jei daug kas sako, kad "This Time" primena populiarų grupių dainas, tai jau didelis pliusas.
Geras - galbut. Bet kad prastas sis.
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 13:35)
Man dar mintis vis kyla, kad galėtų kokia GJan pabandyt laimę. Jaučiu ta jos Tattoo daina, būtų turėjus realius šansus būt aukštai.
Sake, neis ji ten, nemato saves tam kontekste.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 15:25)
O kur balsuoti? Nes aš tik čia randu http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
hmm, keista. Gal dabar pakeitė jie ką nors. Aš turbūt tik prieš porą savaičių balsavau, tai nereikėjo jokių registracijų
QUOTE(linamog @ 2015 01 26, 14:26)
Net jei ir būtų tokia, vis tiek ji geriausia, ką turim šiemet
P.S. Jei lygina su populiarių grupių dainom, vadinasi, šio to verta.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:28)
hmm, keista. Gal dabar pakeitė jie ką nors. Aš turbūt tik prieš porą savaičių balsavau, tai nereikėjo jokių registracijų
Tai gal prisiregistravot ir nepastebėjot, nes ten nereikia nieko suvedinėti, tik "ok" suspaudžioji, ir užregistruoja automatiškai.
QUOTE(kuti kuti @ 2015 01 26, 14:24)
Man rodos, Factory hearts neturėjo kristi pagal balsų skaičių. Greičiau jau nieks neapsiėmė jos dainuoti ir organizatoriai paderino, kaip jiems geriau.
--------
Visai būčiau norėjus išgirsti Militą atliekant "Skęstu". Nes daina man labai nebloga, bet Linkytė "nepadaro" jos
--------
gali ir taip būt.
--------
Man nepatinka "Skęstu". Ne tai, kad nepatinka - tiesiog jokia, nekabina.
QUOTE(linamog @ 2015 01 26, 14:26)
Juokaujat. Pilka, nuobodi, sumustinine.
------
------
kokia turtinga ta lietuvių kalba epitetų, kai pažiūri
------
teisingai mato.
QUOTE(linamog @ 2015 01 26, 15:26)
Gaila. Bet suprantama, šiaip jau...
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 15:31)
Tai gal prisiregistravot ir nepastebėjot, nes ten nereikia nieko suvedinėti, tik "ok" suspaudžioji, ir užregistruoja automatiškai.
Nu šakės, tai velniai dar per prievartą gal priregistravo Jau tiek stengiuosi žiūrėt, kad neprisiregistruočiau kur nors netyčiom Reikia eit pasitikrint.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 26, 14:31)
Anksčiau po dainomis buvo lentelė, ten kažką reikėjo paspausti dar ir dšn pusėje norint prabalsuoti, matomai tai ir buvo kaipo registracija, dabar tos lentelės nematau, gal vėliau atsiras
Ai, aš dabar galvoju, ar nebus taip, kad aš tik kokiame Delfi balsavau Užtai ten paprastai viskas. O Delfi balsavimas tai tik šiaip, dėl vaizdo.
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:35)
Nu šakės, tai velniai dar per prievartą gal priregistravo Jau tiek stengiuosi žiūrėt, kad neprisiregistruočiau kur nors netyčiom Reikia eit pasitikrint.
O kaip pasitikrinti QUOTE(tuktuk @ 2015 01 26, 14:38)
Ai, aš dabar galvoju, ar nebus taip, kad aš tik kokiame Delfi balsavau Užtai ten paprastai viskas. O Delfi balsavimas tai tik šiaip, dėl vaizdo.
Delfi ir aš balsavau, bet tas nieko nereiškia. O ir nuomonę jau spėjau pakeist