Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

QUOTE(egllute @ 2015 04 10, 08:39)
Viskas aisku. Tai taip iseina, kad jei neturi greitpuodzio ir jo reikia, tada labiau apsimoka investuoti i geresni greitpuodi multipuoda su laiko reguliavimu (ne visi multipuodai ji turi tai nieko keisto, kad sis modelis neturi)

Mano požiūriu geriau investuoti į du puodus - bet tai tik mano požiūriu smile.gif Nes tikrai geras greitpuodis bus brangus, o kad rezultatai bus bent panašūs į paprasto multipuodo rezultatus, aš nesu įsitikinusi. Be to, bent aš dažnai gaminu abiejuose vienu metu, vieno puodo man būtų mažoka.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 04 10, 09:10)
Mano požiūriu geriau investuoti į du puodus  - bet tai tik mano požiūriu smile.gif Nes tikrai geras greitpuodis bus brangus, o kad rezultatai bus bent panašūs į paprasto multipuodo rezultatus, aš nesu įsitikinusi. Be to, bent  aš dažnai gaminu abiejuose vienu metu, vieno puodo man būtų mažoka.

Na as cia labiau savo atveju nes virykle vis dar naudojuosi ir man jos niekas nepakeis, be to ir puodu gaminimui atitinkamu turiu jau daug, man multipuodas daugiau kosems, troskinukams ir ant garu su atidejimo f-ja naudojamas mano ir vaiko maistui, o jau rimtoms vakarienems ar savaitgaliams jo kiekis man per mazas ir per daug sukti galva ka ir kaip ten gaminti, kad viska vienu metu suruosti, be to ant dujines virikles ir pigiau. Be to gal kada nors dsr pravers kelionese kur tik elektra bus be virtuves
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 10, 10:31)
man multipuodas daugiau kosems, troskinukams ir ant garu su atidejimo f-ja naudojamas mano ir vaiko maistui,

Tokiu atveju pirkit patį pigiausia daugiafunkcinį puodą.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 09, 19:53)
Čia ne visai tas pats modelis, bet iš tos pačios šeimos. puodas

paieskos baigtos 4u.gif vakar nusipirkau Redmond RMC-M90 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2015 04 10, 10:50)
Tokiu atveju pirkit patį pigiausia daugiafunkcinį puodą.

Taip, nebrangus ir geras, jau virs savaites naudojuosi philips 3037. Youtube pilna receptu, ivertinimai tikrai geri ir philips'u pasitikiu labiau nei kitais rinkoje (panasiomis kainomis). Atsiejo 85 € sakyciau labai normaliai
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 10, 11:22)
Taip, nebrangus ir geras, jau virs savaites naudojuosi philips 3037. Youtube pilna receptu, ivertinimai tikrai geri ir philips'u pasitikiu labiau nei kitais rinkoje (panasiomis kainomis). Atsiejo 85 € sakyciau labai normaliai

Sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 10, 11:10)
paieskos baigtos 4u.gif vakar nusipirkau  Redmond RMC-M90 smile.gif

Taip pat sveikinu 4u.gif Aš pati irgi tokį turiu.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2015 04 10, 10:30)

Taip pat sveikinu  4u.gif  Aš pati irgi tokį turiu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 10, 11:10)
paieskos baigtos 4u.gif vakar nusipirkau  Redmond RMC-M90 smile.gif

Būtinai parašykit savo įspūdžius pasinaudojus kurį laiką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 11, 20:58)
Būtinai parašykit savo įspūdžius pasinaudojus kurį laiką. ax.gif

Gerai parasysiu smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš tokį puodą. Šiandien bandžiau apkepą kept. Neišėjo, bandysiu pagal savo receptūrą, bet viršus tai neapskrunda.
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 04 17, 21:08)
Nusipirkau ir aš tokį puodą. Šiandien bandžiau apkepą kept. Neišėjo, bandysiu pagal savo receptūrą, bet viršus tai neapskrunda.

Viršus ir negali apskrusti - kaitinimo iš viršaus tai nėra.
Atsakyti
Taip jau supratau, kad viršus neapskrunda. Išbandžiau daugiau receptų. Labai patenkinta puodu. Labiausiai patinka laiko atidėjimo funkcija. Grįžti viskas pasigaminę. Dariau ir karštus, ir sriubas, ir dar vieną pyragą. Pradedu suprasti tą puodą, galima sakyti susidraugavom jau.
Atsakyti