Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 06, 20:58)
Šie du modeliai kur nužiūrėjote be greitpuodžio funkcijos. Greitpuodis gamina po spaudimu - pradėjus gaminti puodo dangtis užsiblokuoja ir gaminimo metu negali atidaryti dangčio ko nors dadėti. Pvz. jei pamiršai prieskonių pridėti, tai reikia stabdyti programą, laukti kol spaudimas nukris, tada tik galėsi atidaryti puodą.

Bet yra daugiafunkcinių puodų, kurie gali gaminti ir kaip greitpuodis ir kaip paprasta multivarka.  PVZ. PHILIPS HD 2173/03, Moulinex CE 701132

ar reikia, kad multifunkcinis puodas dar butu ir kaip greitpuodis ? tai privalumas ar ne?
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2015 04 08, 09:37)
O koks Jums yra geriausias? smile.gif Juk svarbu poreikiai.

renkuosi pirma karta tai nezinau, noriu kad butu kuo daugiau funkciju, butu patous valymas
Atsakyti
as manau kad greitpuodis daugiafunkciniam puode privalumas jei neturit atskiro greitpuodzio.

as tai nerandu sau puodo su indukciniu kaitinimu, tai kolkas nusiziurejau Polaris firmos, su greitpuodziu nes neturiu atskiro, siuntimas is Vokietijos 20 euru, jau domejausi. Pas rusus aisku pigiau toks kainuoja bet kad nesiuncia i Lietuva. Maciau raset kaina nesvarbi tai pasizvalgykit i sita, manau vertas demesio prietaisas, daug "navarotu"
http://www.ebay.de/i...=item4ae7ebbf48
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 08 balandžio 2015 - 13:30
QUOTE(Portishead @ 2015 04 08, 13:29)
as manau kad greitpuodis daugiafunkciniam puode privalumas jei neturit atskiro greitpuodzio.

as tai nerandu sau puodo su indukciniu kaitinimu, tai kolkas nusiziurejau Polaris firmos, su greitpuodziu nes neturiu atskiro, siuntimas is Vokietijos 20 euru, jau domejausi. Pas rusus aisku pigiau toks kainuoja bet kad nesiuncia i Lietuva. Maciau raset kaina nesvarbi tai pasizvalgykit i sita, manau vertas demesio prietaisas, daug "navarotu"
http://www.ebay.de/i...=item4ae7ebbf48

o kas tas indukcinis kaitinimas cool.gif
o as turbut pirksiu Redmond RMC-M90 smile.gif gal kas turite butent sita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 08, 11:05)
ar reikia, kad multifunkcinis puodas dar butu ir kaip greitpuodis ? tai privalumas ar ne?

Manau kad kiek žmonių, tiek nuomonių. Man greitpuodis multifunkcinio niekad neatstos. Dabar turiu abu, jei jei būčiau priversta vieno atsisakyt, tai atsisakyčiau vienareikšmiškai greitpuodžio, pasilikdama multifunkcinį.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 08, 08:37)
Patarkite prasau, kurios turite koki issirinkti, nes skaiciau,skaiciau ir visiskai pasimeciau g.gif
Noriu isisgyti geriausia smile.gif kaina nesvarbu.
kaip su jo valymu cool.gif

Jei nežiūrėti į kainą, geriausias turbūt ŠIS. bigsmile.gif Tik nežinau kaip Lietuvoje tokį gauti. g.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 04 08, 10:05)

Sunku pasakyti. Aš turiu greitpuodį, man jis geriausias. Jei turėčiau galimybę pasinaudoti kurį laiką paprastu multifunkciniu, tuomet gal galima būtų spręsti.

QUOTE(prek @ 2015 04 08, 15:03)
Manau kad kiek žmonių, tiek nuomonių. Man greitpuodis multifunkcinio niekad neatstos. Dabar turiu abu, jei jei būčiau priversta vieno atsisakyt, tai atsisakyčiau vienareikšmiškai greitpuodžio, pasilikdama multifunkcinį.

Va jums ir atsakymas. rolleyes.gif
Super kai žmogus turi, naudoja ir gali parašyti atsiliepimą.

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 04 08, 15:03)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 08, 19:51)
Jei nežiūrėti į kainą, geriausias turbūt ŠIS. bigsmile.gif  Tik nežinau kaip Lietuvoje tokį gauti. g.gif

O kiek toks kainuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 04 08, 16:03)

Bet man iki dabar dar neaišku kuo iš esmės skiriasi multifunkcinis greitpuodis nuo multifunkcinio puodo? Tai ar ne abu turi atidėjimus (aišku greitpuodyje nustatinėjant ne greitpuodžio programą)?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 09, 15:06)
Bet man iki dabar dar neaišku kuo iš esmės skiriasi multifunkcinis greitpuodis nuo multifunkcinio puodo? Tai ar ne abu turi atidėjimus (aišku greitpuodyje nustatinėjant ne greitpuodžio programą)?

Greitpuodis gamina "po spaudimu", t.y. puodo proceso metu neatidarysit. Bet gamina greičiau - nes esant aukštesniam spaudimui, procesas vyksta greičiau.
Mano Scarlett greitpuodis deklaruotas kaip multipuodas-greitpuodis. Realiai tai yra paprastas greitpuodis su kepimo programa, kuri gali gaminti be spaudimo. Tiesiog greitpuodis ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 04 09, 15:24)
Greitpuodis gamina "po spaudimu", t.y. puodo proceso metu neatidarysit. Bet gamina greičiau - nes esant aukštesniam spaudimui, procesas vyksta greičiau.
Mano Scarlett greitpuodis deklaruotas kaip multipuodas-greitpuodis. Realiai tai yra paprastas greitpuodis su kepimo programa, kuri gali gaminti be spaudimo. Tiesiog greitpuodis ir tiek.

tai tas greitpuodis ir naudojamas kaip multipuodas, tik f-ja neparenkama grietpuodžio (ta prasme neuždaromas dangtelis slėgiui palaikyti). Gal jis toks paprastas, kad nėra atidėjimo nors kituose greitpuodžiuose man atrodo yra, tai realiai toks atitiktų multi puodo-greitpuodžio aprašymus
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 09, 14:40)

O kiek toks kainuoja cool.gif

Čia ne visai tas pats modelis, bet iš tos pačios šeimos. puodas

Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 09, 15:30)
tai tas greitpuodis ir naudojamas kaip multipuodas, tik f-ja neparenkama grietpuodžio (ta prasme neuždaromas dangtelis slėgiui palaikyti). Gal jis toks paprastas, kad nėra atidėjimo nors kituose greitpuodžiuose man atrodo yra, tai realiai toks atitiktų multi puodo-greitpuodžio aprašymus

Yra ir atidėjimas, ir šilumos palaikymo funkcija. Tiesiog jis tikrai neatstoja multifunkcinio - nėra galimybės reguliuoti temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 04 09, 21:10)
Yra ir atidėjimas, ir šilumos palaikymo funkcija. Tiesiog  jis tikrai neatstoja multifunkcinio - nėra galimybės reguliuoti temperatūrą.

Viskas aisku. Tai taip iseina, kad jei neturi greitpuodzio ir jo reikia, tada labiau apsimoka investuoti i geresni greitpuodi multipuoda su laiko reguliavimu (ne visi multipuodai ji turi tai nieko keisto, kad sis modelis neturi)
Atsakyti