QUOTE(Karamel'e @ 2015 04 07, 10:54)
Bet patiekalai greiciau pasigamina tokiame puode nei paprastame? (na pvz. kokia mesyte su ryziais patroskinti kiek laiko trunka?)
Renkuosi primaji daugiafunkci puoda tai dabar galvoju gal ir paprastesnio kaip pirmo uztektu?
Sis irgi atrodo viliojanciai Brand 6051
renkantis is siu dvieju gal patertumete kuris butu geresnis
Redmond M-90 ar Brand 6051 ?
Nežinau dėl paprasto multifunkcinio - kaip greit jame pasigamina maistas. Sesuo turi Redmond M-70, tai ji sako, kad mėsa nebūna tokia išsitroškinusi ir minkšta kaip kad man pavyksta mano greitpuodyje. Bet viskuo kitu ji nesiskundžia.
Ką rinktis iš M-90 ar Brand 6051 nežinau. Čia du skirtingi tipai. Bet ir kainos tų dviejų puodų labai skirtingos.
Čia temoje daug kas turi M-90 ir yra patenkintų.
Aš kai rinkausi, negalėjau sau leisti tiek pinigų ant puodo, todėl pirkau pigesnį. Bet iškart ėmiau du katilus ir dvi gumas. Katiliuko dugnas toks gruoblėtas, tai dažnai jei kas prilimpa, tiesiog užmerkiu nakčiau vandeniu ir tiek. Aišku dvejojau ar man pakaks tų funkcijų kur turi Brand. Visiems mano gaminamiems patiekalams jo pakanka - galiu reguliuoti gaminimo laiką ir nustatyti atidėjimą prieš pradedant gaminti. Nepatinka kepiniai - pyragai, duona kepami dviem etapais - pirma viena puse, poto apverčiama kita puse. Čia toks nepatogumas. Bet jei turit orkaite, tai nesukit sau dėl to galvos.
Rinktis jums.