Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 01, 09:18)
Geras daiktas tas statomas ant virykles, bet minusas yra toks, kad reikia stebėti kada jį išjungti.
Pas mane elektrinis - ten laikas nustatomas pagal programą, yra atidejimas, tad nereikia žiūrėti kada išjungti. Naudoju beveik kasdien, gal net po porą kart per dieną, ir nesuprantu kaip anksciau galėjau be jo... g.gif

Jei tas puodas ant elektrinės viryklės ... tada galima pastatyti kiek virti. biggrin.gif
Atsakyti
Kur gauti INDUKCINI multifunkcini puoda? blush2.gif Rusai i Lietuva nesiuncia, snekejau telefonu su Sankt Peterburgo parduotuve...o pas mumis niekur ner verysad.gif
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau, tuo daugiau nebeaisku daros doh.gif
Patarkit koki puoda issirinkti, reikalaingas multifunkcinis puodas+ kad butu kaip greitpuodis, nes maniau kad tie multifunkciniai puodai per trumpesni laika pagamina maista, o dabar pradedu galvoti kad reikalinga greitpuodzio funkcija blink.gif nu visiskai pasimeciau doh.gif
Esme tokia, jog reikalingas multifunkcinis puodas, kuris butu saugus ir patvarus (nebijociau palikti atidejimo funkcija ir gryzusi is darbo rasti pagaminta vakariene). Taip pat noretusi, kad ir maisto gaminimo laikas butu trumpesnis negu orkaiteje ir pan.
Rinkaus rinkaus ir kolkas apsistojau ties siais dviem:

Redmond RMC m90
http://www.shop24.lt...rmc-m90-lt.html

Redmond RMC-M4502

http://www.shop24.lt...oduct_id=102611

tik nesuprantu cia tiesiog multifunkciniai puodai + greitpuodziai? (ar multifunkcinis = greitpuodis). 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2015 04 06, 21:05)

Redmond RMC  m90
Redmond RMC-M4502

tik nesuprantu cia tiesiog multifunkciniai puodai + greitpuodziai? (ar multifunkcinis = greitpuodis).  4u.gif

Šitie ne greitpuodžiai.
Greitpuodis bus nuimamu dangčiu, su normaliu spaudimu. Pvz toks:
http://www.derekis.l...duct/brand_6060
Bet jei palikinėt namie su atidėjimu aš verčiau imčiau paprastą multifunkcinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 06 balandžio 2015 - 20:13
QUOTE(Karamel'e @ 2015 04 06, 20:05)

Redmond RMC  m90
Redmond RMC-M4502

tik nesuprantu cia tiesiog multifunkciniai puodai + greitpuodziai? (ar multifunkcinis = greitpuodis).  4u.gif

Šie du modeliai kur nužiūrėjote be greitpuodžio funkcijos. Greitpuodis gamina po spaudimu - pradėjus gaminti puodo dangtis užsiblokuoja ir gaminimo metu negali atidaryti dangčio ko nors dadėti. Pvz. jei pamiršai prieskonių pridėti, tai reikia stabdyti programą, laukti kol spaudimas nukris, tada tik galėsi atidaryti puodą.

Bet yra daugiafunkcinių puodų, kurie gali gaminti ir kaip greitpuodis ir kaip paprasta multivarka. PVZ. PHILIPS HD 2173/03, Moulinex CE 701132

Jei iš šių rinktis kur jus nužiūrėjote, tai imčiau M-90
Sesuo turi M-70 (jis kiek tobulesnis nei M4502), tai palieka be problemų virti maistą, o pati eina su vaiku iš namų. Nebaisu nieko palikti.

Aš turiu greitpuodį Brand 6051. Dangtis nenusiima, o tiesiog atsidaro į šoną. Palieku gaminti maistą su atidėjimo funkcija, kad grįžus namo maistas šiltas būtų. Patogumas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 06, 20:58)
Šie du modeliai kur nužiūrėjote be greitpuodžio funkcijos. Greitpuodis gamina po spaudimu - pradėjus gaminti puodo dangtis užsiblokuoja ir gaminimo metu negali atidaryti dangčio ko nors dadėti. Pvz. jei pamiršai prieskonių pridėti, tai reikia stabdyti programą, laukti kol spaudimas nukris, tada tik galėsi atidaryti puodą.

Bet yra daugiafunkcinių puodų, kurie gali gaminti ir kaip greitpuodis ir kaip paprasta multivarka.  PVZ. PHILIPS HD 2173/03, Moulinex CE 701132

Jei iš šių rinktis kur jus nužiūrėjote, tai imčiau M-90
Sesuo turi M-70 (jis kiek tobulesnis nei M4502), tai palieka be problemų virti maistą, o pati eina su vaiku iš namų. Nebaisu nieko palikti.

Aš turiu greitpuodį Brand 6051. Dangtis nenusiima, o tiesiog atsidaro į šoną. Palieku gaminti maistą su atidėjimo funkcija, kad grįžus namo maistas šiltas būtų. Patogumas.  thumbup.gif

Aciu visiems uz atsakymus ir patarimus thumbup.gif
Bet patiekalai greiciau pasigamina tokiame puode nei paprastame? (na pvz. kokia mesyte su ryziais patroskinti kiek laiko trunka?) 4u.gif
Renkuosi primaji daugiafunkci puoda tai dabar galvoju gal ir paprastesnio kaip pirmo uztektu? g.gif
Sis irgi atrodo viliojanciai Brand 6051 biggrin.gif
renkantis is siu dvieju gal patertumete kuris butu geresnis
Redmond M-90 ar Brand 6051 ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2015 04 07, 11:54)
Aciu visiems uz atsakymus ir patarimus thumbup.gif
Bet patiekalai greiciau pasigamina tokiame puode nei paprastame? (na pvz. kokia mesyte su ryziais patroskinti kiek laiko trunka?)  4u.gif
Renkuosi primaji daugiafunkci puoda tai dabar galvoju gal ir paprastesnio kaip pirmo uztektu?  g.gif

Multifunkciniame greitpuodyje - greiciau. Multifunkciniame puode greiciau nepasigamina nei paprastame puode.
Atsakyti
O kokios nuomones butu del scarlett sl-1529 ? 4u.gif
labai viliojantis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2015 04 07, 20:41)
O kokios nuomones butu del scarlett sl-1529    ? 4u.gif
labai viliojantis atrodo  biggrin.gif

Būtent tokį turiu. Vienintelė pretenzija - katiliukas, kurio dugnas smulkiai duobėtas. Užknisa krapštyt. Ir kaip multipuodo (be spaudimo) aš jo nenaudoju, nepasiteisino. Užtat su spaudimu gaminti liuks.
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2015 04 07, 10:54)
Bet patiekalai greiciau pasigamina tokiame puode nei paprastame? (na pvz. kokia mesyte su ryziais patroskinti kiek laiko trunka?)  4u.gif
Renkuosi primaji daugiafunkci puoda tai dabar galvoju gal ir paprastesnio kaip pirmo uztektu?  g.gif

Nežinau dėl paprasto multifunkcinio - kaip greit jame pasigamina maistas. Sesuo turi Redmond M-70, tai ji sako, kad mėsa nebūna tokia išsitroškinusi ir minkšta kaip kad man pavyksta mano greitpuodyje. Bet viskuo kitu ji nesiskundžia.
Ką rinktis iš M-90 ar Brand 6051 nežinau. Čia du skirtingi tipai. Bet ir kainos tų dviejų puodų labai skirtingos.
Čia temoje daug kas turi M-90 ir yra patenkintų.
Aš kai rinkausi, negalėjau sau leisti tiek pinigų ant puodo, todėl pirkau pigesnį. Bet iškart ėmiau du katilus ir dvi gumas. Katiliuko dugnas toks gruoblėtas, tai dažnai jei kas prilimpa, tiesiog užmerkiu nakčiau vandeniu ir tiek. Aišku dvejojau ar man pakaks tų funkcijų kur turi Brand. Visiems mano gaminamiems patiekalams jo pakanka - galiu reguliuoti gaminimo laiką ir nustatyti atidėjimą prieš pradedant gaminti. Nepatinka kepiniai - pyragai, duona kepami dviem etapais - pirma viena puse, poto apverčiama kita puse. Čia toks nepatogumas. Bet jei turit orkaite, tai nesukit sau dėl to galvos.

Rinktis jums.
Atsakyti
Patarkite prasau, kurios turite koki issirinkti, nes skaiciau,skaiciau ir visiskai pasimeciau g.gif
Noriu isisgyti geriausia smile.gif kaina nesvarbu.
kaip su jo valymu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 08, 09:37)
Patarkite prasau, kurios turite koki issirinkti, nes skaiciau,skaiciau ir visiskai pasimeciau g.gif
Noriu isisgyti geriausia smile.gif kaina nesvarbu.
kaip su jo valymu cool.gif

O koks Jums yra geriausias? smile.gif Juk svarbu poreikiai.
Atsakyti