Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

Sveikos, aš irgi susidomėjau multifunkciniais puodais. Žiūrinėju Philips HD 3167/71 ir Redmond RMC-M4502E. Redmond brangesnis, gal kas turit Regmond ir galit pasakyt ar jis vertas tų pinigėlių smile.gif Kiek suprantu pagrindinis jo privalumas pieš philips'ą, tai reguliuojama tempetatūra.
Parašykit savo nuomonę, kurį rinktumėtės smile.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Rainske @ 2015 03 25, 00:31)
Sveikos, aš irgi susidomėjau multifunkciniais puodais. Žiūrinėju Philips HD 3167/71 ir Redmond RMC-M4502E. Redmond brangesnis, gal kas turit Regmond ir galit pasakyt ar jis vertas tų pinigėlių smile.gif Kiek suprantu pagrindinis jo privalumas pieš philips'ą, tai reguliuojama tempetatūra.
Parašykit savo nuomonę, kurį rinktumėtės smile.gif ačiū

Philips aprašyme nurodo, kad temperatūrą galima reguliuoti. Philips galia yra 980 W, Redmond - 860 W; Philips puodas - nanokeramika, Redmond - teflonas.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 03 25, 09:42)
Philips aprašyme nurodo, kad temperatūrą galima reguliuoti. Philips galia yra 980 W, Redmond - 860 W; Philips puodas - nanokeramika, Redmond - teflonas.

ačiū už atsakymą, manau redmond atmesiu dėl teflono, jo tikrai nenoriu.
O gal jūs turit ir galit pasakyt ar multifunkciniai puodai pučia garą į išorę, ar visas procesas vyksta viduje ir virtuvė neprigaruoja. Dabar kūdikio maistą gaminu Chicco garų puode, tai jis labai daug garų pučia, net sienos dažai virtuvėje nuo suskilo ir šiaip daug drėgmės nuo jo namose susikaupia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainske @ 2015 03 25, 11:55)
O gal jūs turit ir galit pasakyt ar multifunkciniai puodai pučia garą į išorę, ar visas procesas vyksta viduje ir virtuvė neprigaruoja. Dabar kūdikio maistą gaminu Chicco garų puode, tai jis labai daug garų pučia, net sienos dažai virtuvėje nuo suskilo ir šiaip daug drėgmės nuo jo namose susikaupia sad.gif

Nėra tokių puodų, kurie prarytų garus. Aišku garuoja. Gaminant didesnėje temperatūroje, garuoja intensyviau, mažesnėje mažiau intensyviai. Geriausia puodą statyt po gartraukiu. Arba vietoje, kur aplinkiniai daiktai nebijo garų. Mano atveju virš puodo kaba spintelė. Tfu-tfu-tfu, garus atlaikė.
Atsakyti
QUOTE(Rainske @ 2015 03 25, 10:55)

Labai labai lauksiu apie šį philips puodą atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 03 22, 12:25)
Jus norite du puodus pirkti?  :hm

Apie Delimano galiu parasyti, tėvai turi ir naudoja.
Minusai:
Negalima reguliuoti laiko, t.y. ruošti patiekalą teks lygiai tiek kiek nustatyta programoje. Man tai minusas, nes dažnai buna, kad noriu sumažinti/padidinti laiką.
Kepti pyragą nelabai pavyks, vidus lieka nedakepes.
Greit pradėjo lipti maistas, katiliukas susibraize, nežinau ar galima dasipirkti nauja.
Nėra funkcijos kepti kaip keptuvėje.
Kaina 64 € per didele kaip puodui su tokiom funkcijomis.
Pliusas:
Galite palikti ramiai puodą, kad jums gamintų, eiti kur norit, grįžus namai bus nesudeginti.

na aš turiu Delimano 50in1 tai su juo galima viską daryti, ir lIką reguliuoti ir temperatūrą. nei svyla, nei prikimba. Vyras sako jau mums viryklė nebereikalinga. :lotuliukas: Šiaip skaičiavau kad iš vis yra virš 60 programų tame puode. Nu žodžiu tikrai išmanus puodas
Atsakyti
QUOTE(dalaiva @ 2015 03 26, 07:08)
na aš turiu Delimano 50in1

Buvo klausta ir rašyta apie kitą modelį.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 03 22, 21:48)
Aš irgi turiu puodą su greitpuodzio funkcija. Tiesa, ne Redmond pas mane, o kiek paprastesnis modelis. Bet noriu paklausti - mėsai, plovui gaminti puodo nenaudojate?  g.gif

Plovui naudoju. O ka turit omeny mesai? Darau ivairius troskinius. Bet beveik nenaudoju puodo kepimui.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 03 28, 23:12)
Plovui naudoju. O ka turit omeny mesai? Darau ivairius troskinius. Bet beveik nenaudoju puodo kepimui.

Mėsai - tai pvz. vištienos kulšelėms patroškinti, guliašui, mėsos šmotą išvirti.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 03 30, 16:33)
Mėsai - tai pvz. vištienos kulšelėms patroškinti, guliašui, mėsos šmotą išvirti.

Gal as pirmai ne taip issireiskiau. Savo puoda pagrinde naudoju troskinimui, kept jame man nepatogu biggrin.gif
Troskinu viska: guliasas, mesa su iv. darzovemis, kopustus, balandelius. O vat lazanija ir canelloni mano seimai is puodo nepatinka. kulseles pvz. pirmiau apskrudinu ant keptuves, i puoda pilu ryzius ir vandeni pagal recepta, tada ant virsaus kulseles ir uzstatau 8 min.. Tas jame ir patinka, kad maistas pagaminams ypac greitai, pvz. kiaulienai uztenka 20 min. programos, o jautienai -40. Kol vaikas miega as speju "sumest" visus ingridientus, o vaikui prabudus pietus jau garuoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 31 kovo 2015 - 19:53
As turiu ant virykles statoma greitpuodi, tai iki siol nesuprantu kaip kiti be jo gyvena. Naudoju bent du kartus per savaite ir nemazais kiekiais
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 03 31, 20:05)
As turiu ant virykles statoma greitpuodi, tai iki siol nesuprantu kaip kiti be jo gyvena. Naudoju bent du kartus per savaite ir nemazais kiekiais

Geras daiktas tas statomas ant virykles, bet minusas yra toks, kad reikia stebėti kada jį išjungti.
Pas mane elektrinis - ten laikas nustatomas pagal programą, yra atidejimas, tad nereikia žiūrėti kada išjungti. Naudoju beveik kasdien, gal net po porą kart per dieną, ir nesuprantu kaip anksciau galėjau be jo... g.gif
Atsakyti