Noriu klausti jūsų patarimo, kurį geriau pasirinkti REDMOND RMC M-90 ar PHILIPS HD-3167 71 firmos puodą, kažkaip pradėjau abejoti, kokie šių puodų skirtumai ir kuris geresnis
Padėkit apsispręsti
QUOTE(jutute @ 2015 02 08, 16:14)
Noriu klausti jūsų patarimo, kurį geriau pasirinkti REDMOND RMC M-90 ar PHILIPS HD-3167 71 firmos puodą, kažkaip pradėjau abejoti, kokie šių puodų skirtumai ir kuris geresnis
Padėkit apsispręsti
Padėkit apsispręsti
Kiek teko matyti, Philips galima pigiau nusipirkti negu Redmond. Philips galia 980 W, Redmond - 860 W. Philips programų turi apie 30 (rašo 15 automatinio maisto ruošimo programų ir 15 rankinių temperatūros nustatymų), Redmond - 45 (17 automatinių ir variantai). Philips puodo danga turėtų būti pažangesnė - nano keramika, Redmond - tiesiog keramiką rašo. REDMOND RMC M-90 rusų forumuose gerai vertina, pvz., 4 žvaigždutės iš 5. Tokie būtų pagrindiniai skirtumai, o kuris Jums mielesnis, teks apsispręsti Jums...
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 02 09, 09:07)
Kiek teko matyti, Philips galima pigiau nusipirkti negu Redmond. Philips galia 980 W, Redmond - 860 W. Philips programų turi apie 30 (rašo 15 automatinio maisto ruošimo programų ir 15 rankinių temperatūros nustatymų), Redmond - 45 (17 automatinių ir variantai). Philips puodo danga turėtų būti pažangesnė - nano keramika, Redmond - tiesiog keramiką rašo. REDMOND RMC M-90 rusų forumuose gerai vertina, pvz., 4 žvaigždutės iš 5. Tokie būtų pagrindiniai skirtumai, o kuris Jums mielesnis, teks apsispręsti Jums...
Oi, kaip plačiai aprašėte
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 02 09, 10:07)
Ačiū už atsakymą, man išvaizda gražesnė Philips
O gal kas galit parašyti kas turit Philips puodus ir naudojat
QUOTE(jutute @ 2015 02 09, 15:55)
Ačiū už atsakymą, man išvaizda gražesnė Philips
Man asmeniškai irgi Philips malonesnis akiai. Užmačiau, kad šiandien už 109,99 galima nusipirkti internete. Ar kitur pigiau yra?
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 02 10, 10:30)
Man asmeniškai irgi Philips malonesnis akiai. Užmačiau, kad šiandien už 109,99 galima nusipirkti internete.
Ir aš mačiau ... padėkit apsispręsti, kuris geresnis dabar mąstau apie STOLLAR BMC-700 arba PHILIPS HD-3167/ 71
Šiandien akcija reikėtų įsigyti
Laukiu patarimo
QUOTE(jutute @ 2015 02 10, 12:20)
Ir aš mačiau ... padėkit apsispręsti, kuris geresnis dabar mąstau apie STOLLAR BMC-700 arba PHILIPS HD-3167/ 71
Laukiu patarimo
Laukiu patarimo
Šiaip labai panašūs. Philips galia didesnė - 980 W, Stollar - 860 W. Stollar 3 metų garantija, Philips - 2 metai. Puodai abu keramikos, bet Philips pabrėžia, kad itin stora - 2 mm, nano keramika.
QUOTE(darbė @ 2015 02 10, 21:09)
žiūrinėju puodą, kaip ir apsisprendžiau Philips , parduotuvėje žiūrėjau PHILIPS HD-3167/ 71 ir 3037/70.nesuprantu kokia antrojo puodo danga .Pardavėjai dvejose parduotuvėse sakė, kad keramika, o internete nerandu taip parašyta.antrasis pigesnis. neapsisprendžiu kurį .
Radau parašyta, kad teflonas. Greičiausiai taip ir bus, nes kur keramika, tai rašo ir oficialiame Philips puslapyje. O šiuo atveju tik pabrėžia, kad stora puodo danga - 2 mm.
QUOTE(jutute @ 2015 02 10, 11:20)
Laukiu patarimo
Laukiu patarimo
Na as irgi sita Stollar issirinkau, viena pazistam ji turi jau nuo vasaros pradziuos, tai sake, kad pastoviai nauduoja. Jai patinka.
O del galingumo, net ir nezinau ar yra skirtumas ar 800 ar 900 ?
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 02 09, 09:07)
O kur radote, kad Philips HD-3167/71 turi 30 ruosimo programu? Kiek ziurejau, visur raso, kad yra 14 maisto ruosimo programu.