QUOTE(varlele @ 2015 02 04, 12:59)
Sveikos ir sveiki visi naudotojai daugiafunkcinių. Labai prašau tokio patarimo, nors skaitinėjau jūsų ankstesnes temas, bet nerandu vis viena atsakymo. Draugė pasakė, kad mielinė tešla nerealiai pasigamina duonkepėje, kad rankomis taip neišminkyti tešlos, kaip duonkepė padaro. Užsimaniau šito daikto, nes labai mėgstu prietaisus savo virtuvėje. Neturiu greitpuodžio, nes galvoju būtų gerai sau fyt ir pasigaminti kokį jautienos troškinuką, greitai ir skaniai. Ir dabar galvoju: gal vietoj tų dviejų prietaisų geriau pirkti daugiafunkcinį? Dar ir košytę patiektų? Ar geriau pirkti atskirai: duonkepė ir greitpuodis, bet rakandų daug virtuvėje..... Tiesiog neviltyje, nesinori apsikrauto, o norisi pagalbinių rankų. Kaip patartumėte?
na duagiafunkcinis jums mielinė tešla nepasigamins, nebent tik pakildint galėsite
Įvertinkit savo poreikius, kiek dažnai ko reikia ir gal bus aiškiau ką pirkt.
Pvz man greitpuodis nelabai kam reikalingas, na galiu aš palaukt ir ilgėliau to troškinio, o va bandeles vaikai labai mėgsta, batonų duonų neperku parduotuvėj, nes nežinau ko ten pridėta, o vaikų organizmai ne viską toleruoja, todėl tenka kept pačiai ir šiuo atveju duonkepė nepakeičiamas reikalas.
Daugiafunkcinį kas turi daug kas atsisako plytos, bet jo naudojimas vietoj keptuvės man visai nepasiteisino, o vat košės vaikams ypač su atidėjimo galimybe - nerealus reikalas. Troškiniai irgi geri, kūgelį bandžiau, bet man neliko paragaut, bet pagal tai kokį kiekį surijo vaikai, kurie nelabai mėgsta bulvinių patiekalų, gali spręst, kad visai vykęs gavosi. Nebandžiau kept biskvito, bet irgi daug kas giria, kad gerai gaunasi.