Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

Man irgi įdomu 4u.gif Rašo, kad galima duoną kept, bet aš labai abejoju, kad ten kažkas panašaus į duoną gali gautis g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 03, 19:36)
Man irgi įdomu  4u.gif Rašo, kad galima duoną kept, bet aš labai abejoju, kad ten kažkas panašaus į duoną gali gautis g.gif

o kodėl gi ne, jis gi atlieka orkaitės funkciją, o duonas puikiausiai iškepa orkaitėje.
Na tik forma bus ne visai įprasta
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 02 03, 22:00)
o kodėl gi ne, jis gi atlieka orkaitės funkciją, o duonas puikiausiai iškepa orkaitėje.
Na tik forma bus ne visai įprasta

Apskrunda, graži plutelė gaunasi? Tada redmond m110 būtų beveik idealus puodas bigsmile.gif
Atsakyti
Viršus neapskrunda. Teks versti
Atsakyti
Jei versti reikia, tai labiau į keptuvę panašu, o ne į orkaitę, orkaitėje ar duonkepėje vartyti juk nereikia 4u.gif O duona ar pyragas keptuvėje... nu nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 04, 10:24)
Jei versti reikia, tai labiau į keptuvę panašu, o ne į orkaitę, orkaitėje ar duonkepėje  vartyti juk nereikia 4u.gif O duona ar pyragas keptuvėje... nu nežinau  unsure.gif

tam puode kaista apačia ir šonai, todėl viršus ir neapkepa, bet jis iškepa.
Tuo tarpu keptuvėje kaista tik apačia ir įdėjus 10 cm storio kepinį jis nelabai kaip ten iškeps
Atsakyti
Kadangi aš tokio puodo dar neturiu, tai nelabai įsivaizduoju kaip ten apversti nenusideginus ir nesuardžius kepinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 04, 13:26)
Kadangi aš tokio puodo dar neturiu, tai nelabai įsivaizduoju kaip ten apversti nenusideginus ir nesuardžius kepinio  g.gif

labai paprasta iš tiesų apverst, nieks nesusiardo ir puikiausiai apkepusios būna abi pusės.
Duonos aš nesu kepus, man labiau patinka orkaitėje, bet biskvitas labai puikus išeina.
Ir tikrai žinau, kad daug kas kepa ir duoną ir džiaugiasi rezultatu.

Atsakyti
Aš kepu duona puode. Tikrai puikiai gaunasi, o apversti reikia likus kokiom 20 min iki kepimo galo, tik tam, kad apskrustu. Galima ir neverst.
Atsakyti
Kažin visuose daugiafunkciniuose puoduose galima kepti ar tik kai kuriuose? Kokius jūs naudojat?
Atsakyti
Pas mane Redmond 90. Jame yra speciali programa Duona, iš pradžių 1 val kildina tešlą, o po to kepa. Manau, kad visuose puoduose, kuriuose yra programa Kepimas galima iškept, o jei yra programa Multipovar, tai tikrai.
Atsakyti
Gal žinot kas per daiktas danga DAIKIN? Nebus dar vienas nuodas kaip teflon g.gif Gundausi pirkti redmond m110 puodą 4u.gif
Atsakyti