QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 03, 19:36)
Man irgi įdomu Rašo, kad galima duoną kept, bet aš labai abejoju, kad ten kažkas panašaus į duoną gali gautis
o kodėl gi ne, jis gi atlieka orkaitės funkciją, o duonas puikiausiai iškepa orkaitėje.
Na tik forma bus ne visai įprasta
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 04, 10:24)
Jei versti reikia, tai labiau į keptuvę panašu, o ne į orkaitę, orkaitėje ar duonkepėje vartyti juk nereikia O duona ar pyragas keptuvėje... nu nežinau
tam puode kaista apačia ir šonai, todėl viršus ir neapkepa, bet jis iškepa.
Tuo tarpu keptuvėje kaista tik apačia ir įdėjus 10 cm storio kepinį jis nelabai kaip ten iškeps
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 04, 13:26)
Kadangi aš tokio puodo dar neturiu, tai nelabai įsivaizduoju kaip ten apversti nenusideginus ir nesuardžius kepinio
labai paprasta iš tiesų apverst, nieks nesusiardo ir puikiausiai apkepusios būna abi pusės.
Duonos aš nesu kepus, man labiau patinka orkaitėje, bet biskvitas labai puikus išeina.
Ir tikrai žinau, kad daug kas kepa ir duoną ir džiaugiasi rezultatu.