Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 20, 11:46)
Gal yra pirkusiu ir naudojančių, gal visgi geras daiktas?  4u.gif Nors topshopas man pasitikejimo nekelia  blush2.gif

Konstrukcija įdomi, bet...
Paskaičiau atsiliepimus, susidariau nuomonę, kad aš tokio daikto neimčiau. Nuimamas multipuodo dangtis reikalingas tam, kad jį būtų galima be problemų nuplauti. Kokia prasmė dangtyje su skyle (skylė ties stikliniu langeliu)?? Dangtį nuplausiu, o kas ir kaip gremš tą niekam nereikalingą stiklinį langelį?? Daug kas skundžiasi, kad maišoma tešla byra po kaitinimo elementu ir dega - irgi kažkas neapgalvota. Kad pasiekti reikalingą programą, tenka tenka apibėgti visą programų ratą - asmeniškai mane tokie dalykai erzina. Po kepimo programos puodas ilgai "ilsisi" - kol nukrenta temperatūra ( visgi nemažas puodo galingumas turi savo minusų)
Suprasčiau kad kaina būtų kitokia, o dabar...
Čia žinoma mano tarakonai, bet aš beveliju, kad indus plautų indaplovė, o drabužius - skalbimo mašina. Mintis turėti vieną prietaisą atliekantį abi funkcijas man nėra patraukli - apjungiant funkcijas, smarkiai kyla kaina ir krenta kokybė.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2016 01 20, 09:21)
Yra yra, vasara jam net super kaina buvo. Kaip jo kokybė - nežinau, Topshope yra pirkt: http://www.topshop.l...s_duonkepe.html

Už tiek pinigų geriau nupirkčiau kombainą, kuris normaliai minkytų tešlą ir atskirai multipuodą.
Na gal dadėti € kažkiek reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 01 20, 13:02)
Už tiek pinigų geriau nupirkčiau kombainą, kuris normaliai minkytų tešlą ir atskirai multipuodą.
Na gal dadėti € kažkiek reikėtų...

... bet kombainas dar darys ir napoleono tipo tešlą, ir kapos mėsą bei pjaustys daržoves, tarkuos bulves cepelinams ir pan. Tikrai patogu.

Atsakyti
Labai ačiū už nuomones 4u.gif Ko gero tikrai geriau multifunkcinis puodas ir kombainas arba duonkepė, o ne 2 viename.
Atsakyti
Sveikutes. Renkuosi tarp siu puodu Redmond m110 ir m90 ir neapsisprendziu kuri imt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasimetusi26: 02 vasario 2016 - 21:42
Sveikos mielosios! 4u.gif

Degu noru ir aš nusipirkti daugiafunkcinį puodą. Kol kas apsistojau ties šiuo Perskaičiau visą temą, ir šiaip dar apžvelgiau informaciją.. rašo 30 programų, bet neradau kur būtų parašyta kokios būtų jo funkcijos.. Ir dar iškilo klausimas ar jame galima gruzdinti bulvytes ar pvz. kepti spurgas (aliejuje)? Ir gal būt už tokią sumą yra kažkas geresnio ?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 02 02, 22:52)
Sveikos mielosios!  4u.gif

Degu noru ir aš nusipirkti daugiafunkcinį puodą. Kol kas apsistojau ties šiuo Perskaičiau visą temą, ir šiaip dar apžvelgiau informaciją.. rašo 30 programų, bet neradau kur būtų parašyta kokios būtų jo funkcijos.. Ir dar iškilo klausimas ar jame galima gruzdinti bulvytes ar pvz. kepti spurgas (aliejuje)? Ir gal būt už tokią sumą yra kažkas geresnio ?

Ačiū  4u.gif

14 automatinių programų ir rankinė programa (taip vadinama multipovar). Jūsų duotoje nuorodoje yra visa informacija. Spaudžiat tame puslapy "palaikymas" ir atsisiunčiat "vartotojo vadovas". Jame viskas ir surašyta.
Papildyta:
QUOTE(Pasimetusi26 @ 2016 02 02, 22:42)
Sveikutes. Renkuosi tarp siu puodu Redmond m110 ir m90 ir neapsisprendziu kuri imt?

Čia teks jau jums pačiai nuspręst. Be to tai visai skirtingi puodai, vienas daugiafunkcinis puodas, o kitas - daugiafunkcinis puodas - greitpuodis.
Atsakyti
Vaje kokia neišmanėlė ... doh.gif nomke7 ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 02 03, 11:13)
Vaje kokia neišmanėlė ...  doh.gif  nomke7 ačiū  4u.gif

Manau, kad mes beveik visi tą etapą praėjom biggrin.gif
Nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomke7: 03 vasario 2016 - 11:12
Vis dėl to apsistojau ties šiuo niekas neturit tokio? Nors anas bronzinis dėl savo spalvos labiau prie širdies... wub.gif
Atsakyti
O kainos kaip? Vienodos?
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2016 02 03, 13:19)
O kainos kaip? Vienodos?

20 svaru skirtumas. O sakykit tam modeli redmond m110 pyragus kepti galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasimetusi26: 03 vasario 2016 - 17:10