Ermitaže multifunkciniams puodams nuolaidos - mačiau geltonas etiketes. Gal kam bus aktualu.
QUOTE(egllute @ 2015 06 21, 19:31)
tiesiog i facebook paieska iveskite "Multifunkcinis puodas" ir istokite i grupe
AČIUKAS
Sveiki,
Nusipirkau sau Redmond 250. Jis 4 litru, bet musu seimai tikrai uztenka. Ka galiu dar pasakyti, kad skrudinimui arba virimui ant garu, mano manymu ir 5 L yra per mazi, o visiems kitiems patekalams Jau 1 men. naudoju, plitos beveik nejungiu, labai patogus ir gras daiktas.
Nusipirkau sau Redmond 250. Jis 4 litru, bet musu seimai tikrai uztenka. Ka galiu dar pasakyti, kad skrudinimui arba virimui ant garu, mano manymu ir 5 L yra per mazi, o visiems kitiems patekalams Jau 1 men. naudoju, plitos beveik nejungiu, labai patogus ir gras daiktas.
QUOTE(Jadzka @ 2015 06 20, 14:43)
Gal kam aktualu, šį savaitgalį Prismoje -30 prc. smulkiai virtuvinei technikai. Yra nemažai daugiafunkcinių. Daugiausia tie paprastesni. Redmond kokie 5 modeliukai, Delimano abu, Philipsas vienas, dar kelių gamintojų, rodos Scarlet ir Polaris.
Na o aš nusipirkau vakar šitą: https://www.topocent...lar-bmc650.html
Nugalėjo pati plastikų kokybė, stabilumas ir pan. To bronzinio Philipso atsisakiau, nes nepatogus garų indas buvo (tik padėkliukas).
Na o aš nusipirkau vakar šitą: https://www.topocent...lar-bmc650.html
Nugalėjo pati plastikų kokybė, stabilumas ir pan. To bronzinio Philipso atsisakiau, nes nepatogus garų indas buvo (tik padėkliukas).
Gal atsiliepimus galima apie šį puodą, čia su lietuvišku meniu
QUOTE(jutute @ 2015 07 08, 08:57)
Gal atsiliepimus galima apie šį puodą, čia su lietuvišku meniu
Na pasinaudojus mėnesį tai įspūdžiai kuo geriausi
Taip, jis su Lietuvišku meniu.
GAminau plovą, košes įvairias, troškinius, sriubą ir pan. Taip pat sodyboje kelis kartus kepėme bulves ir t.t.
Viskas puikiai pasigamina. LAbai pamėgom lėto gaminimo programą (ryte sudedu produktus, o vakare parėję jau valgome). Išeina toooobulas Chilli con carne (mėsytė minkštutė). Guliašas taip pat
Taip pat nepaprastai skani kiaušinienė gaunasi (minkšti kiaušinio tryniai, o ant keptuvės man kažkaip sudėtingiau).
Labai pasteisino keliaujant arba sode. Ir namie vis dažniau gaminu puode o ne tradiciniu būdu
QUOTE(Jadzka @ 2015 07 21, 16:19)
Na pasinaudojus mėnesį tai įspūdžiai kuo geriausi
GAminau plovą, košes įvairias, troškinius, sriubą ir pan. Taip pat sodyboje kelis kartus kepėme bulves ir t.t.
Viskas puikiai pasigamina. LAbai pamėgom lėto gaminimo programą (ryte sudedu produktus, o vakare parėję jau valgome). Išeina toooobulas Chilli con carne (mėsytė minkštutė). Guliašas taip pat
Taip pat nepaprastai skani kiaušinienė gaunasi (minkšti kiaušinio tryniai, o ant keptuvės man kažkaip sudėtingiau).
Labai pasteisino keliaujant arba sode. Ir namie vis dažniau gaminu puode o ne tradiciniu būdu
man irgi labai pasiteisino, neprisitasko kai kepi, nereikia kaitlentes sveisti, mazau kvapu jauciasi. Nusprendziau jau antra pirkti dabar KitchenAid su maisytuvu, gal kas turite, kokie atsiliepimai
Labas mergaites Patarkite kuris modelis turi teslos maisymo funkcija, kaip duonkepe? Kaskaip priaugau tokiam puodui bet labai noriu kad butu viename aparate viskas nes du dideli agregatai per daug jau vietos uzima Aciu
Sveiki,
gal būtų atsiliepimų, konkrečiai minusų gal Polaris PPC-0305AD multivarkos?
gal būtų atsiliepimų, konkrečiai minusų gal Polaris PPC-0305AD multivarkos?
QUOTE(plyta @ 2015 10 08, 15:54)
Labas mergaites Patarkite kuris modelis turi teslos maisymo funkcija, kaip duonkepe? Kaskaip priaugau tokiam puodui bet labai noriu kad butu viename aparate viskas nes du dideli agregatai per daug jau vietos uzima Aciu
Man irgi įdomu ar yra multifunkcinis puodas + duonkepė?
QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 19, 17:48)
Man irgi įdomu ar yra multifunkcinis puodas + duonkepė?
Yra yra, vasara jam net super kaina buvo. Kaip jo kokybė - nežinau, Topshope yra pirkt: http://www.topshop.l...s_duonkepe.html