Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

Sveikos 4u.gif

Kodėl aš anksčiau neradau šios temos? g.gif biggrin.gif

Jau nusipirkau, reikėjo, kad būtų su greitpuodžiu, tai išsirinkau "Daugiafunkcis puodas - greitpuodis Polaris PPC 0305AD", tikiuos bus geras... ax.gif

O šiaip tai aš ieškojau receptų temos daugiafunkciniams puodamns, kažin, yra tokia SM, gal žinot? 4u.gif
Atsakyti
Yra tokia tema SM, bet labai neaktyvi. Aktyvi yra Facebook'e.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2015 06 03, 08:02)
Duoną kepu, bet ne šitą. Kepu pusiau ruginę, tai iš pradžių 2 valandas kildinu su Multipovaru (35C), o po to užstatau duonos programą 2,5 - 3, val. Visada iškepa. Baltą duoną kai kepu - tai iškart užstatau programa Duoną 2,5 val ir viskas. Kartais užstatau 3 val, irgi gerai gaunasi.
Vieną kartą man neišvirė plovas, po valandos buvo ryžiai kieti ir mėsa pusžalė, bet tada buvau blogai įstačiusi katiliuką.

Bandysiu ta duona kepti 3 val, manau bus gerai
Atsakyti
Padekit prasau, reikia daugiafunkcinio puodo dovanai, apie juos nieko nenusimanau. Daugiau bus naudojama kepinui(kugelio, pyragu ar siaip), nes mergina neturi orkaites. Koki patartumete pirkti, i ka atkreipti demesi?
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie šį puodą ? ax.gif
http://www.topshop.l...cis_puodas.html
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 06 03, 12:18)
Sveikos  4u.gif

Kodėl aš anksčiau neradau šios temos?  g.gif  biggrin.gif

Jau nusipirkau, reikėjo, kad būtų su greitpuodžiu, tai išsirinkau "Daugiafunkcis puodas - greitpuodis Polaris PPC 0305AD", tikiuos bus geras...  ax.gif
O šiaip tai aš ieškojau receptų temos daugiafunkciniams puodamns, kažin, yra tokia SM, gal žinot?  4u.gif

Kur pirkote, kiek mokėjote (jeine paslaptis blush2.gif ) Ar esate patenkinta? Kodėl pirkote būtent šį? (klausiu, nes aš dar renkuosi blush2.gif )

QUOTE(nomke7 @ 2015 06 03, 12:34)
Yra tokia tema SM, bet labai neaktyvi. Aktyvi yra Facebook'e.

Atsiprašau, kad gal pabūsiu "landi", bet ar ši tema FB yra atvira? Kaip galima į ją patekti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2015 06 17, 06:58)
Kaip galima į ją patekti?  ax.gif

Gražiai paprašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2015 06 17, 14:06)
Gražiai paprašyt  biggrin.gif

Prašau labai gražiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne manęs reikia prašyt...
Atsakyti
Gal kam aktualu, šį savaitgalį Prismoje -30 prc. smulkiai virtuvinei technikai. Yra nemažai daugiafunkcinių. Daugiausia tie paprastesni. Redmond kokie 5 modeliukai, Delimano abu, Philipsas vienas, dar kelių gamintojų, rodos Scarlet ir Polaris.

Na o aš nusipirkau vakar šitą: https://www.topocent...lar-bmc650.html

Nugalėjo pati plastikų kokybė, stabilumas ir pan. To bronzinio Philipso atsisakiau, nes nepatogus garų indas buvo (tik padėkliukas).
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2015 06 18, 07:48)
Ne manęs reikia prašyt...

Tai gal galėtumėte bent pasufleruoti, kur turėčiau kreiptis blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2015 06 21, 15:43)
Tai gal galėtumėte bent pasufleruoti, kur turėčiau kreiptis  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

smile.gif tiesiog i facebook paieska iveskite "Multifunkcinis puodas" ir istokite i grupe
Atsakyti