Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 3

QUOTE(skarpas @ 2015 05 18, 11:51)
Tiksliai nezinau:) sriubai uztenka vieno puodo,balandeliam su bulvem jau reikia 2 puodu,o ar uztenka tu 8 programu ir kokios jos?

Kokių 8? Nustatytų? Asmeniškai iš jų aš naudojuosi gal 4. Kitomis ne, "multipovar" (kur galima nustatyt norimą temperatūrą ir norimą trukmę), kur kas patogiau. Kam maigyt mygtukus vaikštant ratais iki norimos programos?
Man aktualu jogurtas, košės, sriubos (mėgstama programa, ant jos darau beveik viską, ko nedarau ant multipovar), kepimas. Visa kita multipovar.
Dar yra medlennovarka, garai, vypecka (pyragų atitikmuo), duonkepė - kildina ir kepa.
Dėl talpos- bus analogiškai. Kai kuriems patiekalams talpos bus per akis, kai kuriems - mažoka. Spėju garų programai ir 5 litrų puodo gali būt mažai, jei garinimas vyksta krepšelyje (būna, kad ne krepšelis, o statoma lentynėlė, tada telpa žymiai daugiau).
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 05 18, 12:29)
Kokių 8? Nustatytų? Asmeniškai iš jų aš naudojuosi gal 4. Kitomis ne, "multipovar" (kur galima nustatyt norimą temperatūrą ir norimą trukmę), kur kas patogiau. Kam maigyt mygtukus vaikštant ratais iki norimos programos?
Man aktualu jogurtas, košės, sriubos (mėgstama programa, ant jos darau beveik viską, ko nedarau ant multipovar), kepimas. Visa kita multipovar.
Dar yra medlennovarka, garai, vypecka (pyragų atitikmuo), duonkepė - kildina ir kepa.
Dėl talpos- bus analogiškai. Kai kuriems patiekalams talpos bus per akis, kai kuriems - mažoka. Spėju garų programai ir 5 litrų puodo gali būt mažai, jei garinimas vyksta krepšelyje (būna, kad ne krepšelis, o statoma lentynėlė, tada telpa žymiai daugiau).

O is kur semetes receptu,ir is kur zinote kokia temperatura ir laika tam tikram patiekalui naudoti,aisku instrukcija tik rusu kalba?galvoju ar verta investuot i toki puoda ar ne
Atsakyti
QUOTE(skarpas @ 2015 05 18, 12:33)
O is kur semetes receptu,ir is kur zinote kokia temperatura ir laika tam tikram patiekalui naudoti,aisku instrukcija tik rusu kalba?galvoju ar verta investuot i toki puoda ar ne

Prie puodų ant viryklės juk net instrukcijos su receptų knygute nebuvo? smile.gif Bet kažkaip tai gaminat? O čia koks skirtumas? smile.gif
Čia ne greitpuodis, visad galima atidaryt ir paragaut rezultatą, sumažint ar padidint temperatūrą ir laiką (tiesa, nustatinėt programą tokiu atveju jau reiks iš naujo).
Jei kepu - darau temperatūrą apie 130-150 (ilgo laiko nenustatinėju, dedu pusvalandžiui, kad neprideginti - jei truks - visad galima pridėt dar kokias 15 min. Sriuboms yra atskira programa. Troškinius irgi dažnai ant sriubos programos darau. Omletas gaunasi super ant multipovar - 80 laipsnių ir 20-30 min. (vėlgi trukmė priklausys nuo kiekio)
Man mėsa skanesnė kuo ilgiau troškinama nedidelėje temperatūroje (kartais dedu 2-3 val 90 laipsnių ir pabaigoje pakaitinu 15-20 min ant kepimo (žiūrint kiek puode skysčio yra)
Viskas eksperimentų būdu - skoniai juk skiriasi.

Pirkit. Valdymas nesunkus, katiliukas labai kokybiškas. Jei susidraugausit - stebėsitės, kaip iki tol be šito puodo gyvenot.

Atsakyti
Mum su puodu nepasisekė. Nepanaudojus mėnesio sugedo ir nebeatgausim. Labai gaila. Buvo taip patogu. Dar nesam pirkę prekės, kuri taip greit sugęstų.
Atsakyti
QUOTE(Vailija4 @ 2015 05 18, 15:18)
Mum su puodu nepasisekė. Nepanaudojus mėnesio sugedo ir nebeatgausim. Labai gaila. Buvo taip patogu. Dar nesam pirkę prekės, kuri taip greit sugęstų.

O kur pirkot juk garantija turejo buti?kas konkreciai atsitiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpas: 18 gegužės 2015 - 14:38
QUOTE(egllute @ 2015 04 10, 10:22)
Taip, nebrangus ir geras, jau virs savaites naudojuosi philips 3037. Youtube pilna receptu, ivertinimai tikrai geri ir philips'u pasitikiu labiau nei kitais rinkoje (panasiomis kainomis). Atsiejo 85 € sakyciau labai normaliai

philips ir mes turejome. Tik berods 3167 auksines spalvos. Bet 4 karta negalejau ijungti programu, sugedo lieciamas ekranas. Rasiau pretenzija, kad arba kitas puodas arba pinigus grazintu. Pasirodo gamyklinis defektas buvo.
Atsakyti
Sveiki, renkuosi puodą ir pagal mano norus idealus būtų REDMOND RMC-М90, bet aš totaliai nedraugauju su rusų kalba. Ką rekomenduotumėte panašaus, tik anglų kalba? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(skarpas @ 2015 05 18, 12:33)
O is kur semetes receptu,ir is kur zinote kokia temperatura ir laika tam tikram patiekalui naudoti,aisku instrukcija tik rusu kalba?galvoju ar verta investuot i toki puoda ar ne

Šiaip lietuvoje parduodamos prekės privalo būti su pridedama lietuviška instrukcija. Man kadangi bėdų toj vietoj nėr, tai kaaaaažkaip ir nepareikalavau. Bet vėliau kaikam prireikė, tai skambinaus ir labai atsiprašė.
O mano mėgstamiausias receptų "šaltinis" http://multivarka-re...-i-subproduktov
http://multivarka-re...tivarke-na-paru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 gegužės 2015 - 16:04
vakar pirma karta bandziau kepti duona is receptu knygos, issirinkau kvietine su aviziniais dribsniais ir semenimis kepiau 1,5 val, bet tikrai duona neiskepus, tada dar uzdejau 1 val. ir manau reikejo kokias 3 val. kepti. ir sunku buvo apversti cool.gifo kaip jums pavyksta bigsmile.gif ir kaip manot, gal cia klaida receptu knygoje del kepimo laiko?
pasidalinkite patirtimi jeigu kepete sita duona? bigsmile.gif
Atsakyti
O koks modelis?
Pvz Redmond 90 receptų knygutė buvo skirta neatnaujintam modeliui, ten duonos programa - iš kart kepė, o kai atnaujino - 1 val. kildinimas ir tik o to kepimas, o va receptų knyga - neatnaujinta.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2015 06 01, 10:53)
O koks modelis?
Pvz Redmond 90 receptų knygutė buvo skirta neatnaujintam modeliui, ten duonos programa - iš kart kepė, o kai atnaujino - 1 val. kildinimas ir tik o to kepimas, o va receptų knyga - neatnaujinta.

Taip sitas modelis, taip ir dariau 1 val kildinau po to kepiau 1.5 val bet man tikrai neiskepe. O jus kepet sita duona?
Atsakyti
Duoną kepu, bet ne šitą. Kepu pusiau ruginę, tai iš pradžių 2 valandas kildinu su Multipovaru (35C), o po to užstatau duonos programą 2,5 - 3, val. Visada iškepa. Baltą duoną kai kepu - tai iškart užstatau programa Duoną 2,5 val ir viskas. Kartais užstatau 3 val, irgi gerai gaunasi.
Vieną kartą man neišvirė plovas, po valandos buvo ryžiai kieti ir mėsa pusžalė, bet tada buvau blogai įstačiusi katiliuką.
Atsakyti