QUOTE(Aguončikas @ 2015 04 21, 19:18)
Sveikos visos puodų turėtojos
Perskaičiau visą temą ir vistiek noriu užduoti patį kvailiausią ir dažniausiai užduodamą čia klausimą - kokį puodą išsirinkti?
Noriu naudoti viskam - kepti duoną, virti košę, sriubą, mėsą, garuose, kepti pyragus, gal uogienę (o gal net rūkinti

)...
Jei kuri netingit ir norit/galit padėti, patarti - parašykit, ką jūs turit, ar esat pilnai tuo patenkintos, ar vėl pirktumėt tą patį... Be to, ką turėčiau žinoti prieš pirkdama,į ką atkreipti dėmesį, kur neapsigauti...
Ačiū visoms
Sveiki, turiu REDMOND RMC-M90

Prieš perkant, labai daug skaičiau rusiškuose forumuose ir oficialiose svetainėse, į ką reikia atkreipti dėmesį.Ieškojau tokio, kuriame būtų" Multipovar" programa( kai gali pati nusistatyti temperaturą ir gaminimo laiką), būtinai norėjau keramikinio puodo ne mažiau kaip 5l talpos. Labai noriu atsikratyti mikrobanginės, todėl norėjau kad būtų maisto pašildymo funkcija. Kokios picos nepašildo, bet vakarykščius kotletus su bulvėm- puikiai be jokio papildomo riebalo

Super geras dalykas tai, kad pasibaigus gaminimui, įsijungia šilumos palaikymo funkcija

Labai geras dalykas, kai nežinai kada tiksliai koks namiškis grįš namo alkanas. Kadangi puodas keramikinis, tai net išjungus ir nevarstant dangčio, šiluma vis tiek laikosi

Neišbandžiau dar visų programų, bet kurias naudoju tai visos

Kas ypač pasiteisino, tai didelio mėsos gabalo kepimas. Mano orkaitė kol kas dujinė, tai ten net nebekepiau mėsos paskutiniu metu, nes sudžiūna ir būna neįkandama. Šitam puode mėsa sultinga, minkšta. Labai patiko programa "Ant garų". Koldūnai, mantai, žuvis, daržovės- viskas puikiai gaunas. Sėkmės renkantis

Jei dar kokių klausimų kils, rašykit čia ar į až.