Sveikos visos puodų turėtojos
Perskaičiau visą temą ir vistiek noriu užduoti patį kvailiausią ir dažniausiai užduodamą čia klausimą - kokį puodą išsirinkti?
Noriu naudoti viskam - kepti duoną, virti košę, sriubą, mėsą, garuose, kepti pyragus, gal uogienę (o gal net rūkinti )...
Jei kuri netingit ir norit/galit padėti, patarti - parašykit, ką jūs turit, ar esat pilnai tuo patenkintos, ar vėl pirktumėt tą patį... Be to, ką turėčiau žinoti prieš pirkdama,į ką atkreipti dėmesį, kur neapsigauti...
Ačiū visoms
QUOTE(Aguončikas @ 2015 04 21, 19:18)
Sveikos visos puodų turėtojos
Perskaičiau visą temą ir vistiek noriu užduoti patį kvailiausią ir dažniausiai užduodamą čia klausimą - kokį puodą išsirinkti?
Noriu naudoti viskam - kepti duoną, virti košę, sriubą, mėsą, garuose, kepti pyragus, gal uogienę (o gal net rūkinti )...
Jei kuri netingit ir norit/galit padėti, patarti - parašykit, ką jūs turit, ar esat pilnai tuo patenkintos, ar vėl pirktumėt tą patį... Be to, ką turėčiau žinoti prieš pirkdama,į ką atkreipti dėmesį, kur neapsigauti...
Ačiū visoms
Perskaičiau visą temą ir vistiek noriu užduoti patį kvailiausią ir dažniausiai užduodamą čia klausimą - kokį puodą išsirinkti?
Noriu naudoti viskam - kepti duoną, virti košę, sriubą, mėsą, garuose, kepti pyragus, gal uogienę (o gal net rūkinti )...
Jei kuri netingit ir norit/galit padėti, patarti - parašykit, ką jūs turit, ar esat pilnai tuo patenkintos, ar vėl pirktumėt tą patį... Be to, ką turėčiau žinoti prieš pirkdama,į ką atkreipti dėmesį, kur neapsigauti...
Ačiū visoms
Sveiki, turiu REDMOND RMC-M90 Prieš perkant, labai daug skaičiau rusiškuose forumuose ir oficialiose svetainėse, į ką reikia atkreipti dėmesį.Ieškojau tokio, kuriame būtų" Multipovar" programa( kai gali pati nusistatyti temperaturą ir gaminimo laiką), būtinai norėjau keramikinio puodo ne mažiau kaip 5l talpos. Labai noriu atsikratyti mikrobanginės, todėl norėjau kad būtų maisto pašildymo funkcija. Kokios picos nepašildo, bet vakarykščius kotletus su bulvėm- puikiai be jokio papildomo riebalo Super geras dalykas tai, kad pasibaigus gaminimui, įsijungia šilumos palaikymo funkcija Labai geras dalykas, kai nežinai kada tiksliai koks namiškis grįš namo alkanas. Kadangi puodas keramikinis, tai net išjungus ir nevarstant dangčio, šiluma vis tiek laikosi Neišbandžiau dar visų programų, bet kurias naudoju tai visos Kas ypač pasiteisino, tai didelio mėsos gabalo kepimas. Mano orkaitė kol kas dujinė, tai ten net nebekepiau mėsos paskutiniu metu, nes sudžiūna ir būna neįkandama. Šitam puode mėsa sultinga, minkšta. Labai patiko programa "Ant garų". Koldūnai, mantai, žuvis, daržovės- viskas puikiai gaunas. Sėkmės renkantis Jei dar kokių klausimų kils, rašykit čia ar į až.
o mėsą kokią programa kepat?
kažkada bandžiau, tai man kieta ir sudžiūvus buvo, orkaitėj daug geriau gaunas
Tik karka skaniai iškepė
Ir koldūnus ant garų kiek laiko verdat(garinat) ir koks kiekis jums ten telpa?
kažkada bandžiau, tai man kieta ir sudžiūvus buvo, orkaitėj daug geriau gaunas
Tik karka skaniai iškepė
Ir koldūnus ant garų kiek laiko verdat(garinat) ir koks kiekis jums ten telpa?
QUOTE(infuzorija @ 2015 04 22, 16:27)
Sveiki,
kai kas sugebėjo subraižyt mano naują keramikinį puodą ką daryt, mest jį lauk? to modelio dubenų atskirai niekas nepardavinėja
kai kas sugebėjo subraižyt mano naują keramikinį puodą ką daryt, mest jį lauk? to modelio dubenų atskirai niekas nepardavinėja
Koki modeliuka turit?
Kazin ar kiti netiktu, nes atrodo jie tikrai panasiai
QUOTE(infuzorija @ 2015 04 22, 16:27)
Sveiki,
kai kas sugebėjo subraižyt mano naują keramikinį puodą ką daryt, mest jį lauk? to modelio dubenų atskirai niekas nepardavinėja
kai kas sugebėjo subraižyt mano naują keramikinį puodą ką daryt, mest jį lauk? to modelio dubenų atskirai niekas nepardavinėja
Sveikatai kiek žinau tai nekenkia? Tik turbūt limpa viskas?
Nemeskit, garinimui ir troškinimui dar tikrai turėtų tikt.
QUOTE(keistuole @ 2015 04 22, 13:38)
o mėsą kokią programa kepat?
kažkada bandžiau, tai man kieta ir sudžiūvus buvo, orkaitėj daug geriau gaunas
Tik karka skaniai iškepė
Ir koldūnus ant garų kiek laiko verdat(garinat) ir koks kiekis jums ten telpa?
kažkada bandžiau, tai man kieta ir sudžiūvus buvo, orkaitėj daug geriau gaunas
Tik karka skaniai iškepė
Ir koldūnus ant garų kiek laiko verdat(garinat) ir koks kiekis jums ten telpa?
Mėsą kepu multipovaru 1 val 170 laipsnių temperatūroj, koldūnus garinau 15 min, mantus-0.5 valandos. Koldūnus dėjau vienu aukštu į garinimo tinklelį, nes 2 du šeimos nariai norėjo greit pavalgyt Keturiem žmonėm per vieną virimą manau neišeitų pagamint
QUOTE(egllute @ 2015 04 22, 16:20)
Turiu polaris, bet trilitrini o ne 5 litru, ir situ mazu atskirai nepardavineja. O tik pries menesi pirkau, kaip gaila ir pikta negaliu
kepimui taip ir nepabandziau naudot, matyt ir nebeteks
QUOTE(Ligita69 @ 2015 04 22, 17:37)
Mėsą kepu multipovaru 1 val 170 laipsnių temperatūroj, koldūnus garinau 15 min, mantus-0.5 valandos. Koldūnus dėjau vienu aukštu į garinimo tinklelį, nes 2 du šeimos nariai norėjo greit pavalgyt Keturiem žmonėm per vieną virimą manau neišeitų pagamint
QUOTE(infuzorija @ 2015 04 22, 19:02)
Turiu polaris, bet trilitrini o ne 5 litru, ir situ mazu atskirai nepardavineja. O tik pries menesi pirkau, kaip gaila ir pikta negaliu
kepimui taip ir nepabandziau naudot, matyt ir nebeteks
kepimui taip ir nepabandziau naudot, matyt ir nebeteks
Šiandien buvau Panoramos TopShope ir mačiau 3l puodą Redmond puodui. Gal kartais ir Polariui tiktų ?
QUOTE(Ligita69 @ 2015 04 25, 14:29)
Šiandien buvau Panoramos TopShope ir mačiau 3l puodą Redmond puodui. Gal kartais ir Polariui tiktų ?
ačiū. reiks pasidomėt.
QUOTE(infuzorija @ 2015 04 22, 20:02)
Turiu polaris, bet trilitrini o ne 5 litru, ir situ mazu atskirai nepardavineja. O tik pries menesi pirkau, kaip gaila ir pikta negaliu
kepimui taip ir nepabandziau naudot, matyt ir nebeteks
kepimui taip ir nepabandziau naudot, matyt ir nebeteks
gal sitas tinka puodas, neraso kokios talpos,bet galite ju uzklausti,gal uzsakytu ir jums reikiama