Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Šiandien buvome Suvalkuose. Pabandžiau parduotuvėse atsiskaityti įvairiais būdais ir pasižiūrėti kaip gaunasi geriausias kursas. Galiu pasidalyti savo patirtimi:
Šiandien EUR keitimo kursas į PLN - 4,12 (Kauflando keitykloje)
LIDL - 4,17 - atsiskaityta SEB kortele zlotais
Kaufland - 4,17 - atsiskaityta SEB kortele zlotais
Carry (drabužių) parduotuvė Plazoje - 4,25 atsiskaityta Swedbank kortele zlotais
Biedronka - 3,93 - atsiskaityta Swedbank kortele Eurais.
Priėjau išvadą, kad Swedbank kortele atsiskaitinėti geriau, negu SEB, tik reikia kasoje pasakyti, kad atsiskaitysiu zlotais, bet ne eurais, nes kaip matote Biedrionkoje atsiskaičiau eurais, tai kursas visai prastas.
Įdomu, kokie kursai atsiskaitant kitų bankų kortelėmis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2015 01 30, 10:24)
o sios dada sauskelnes I kurias musu parduotuveje esancias labiausiai panasios? kazkas sake, kad jos storesnes. tai gal I libero panasios? turim mazyte problemyte. mano mergyte mazyte. jai db 1m2men, o svoris apie 9kg. tos sauskelnes iki 10kg nakciai neatlaiko. kiaurai slapia ji buna. panele gert vandenuka megeja smile.gif o ir standartiskai ziurint, tai 8-9kg 6men vaikas.. tai automatiskai visi reikalai kiekiu skiriasis..

o kiek sveria puskiaulis?  g.gif neisivaizduoju.

Mano pasiulymas butu babydream isbandyti ju buna pirkti Rosmann parduotuveje, jie sugeria daug maniskis labai daug nakti prigerdavo bet soe atlaikydavo, minksti tikrai geri kokybiskibpampersai, tik reikia neapsirikti nes yra kur ne tamprus krasteliai zodziu ziuretibpakuotes kita puse.... Mes kaune coliukuose pirkdavom vistoek siuos jei lenkijos nepasiegdavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiliwy @ 2015 01 31, 10:57)
Mano pasiulymas butu babydream isbandyti ju buna pirkti Rosmann parduotuveje, jie sugeria daug maniskis labai daug nakti prigerdavo bet soe atlaikydavo, minksti tikrai geri kokybiskibpampersai, tik reikia neapsirikti nes yra kur ne tamprus krasteliai zodziu ziuretibpakuotes kita puse.... Mes kaune coliukuose pirkdavom vistoek siuos jei lenkijos nepasiegdavom smile.gif

tureje mes tuos babydream. teta is Vokietijos dovanu atveze kelis mega pakus, kai dukryte gime smile.gif lb geri buvo. tik jau baigem smile.gif coliukuose paziurejau ju kainas, tai nesikandzioja tikrai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiliwy @ 2015 01 31, 10:57)

O kokia jų kaina ir koks kiekis (orientacijai nors, žinau, kad skirtingų dydžių skirtingi kiekiai) Rossmane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 01 31, 21:49)
O kokia jų kaina ir koks kiekis (orientacijai nors, žinau, kad skirtingų dydžių skirtingi kiekiai) Rossmane?  4u.gif

As daba jau nebepamenu bet rosman parduotuves tinklalapi paziuredavau ten lyg yra internetine parduotuve tai orentuodavausi pagal tai, jei ryt vaziuoti augalvosiu , suku rokia minti nes seniai buvau paziureaiu, parasykite kokio dydzio reikia, bet ju IR Buna tik rosman parduotuvese, k kas Zn koks Sian buvo kursas zloto?
Atsakyti
QUOTE(wiliwy @ 2015 02 01, 00:57)
As daba jau nebepamenu bet rosman parduotuves tinklalapi paziuredavau ten lyg yra internetine parduotuve tai orentuodavausi pagal tai, jei ryt vaziuoti augalvosiu , suku rokia minti nes seniai buvau paziureaiu, parasykite kokio dydzio reikia, bet ju IR Buna tik rosman parduotuvese, k kas Zn koks Sian buvo kursas zloto?

Radau jau, dėkui 4u.gif 5 dydžio 34 vnt. kaina 21,99 zl.
Atsakyti
QUOTE(nn22 @ 2015 01 30, 20:48)
Šiandien buvome Suvalkuose. Pabandžiau parduotuvėse atsiskaityti įvairiais būdais ir pasižiūrėti kaip gaunasi geriausias kursas. Galiu pasidalyti savo patirtimi:
LIDL  - 4,17 - atsiskaityta SEB kortele zlotais
Carry (drabužių) parduotuvė Plazoje - 4,25 atsiskaityta Swedbank kortele zlotais
Priėjau išvadą, kad Swedbank kortele atsiskaitinėti geriau, negu SEB, tik reikia kasoje pasakyti, kad atsiskaitysiu zlotais, bet ne eurais, nes kaip matote Biedrionkoje atsiskaičiau eurais, tai kursas visai prastas.

tą pačią dieną atsiskaityta SEB kortele:
Apie 12 h mūsų laiku keitimas kaufland keitykloje buvo už EUR 4,10 PLN.
Kauflande - 4,15
Lidl 4,01
Biedronkoje 3,92
Čekiai pas mane eurais, bet Lidl klausė kuo mokėsiu, sakiau eurais, bet čekyje nurodyti zlotai. Paaiškinkit man kame skirtumas kai klausia, mokant kortele, kuo mokėsiu zlotais ar eurais. Šito nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 01 vasario 2015 - 11:40
QUOTE(Edmė @ 2015 02 01, 13:36)
Apie  12 h mūsų laiku keitimas kaufland keitykloje buvo už EUR 4,10 PLN.
Kauflande - 4,15 
Lidl 4,01
Biedronkoje 3,92
Čekiai pas mane eurais, bet Lidl klausė kuo mokėsiu, sakiau eurais, bet čekyje nurodyti zlotai. Paaiškinkit man kame skirtumas kai klausia, mokant kortele, kuo mokėsiu zlotais ar eurais. Šito nesuprantu.

gal kas dyzeli pyletes lenkijoje? kokia kaina? kaip kokybe? kai dujas pildavomes tai lb geros. zymiai daugiau km su jomis nuvaziuodavome nei su Lietuvoje piltomis blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

kur Suvalkuose ieškoti baldų (valgomojo stalai, svetainės baldai)? Gal žinote kokį internetinį puslapį, kad būtų galima apsižiūrėti kas per baldai, kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(nn22 @ 2015 01 30, 20:48)
LIDL  - 4,17 - atsiskaityta SEB kortele zlotais

Labai gera info surasyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , teks veztis swydo kortele ir atsiskaityti zlotais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 01 vasario 2015 - 17:46
nn22, Edmė dekui! mirksiukas.gif Tikrai visoms labai naudinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2015 02 01, 12:36)
Apie  12 h mūsų laiku keitimas kaufland keitykloje buvo už EUR 4,10 PLN.
Kauflande - 4,15 
Lidl 4,01
Biedronkoje 3,92

Žiūriu, kad beskubėdama nesąmonę parašiau, čekyje tai zlotais nurodyta.
Atsakyti