Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(solnyszko @ 2015 03 18, 22:17)
Lenkai raso kad pagaminti 100 g produkto sunaudota 140 g mesos.
Jeigu tai vytintas ar salto rukymo mesos gaminys, tai juos gaminant isdziusta. Niekada is 1 kg mesos nepagaminsite 1 kg vytintos desros, visada gausis zymiai maziau.
Daug smile.gif

Dėkui už paaiškinimą dėl mėsos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_chery_ @ 2015 03 18, 21:32)
nu o grudeta, jogurtai, grietine? grudeta varske atidariau paskutine galiojimo diena, viskas jau, nejo valgyt, jogurtas ir tas pats, tai situos perku tiek kad speciau suvalgyt smile.gif

o del kainu taip, apsiperki ir nebeini i parduotuve, kaip sakau namie nelike nei pirkiniu krepsiu nei maiseliu, net keista  biggrin.gif  nuejus i maxima jauciaus keistai, per retai nueit tenka jau,  biggrin.gif

o siaip miltai 405D dvigubai pigesni, nei su akcija tokiu kainu nebuna, grietine irgi, cukrus, pienas,varske,  desros desreles - pas mus uz tokia kaina tik 1 ar 2 rusi gali nupirkti, ketvirciai ir farsas daug sutaupo. va kruopos man pigiau cia, nu ryzius ten imu nes nepamenu kainos cia  biggrin.gif zodziu rasausi kainas LT ir ten, viska apsiskaiciuoju, perku pagal sarasa tiek vnt kiek man reik menesiui ar iki galiojimo pabaigos

As taip pat perku menesiui arba iki galiojimo pabaigos. Man sitas budas pasiteisino. Tikrai nemazai susitaupo

Rasiau, kad jei saldytuve nustayta 2 laipsniai silumos, tai nepazeistos pieno produktu pakuotes tinkamos vartojimui dar kelias dienas pasibaigus galiojimui. Grudeta varske apie 2 dienas, jogurtas pas mus greitai suvalgomas nezinau kiek gali pastoveti po galiojimo, grietine nesugenda dar apie savaite.

Kruopos pas mus gal ir pigesnes, bet lenkiskos svaresnes, be kirmeliu, nepapelijusios ir svorio pakeliuose netruksta. Kruopas as perku tik Lenkijoj.

QUOTE(applesofheaven @ 2015 03 18, 22:17)
Daug visokiu wink.gif Atsidarykit www.ccc.eu, tik jeigu reikia su kainomis, imkit bet kokia sali, tik ne English version smile.gif Kainos parduotuveje tokios, kokios nurodytos wink.gif Lasocki serija - naturali oda

Yra ir Lasocki serija vaikams. Odiniai batai protingomis kainomis.
Atsakyti
QUOTE(applesofheaven @ 2015 03 18, 21:49)
Prie visu pagyru kitoms, as asmeniskai dar sutaupau batams. Lietuvoj i batu pardes net nebeuzsuku, visada perku Suwalkuose arba kitur Europoje tik CCC tinkle. Kokybe puiki, kainos is fantastikos srities. Apsiziuriu naujas kolekcijas www.ccc.eu, sulaukiu nuolaidu - ir vaziuojam, o prie to paties dar ir maisto parsivezam. Nu raskit jus LT puikios kokybes ir, svarbiausia - patogius, ilgus zieminius odinius batus uz 250Lt, kuriuos nesiosit kelis sezonus tol, kol nusibos. As bent tokiu nerandu.
Siandien apsiziurejau internete siltajam sezonui batuku kolekcija, reik pradet taupyt pinigus biggrin.gif

Reikės ir man pasidairyti ten batukų, nes nerandu tokių kokių noriu čia normalia kaina. Nors jau kokie 8 metai perku Urmo bazėje odinius batus be nuolaidų, nes tada nelieka mano dydžio, be to nuolaidos būna tik apie kokia 50 Lt, o pilnos kainos žieminukų ilgaaulių apie 300 Lt ir aviu juos kokius 3-4 sezonus smile.gif Tik ši sezoną ne mano stiliaus veža. Žinoma tokios kokybės batai kitose parduotuvėse ale prestižinėse apie 500-600 Lt blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Bukit geros padekit man cia susigaudyti. Gal kuri esate pirkusios fasadines plastikines lenteles Lenkijoje?
Atsakyti
QUOTE(rrika @ 2015 03 18, 21:34)
Reikės ir man pasidairyti ten batukų, nes nerandu tokių kokių noriu čia normalia kaina. Nors jau kokie 8 metai perku Urmo bazėje odinius batus be nuolaidų, nes tada nelieka mano dydžio, be to nuolaidos būna tik apie kokia 50 Lt, o pilnos kainos žieminukų ilgaaulių apie 300 Lt ir aviu juos kokius 3-4 sezonus smile.gif Tik ši sezoną ne mano stiliaus veža. Žinoma tokios kokybės batai kitose parduotuvėse  ale prestižinėse apie 500-600 Lt  blink.gif

Tai va va, as uztat ir jauciu, kad batus Lietuvoj man ne prestizas pirkt biggrin.gif
As pirmakart CCC Austrijoj atradau, galvojau, kad cia kokiu vokieciu ar kt. tinklas, o pasirodo - lenku. Gerai, kad tie kaimynai tokie netolimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(applesofheaven @ 2015 03 18, 22:46)
Tai va va, as uztat ir jauciu, kad batus Lietuvoj man ne prestizas pirkt biggrin.gif
As pirmakart CCC Austrijoj atradau, galvojau, kad cia kokiu vokieciu ar kt. tinklas, o pasirodo - lenku. Gerai, kad tie kaimynai tokie netolimi smile.gif

O kokia pas juos politika su batų grąžinimu arba keitimu?
Atsakyti
Vyras odines basutes is CCC uz 80 zlotu nesiojo tris vasaras smile.gif Pas mane Lasocki bateliai jau kokius 5-6 metus nesiojami. Du ar tris metus sezono metu i darba, ziema darbe persiavimui, paskui isejo is mados, tai nesioju po kiema. Atrodo normaliai, virsus nesuskirdo, padas neprasimyne, kulnas nudilo proto ribose, tik kad nemadingi smile.gif Ilgaauliu nepirkau, mano dydzio per siauras aulas sad.gif Vaikiski lasockiai turbut tik dabar atsirado, anksciau nemateme. Nupirkau sunui batelius ir basutes, kaip nesiojasi dar nezinom. Didziausias lasockiu pliusas - apsiutas padas ir odinis bato vidus

QUOTE(rrika @ 2015 03 18, 23:08)
O kokia pas juos politika su batų grąžinimu arba keitimu?

Kiek visa seima pirkome, nekokybisku nepasitaike, grazinti del to neteko. Vienus batelius atostogaudama Lenkijoj nusipirkau ir nepatiko atspalvis, pjovesi su suknele, kita diena nenesiotus su cekiu grazinau.
Atsakyti
sukurkit temu kas nors ax.gif
Atsakyti
4u.gif

O gal kas uzmatet kur padangas galima nusipirkti? Kazi kokiam obi yra ar tik kokiose spec parduotuvese.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.

Aš ruošiuosi pirmam vizitui į Lenkiją, tad labai patarimo reikia. Kadangi domina drabužiai ir batai, kur geriau važiuoti ar į Suwalkus, ar į Bialystok'ą?

Solnyszko, o kur galima rasti tą CCC avalynę (šiandien tavo nurodytas internetinis puslapis neveikia).
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti