QUOTE(_chery_ @ 2015 03 18, 21:32)
nu o grudeta, jogurtai, grietine? grudeta varske atidariau paskutine galiojimo diena, viskas jau, nejo valgyt, jogurtas ir tas pats, tai situos perku tiek kad speciau suvalgyt
o del kainu taip, apsiperki ir nebeini i parduotuve, kaip sakau namie nelike nei pirkiniu krepsiu nei maiseliu, net keista

nuejus i maxima jauciaus keistai, per retai nueit tenka jau,
o siaip miltai 405D dvigubai pigesni, nei su akcija tokiu kainu nebuna, grietine irgi, cukrus, pienas,varske, desros desreles - pas mus uz tokia kaina tik 1 ar 2 rusi gali nupirkti, ketvirciai ir farsas daug sutaupo. va kruopos man pigiau cia, nu ryzius ten imu nes nepamenu kainos cia

zodziu rasausi kainas LT ir ten, viska apsiskaiciuoju,
perku pagal sarasa tiek vnt kiek man reik menesiui ar iki galiojimo pabaigos
As taip pat perku menesiui arba iki galiojimo pabaigos. Man sitas budas pasiteisino. Tikrai nemazai susitaupo
Rasiau, kad jei saldytuve nustayta 2 laipsniai silumos, tai nepazeistos pieno produktu pakuotes tinkamos vartojimui dar kelias dienas pasibaigus galiojimui. Grudeta varske apie 2 dienas, jogurtas pas mus greitai suvalgomas nezinau kiek gali pastoveti po galiojimo, grietine nesugenda dar apie savaite.
Kruopos pas mus gal ir pigesnes, bet lenkiskos svaresnes, be kirmeliu, nepapelijusios ir svorio pakeliuose netruksta. Kruopas as perku tik Lenkijoj.
QUOTE(applesofheaven @ 2015 03 18, 22:17)
Daug visokiu

Atsidarykit www.ccc.eu, tik jeigu reikia su kainomis, imkit bet kokia sali, tik ne English version

Kainos parduotuveje tokios, kokios nurodytos

Lasocki serija - naturali oda
Yra ir Lasocki serija vaikams. Odiniai batai protingomis kainomis.