Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(_chery_ @ 2015 03 17, 22:53)
.... pvz desros, nu siandien pasiemiau uz 7,5 zl 500 gr su virs 80 proc mesos, ....

Mažokai mėsos g.gif
Perkame "kabanosus" min. 125-140 g mėsos/100 g produkto. Jei pasilepinti, tai 185g/100g.
80 proc mėsos būna lenkiškose "sasiskose"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 kovo 2015 - 10:42
temos pirmam puslapi radau informacija:
DĖMESIO, šeštadieninis turgus išsikėlė į Suvalkų pakraštį dėl vykdomų statybų ir dabar jį galima rasti g. Bakalarzewska, išvažiuojant iš Suvalkų i Olsztyn pusę. Turgus laukuose priešais kapines.
ar tai nepasenus info? šeštadieninis turgus vis dar ten?
Atsakyti
o kuria konserva perkate? nes pries tai pirkau viena rusi nelabai patiko
Atsakyti
QUOTE(pievugele13 @ 2015 03 18, 11:03)
DĖMESIO, šeštadieninis turgus išsikėlė į Suvalkų pakraštį dėl vykdomų statybų ir dabar jį galima rasti g. Bakalarzewska, išvažiuojant iš Suvalkų i Olsztyn pusę. Turgus laukuose priešais kapines.

Taip, ten. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2015 03 18, 08:48)
gal kas Lenkijoje perkate patalinę? Domina kur galima jos gaut ir kiek ji ten kainuoja jai pas mus ja parduoda po 12 eurų (200/220) g.gif

Tokių išmatavimų, tiesa su paklode pirkau už 17 eurų, Lietuvoje.

QUOTE(_chery_ @ 2015 03 18, 09:59)
kur taip pigiai randat  blush2.gif

Aha, ir man įdomu g.gif

QUOTE(pievugele13 @ 2015 03 18, 11:03)

Žadėjo merginos pakeist informaciją, kai pabaigsim temą.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 03 18, 11:24)
Mažokai mėsos  g.gif

nu nezinau, man tai nemazai, mano perkamose lietuviskose auksciausios rusies desrose tiek mesos nebuna biggrin.gif
Papildyta:
ir pas mus pieno produktai:varskes jogurtai, grietine, trumpo galiojimo? biggrin.gif nu lenkuos gali uzsipirkti 2 na max 3 savaitem, nors grudeta varske, jogurta ka randu tai mazdaug 10 dienu, retai 2 sav galioja smile.gif nesuprantu kaip dezem juos krauna... nu kibiriuky varske saldyt galima
Atsakyti
QUOTE(_chery_ @ 2015 03 18, 14:39)
ir pas mus pieno produktai:varskes jogurtai, grietine, trumpo galiojimo?  biggrin.gif  nu lenkuos gali uzsipirkti 2 na max 3 savaitem, nors grudeta varske, jogurta ka randu tai mazdaug 10 dienu, retai 2 sav galioja smile.gif nesuprantu kaip dezem juos krauna... nu kibiriuky varske saldyt galima

Sviesta ir varske galima uzsaldyti. Varske galima saldyti ne tik kibiriukais, kurie uzima gana daug vietos, bet ir pakeliais. Jei saldytuve nustatysi 2 laipsnius vietoje iprastu 5, tada dauguma pieno produktu buna tinkami vartojimui dar kelias dienas pasibaigus galiojimo laikui. Jei perki ne tik savo seimai, bet ir tevams, draugams ar kaimynams tada gaunasi dezemis 4u.gif
Atsakyti
Daug laiko skaitinėju šią temą ir toks klausimas neduoda ramybės ax.gif kokiu būdu Jūs sutaupote tiek daug pinigėlių. Kaip viena forumietė rašė, kad apsipirko už 130 eurų, o Lietuvoje būtų apsipirkusi už 300. Buvau vieną kartą nuvažiavusi į visas rekomenduotinas parduotuves ir susidariusi akcijų sąrašą, bet apsipirkau už maždaug 250 eurų, o su taupiau 40 eurų. Didžiąją dalį užėmė mišinukai leliukui. Tai maistui ne kažin ką sutaupiau. Tarkim dabar Maximoj lenkiškas sviestas 82% 200 g 2.99 Lt, dar rašysiu litais,kad aiškiau būtų smile.gif Lenkijoje pirkau panašia kaina, kai buvo akcija pas juos. Vištienos krūtinėlė pas mus 12.60 Lt, Lenkijoje su akcija dabar atrodo 12.90 zl gal Biedronkoj. Norfoj dažnai pieno produktams nuolaida 30%, tai vėlgi kainos išeina kaip Lenkijoje. Perku irgi kelioms savaitėms. Na, dėl kurso susitaupo keli centai, bet tada reikia pirkti tonom, kad atsipirktų degalai ir mašinos dėvėjimas bei laikas ir dar liktų naudos. Kaip matau daug yra patenkintų tais apsipirkimais, tai galbūt paaiškinsite ką aš ne taip suprantu tose kainose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2015 03 18, 11:28)
o kuria konserva perkate? nes pries tai pirkau viena rusi nelabai patiko

Jus turite omeny konservuota mesyte, zuvi ar dar ka nors? g.gif
Atsakyti
12 € perkant 50vnt jai pavieniai po 13 ;-) Parduoda pazistama ... ish kur perka nesako (kvaila ishduoti vieta ish kurios pelnaisi) Pirkausi pas ja pataline,po skalbimo nesusirutuliavo.nedazo.Jai domina i az brukshtelkit. Paprashysiu foto kuriu turi.

PS rashau ish telefono pazymet kam rashiau negaliu.bet kurios domejosi supras.
Atsakyti
QUOTE(rrika @ 2015 03 18, 15:19)
Daug laiko skaitinėju šią temą ir toks klausimas neduoda ramybės  ax.gif  kokiu būdu Jūs sutaupote tiek daug pinigėlių. Kaip viena forumietė rašė, kad apsipirko už 130 eurų, o Lietuvoje būtų apsipirkusi už 300. Buvau vieną kartą nuvažiavusi į visas rekomenduotinas parduotuves ir susidariusi akcijų sąrašą, bet apsipirkau už maždaug 250 eurų, o su taupiau 40 eurų. Didžiąją dalį užėmė mišinukai leliukui. Tai maistui ne kažin ką sutaupiau. Tarkim dabar Maximoj lenkiškas sviestas 82% 200 g 2.99 Lt, dar rašysiu litais,kad aiškiau būtų smile.gif Lenkijoje pirkau panašia kaina, kai buvo akcija pas juos. Vištienos krūtinėlė pas mus 12.60 Lt, Lenkijoje su akcija dabar atrodo 12.90 zl gal Biedronkoj. Norfoj dažnai pieno produktams nuolaida 30%, tai vėlgi kainos išeina kaip Lenkijoje. Perku irgi kelioms savaitėms. Na, dėl kurso susitaupo keli centai, bet tada reikia pirkti tonom, kad atsipirktų degalai ir mašinos dėvėjimas bei laikas ir dar liktų naudos. Kaip matau daug yra patenkintų tais apsipirkimais, tai galbūt paaiškinsite ką aš ne taip suprantu tose kainose  blush2.gif

Susitaupo tiek laikas, tiek pinigai. Paskiri apsipirkimui 1 dieną ir ramu bent 3 savaitėm, paskui jau reikia šio to dasipirkt. Nereikia sekti akcijų Lt parduotuvėse, lakstyti iš vienos į kitą parduotuvę, kad vienur nusipirkt pieno, kitur aliejaus ax.gif O atėjus akcijinio aliejaus dar pusę krepšelio prekių prisikraut. Taip gaunasi, kad Lenkijoj apsipirkdamas sutaupai vien ant kurso ~20%(nekalbant apie tai, kad kai kurios prekės ir taip yra žymiai pigiau nei Lt, pwz perkam Delma margariną, Lt kaina 3,99Lt (su akcija ~3,29), Lenkijoj nusipirkom be akcijos tokį patį už 2,89zl thumbup.gif ) + dar vėliau taupai neidamas į parduotuves, taigi sumažėja mėnesio išlaidos maistui thumbup.gif
Mes važiuojam su drauge, tai suderinam apsipirkimą su malonumu smile.gif Kelionė neprailgsta, nuo namų ir vaikų pailsim ir dar maisto pilnas šaldytuvas būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrika @ 2015 03 18, 15:19)
Perku irgi kelioms savaitėms. Na, dėl kurso susitaupo keli centai, bet tada reikia pirkti tonom, kad atsipirktų degalai ir mašinos dėvėjimas bei laikas ir dar liktų naudos. Kaip matau daug yra patenkintų tais apsipirkimais, tai galbūt paaiškinsite ką aš ne taip suprantu tose kainose  blush2.gif

Viskas , žinoma, priklauso nuo maisto kiekio. Mes apsiperkam kartą per 1,5 mėn. Mano šeimai kuras kainuoja 30 eurų. Apiperkam dar pagyvenusius tėvus, kurie negali nueiti į parduotuvę. Kaip rašiau, man ant odinių batų ( turiu silpnybę spalvotiems , o pas mus tik rudi-juodi smile.gif ), dukrai ant rūbo kokio įdomesnio ir vyras vis kažką randa sau, tikrai susitaupo apie 250-300 litų. Gal Užkalnis dėl tiek ir nevažiuotų, bet mums pinigais nesninga.
Atsakyti