QUOTE(ate42 @ 2015 03 17, 15:49)
Nematau. Padaryk be facebooko
Andriaus Užkalnio kalba:
Jei jūs važinėjate maisto apsipirkinėti į Lenkiją, aš nesakau, kad tai blogai, bet tai LABAI daug pasako apie jus objektyvių dalykų:
1) Jūsų laikas yra, bl*, bevertis. Man būtų gaila laiko važiuoti pieno ir kruopų į Lenkiją, net jei juos ten dykai duotų.
2) Jūsų laikas yra bevertis, nes neturite jokių normalių užsiėmimų gyvenime, nes niekam jūsų žinių ir įgūdžių nereikia.
3) Jūsų žinių ir įgūdžių niekam nereikia, nes jūs jų neturite, nes mokykloje tingėjote mokytis.
4) Jūsų autotransporto priemonė greičiausiai yra ubytas šaranas ir varoma kontrabandiniais degalais - kitiems būtų gaila deginti juos ir drožti autotransporto priemonę kelionėje dėl varškės ir skalbimo proškės.
5) Jus tenkina lenkiški sūriai ir lenkiški skalbimo milteliai. Tenkintų ir indaplovės tabletės, bet jūs neturite indaplovės.
6) Kai kiti kažką skaito, rašo, bendrauja, fotografuoja, keliauja, groja, klausosi muzikos, o jūs įsijungiate radijo stotį kur nemokami skelbimai apie parduodamas dar šūdinesnes mašinas, negu jūsų, ir važiuojate 300 kilometrų į Lenkiją apsipirkinėti visokio šūdo.
Kaip jūs galite gyventi patys su savimi?
Aš nesakau, kad darote blogai, aš tik informuoju.