Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(milka @ 2015 03 15, 22:14)
Ačiu už atsakymą 4u.gif Atsyskaitymas ten tik grynais?
Ir dar klausymas dėl kelio iš Seinų į Suvalkas, ar jis vis dar remontuojamas?

Atsiskaitynas ten grynais. Bet kai vieną kartą pritrūkom 50 zlotų norėjom ką nors nepirkti. Bet vaikinukai suprato, kad esame lietuviai. Ir pagal kursą paskaičiavo ir priėmė litus. Buvome labai patenkinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 03 15, 19:39)
Piko bazej mesa ypatingo grozio ir kokybes. rolleyes.gif Patinka ne tik mums, bet ir zmonem, kuriem buvom atveze, sake ypatingai grazi sparandine, kumpis, mente, sonkauliai. Nei karto (tfu, tfu, tfu) nei apsvere, nei mesa buvo prasmirdusi, pasvinkusi, ar kokia kita netinkama. schmoll.gif Tas pats liecia vistiena, kalakutiena.
O del turgaus, tai jau labai, labai seniai girdejau, kai skundesi ne vienas zmogus, kad tai apsvere, tai su kvapeliu buvo, tai farsa virsuj sudejo labai grazu, o grizus namo maiso apacioj pagedes buvo. Ir tai girdziu iki siol periodiskai. Nesakau, kad ten viskas blogai ir visi pardavejai tokie. Bet del dar keliu/keliasdesimties pigesniu zlotu, tikrai nerizikuojam ir nervu/nuotaikos negadinam, vaziuojam tiesiu taikiniu mesos i Piko.

A

dekui, nu bandysim, nes kai buvom pirmakart nepatiko man ten kad nieko nesupratau nei kainu nei ko biggrin.gif
Turguj farsa perku pas ta pacia moteri, ten ir prie akiu mesa mala, kada jau sake kad nera, bet mate kad bedavojma nes jau niekur nebebuvo like, tai sako nu dar 5 kg gali sumalti, tai ok, atejom po 20 min, baiginejo malima ir paemem viska ax.gif

QUOTE(KLEVELIS @ 2015 03 15, 20:36)

15. žuvies piršteliai sveriami 1 kg 5.70zl

ar skanus, "zuviski"? biggrin.gif
Atsakyti
KLEVELIS, *MiAu* aciu! 4u.gif

QUOTE(milka @ 2015 03 15, 22:14)
Ačiu už atsakymą 4u.gif Atsyskaitymas ten tik grynais?

Taip, tik grynaisiais.
Atsakyti
QUOTE(_chery_ @ 2015 03 16, 09:24)
ar skanus, "zuviski"?  biggrin.gif

Dar neragavom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KLEVELIS: 16 kovo 2015 - 23:03
Sveikos, kalbat apie pirstelius, pirkom sveriamus Tesco, tai nepatiko, beskoniai doh.gif kai paraugausit is Kauflando, parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri isbandete galit patarti kokia skani kava Lenkijoj?
Atsakyti
https://www.facebook.com/uzkalnis

uzkalnis apie apsipirkinejima lenkijoje...slykstus jis man pasidare
Atsakyti
QUOTE(misdrieziuke @ 2015 03 17, 16:40)
https://www.facebook.com/uzkalnis

uzkalnis apie apsipirkinejima lenkijoje...slykstus jis man pasidare

Nematau. Padaryk be facebooko
Atsakyti
atrodo viska skaitau bet kiba praskaiciau kad turguj mesos skyrius remontuojamas, ner jo biggrin.gif tai antras menuo be svarbiausio pirkinio farso doh.gif nu bile tesco ketvirciu akcijiniu buvo, sveikiau vistiena biggrin.gif biggrin.gif nu issimete tie mesininkai bet nei pas viena nei farso nei apskritai ko gero ir maziau pardaveju
Atsakyti
QUOTE(_chery_ @ 2015 03 17, 16:57)
atrodo viska skaitau bet kiba praskaiciau kad turguj mesos skyrius remontuojamas, ner jo  biggrin.gif tai antras menuo be svarbiausio pirkinio farso  doh.gif  nu bile tesco ketvirciu akcijiniu buvo, sveikiau vistiena  biggrin.gif  biggrin.gif  nu issimete tie mesininkai bet nei pas viena nei farso nei apskritai ko gero ir maziau pardaveju

Tesco išsirenki gabalą mėsos ir paprašai, kad sumaltų. paslauga nemokama ir matai ką gauni. Niekad neperku gatavo faršo. Stokrotkoj irgi sumala.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 03 17, 15:49)
Nematau. Padaryk be facebooko

Andriaus Užkalnio kalba:

Jei jūs važinėjate maisto apsipirkinėti į Lenkiją, aš nesakau, kad tai blogai, bet tai LABAI daug pasako apie jus objektyvių dalykų:

1) Jūsų laikas yra, bl*, bevertis. Man būtų gaila laiko važiuoti pieno ir kruopų į Lenkiją, net jei juos ten dykai duotų.
2) Jūsų laikas yra bevertis, nes neturite jokių normalių užsiėmimų gyvenime, nes niekam jūsų žinių ir įgūdžių nereikia.
3) Jūsų žinių ir įgūdžių niekam nereikia, nes jūs jų neturite, nes mokykloje tingėjote mokytis.
4) Jūsų autotransporto priemonė greičiausiai yra ubytas šaranas ir varoma kontrabandiniais degalais - kitiems būtų gaila deginti juos ir drožti autotransporto priemonę kelionėje dėl varškės ir skalbimo proškės.
5) Jus tenkina lenkiški sūriai ir lenkiški skalbimo milteliai. Tenkintų ir indaplovės tabletės, bet jūs neturite indaplovės.
6) Kai kiti kažką skaito, rašo, bendrauja, fotografuoja, keliauja, groja, klausosi muzikos, o jūs įsijungiate radijo stotį kur nemokami skelbimai apie parduodamas dar šūdinesnes mašinas, negu jūsų, ir važiuojate 300 kilometrų į Lenkiją apsipirkinėti visokio šūdo.

Kaip jūs galite gyventi patys su savimi?

Aš nesakau, kad darote blogai, aš tik informuoju.
Atsakyti
O piko bazė dirba sekmadienį?
Atsakyti