Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Sveikos, mamytės.

Atidžiai skaitau šį forumą ir rezgu mintį, jog ir mums reikia važiuoti pas kaimynus apsipirkti. Gal man kas galėtų padėtų ir pasakyti, ar žvelgiant į mano būtiniausių pirkinių krepšelį, verta važiuoti į Lenkiją. Plius minus aprašiau ką perkame Lietuvoje - gal kieno žvitrioji ir įgudusi akis tiesiog pasakyti, ar pavyktų sutaupyti pinigėliųsmile.gif Iš anksto dėkoju.

Maistas:
Birūs produktai: Ryžiai (palaidi ir pokeliais, Lietuvoje perkame Skanėja); Rissoto ryžiai, Makaronai (Lietuvoje perkame Divelos); Įvairios kruopos (ne dribsniai) (miežinės, kvietinės, perlinės, manai, grikiai), Miltai (aukščiausia rūšis), cukrus, druska
Pieno produktai: Sviestas (Lietuvoje perkame Ventos ir Dvaro sviestą), Rokiškio olandiškas sūris, Mirre užtepelė, grietinėlė, keletas sūrelių (Lietuvoje perkame Pasaką arba Nykštuką)
Mėsa: Sprandinė, Mentė, Nugarinė, Samsono pieniškos dešrelėsės
Kita: Kava (Jabobs arba Dalmair), Džiovinti pomidorai aliejuje, Alyvuogės (juodos, be kauliukų), Pesto užtepelė, Morkos, Obuoliai, Saulėgrąžų ir alyvuogių aliejus (Lietuvoje perkame Natura saulėgrąžų aliejų), Juodas ir pieniškas šokoladas

Higiena, buitinė chemija
Sauskelnės (Lietuvoje perkame Pampers, turime 20 proc. nuolaidą), Muilas (Lietuvoje naudojame Dove), Dantų pasta (Colgate, Blendamed, Lacalut), Dantų šepetėliai, Plaukų priežiūros priemonės (Nivea ir Seborin), A-derma kūno losjonas ir prausimosi aliejus, Kleenex popieriniai rankšluosčiai, Zewa vienkartinės nosinaitės, Dušo valiklis (Astonish), Viledos kempinėlės, šluostės.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 02 02, 17:35)
yra 5, 15~25 kg. kaina ta pati ar tai 28,99 ar tai 29,99 zlotai. Nebeturiu 5 dydžio krepšio, bet mažiau nei 54 vnt. Gal 52, nepamenu.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proteste @ 2015 02 02, 16:52)
Maistas:
Birūs produktai: Ryžiai (palaidi ir pokeliais, Lietuvoje perkame Skanėja); Rissoto ryžiai, Makaronai (Lietuvoje perkame Divelos); Įvairios kruopos (ne dribsniai) (miežinės, kvietinės, perlinės, manai, grikiai), Miltai (aukščiausia rūšis), cukrus, druska
Pieno produktai: Sviestas (Lietuvoje perkame Ventos ir Dvaro sviestą), Rokiškio olandiškas sūris, Mirre užtepelė, grietinėlė, keletas sūrelių (Lietuvoje perkame Pasaką arba Nykštuką)
Kita: Kava (Jabobs arba Dalmair), Džiovinti pomidorai aliejuje, Alyvuogės (juodos, be kauliukų), Pesto užtepelė, Morkos, Obuoliai, Saulėgrąžų ir alyvuogių aliejus (Lietuvoje perkame Natura saulėgrąžų aliejų), Juodas ir pieniškas šokoladas

Vusu mano "pajuodintu" produktu atitikmenys yra Lenkijoje geresnem kainom. As perku tokius Kaufland,
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2015 02 02, 19:15)
Vusu mano "pajuodintu" produktu atitikmenys yra Lenkijoje geresnem kainom. As perku tokius Kaufland,

dėkui
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 02 02, 17:35)
yra 5, 15~25 kg. kaina ta pati ar tai 28,99 ar tai 29,99 zlotai. Nebeturiu 5 dydžio krepšio, bet mažiau nei 54 vnt. Gal 52, nepamenu.

Labas vakaras,
Perkant paklauskit, nes beveik visada perkant du pokus kaina būna 50 zl, nors matomu užrašu gali ir nebūti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamama: 02 vasario 2015 - 19:30
QUOTE(darvina @ 2015 02 02, 18:15)

nors ir ne į mano postą atsakėte, bet vistiek ačiū 4u.gif nes taip pat mąstome, kad reikėtų nuvažiuoti pas kaimynus apsipirkt
Atsakyti
QUOTE(proteste @ 2015 02 02, 17:52)
Sveikos, mamytės.

Atidžiai skaitau šį forumą ir rezgu mintį, jog ir mums reikia važiuoti pas kaimynus apsipirkti. Gal man  kas galėtų padėtų ir pasakyti, ar žvelgiant į mano būtiniausių pirkinių krepšelį, verta važiuoti į Lenkiją. Plius minus aprašiau ką perkame Lietuvoje - gal kieno žvitrioji ir įgudusi akis tiesiog pasakyti, ar pavyktų sutaupyti pinigėliųsmile.gif Iš anksto dėkoju.

Maistas:

Higiena, buitinė chemija
Sauskelnės (Lietuvoje perkame Pampers, turime 20 proc. nuolaidą), Muilas (Lietuvoje naudojame Dove), Dantų pasta (Colgate, Blendamed, Lacalut), Dantų šepetėliai, Plaukų priežiūros priemonės (Nivea ir Seborin), A-derma kūno losjonas ir prausimosi aliejus, Kleenex popieriniai rankšluosčiai, Zewa vienkartinės nosinaitės, Dušo valiklis (Astonish), Viledos kempinėlės, šluostės.

4u.gif

Tikrai sutaupysite, jei pirksite ne po vieną pakuotę. Dar sutaupymas priklausys kiek Jums kelias kainuos.
Paprastų ilgųjų ryžių 500g. Kauflende kainavo 2,98 zlotų ( už 1 Eur 4,15 Zl). Lietuvoje nežinau kiek kainuoja. Biedronkoje sviesto kilogramas 17,95 zoltų buvo (pakuotėje 200 gr. jeigu didesnę pakuotę pirkti, tai šiek tiek1 kg kaina mažesnė gaunasi. Cukrus Bedronkoje 1 kg. 1,79 zloto, miltai 1 kg 1,35 zloto, kukurūzų sausi pusryčiai 500g. 2,65 zloto, šviežas pienas 2 proc., 1 l 1,95 zloto, ilgo galiojimo pienas 1,5 proc. 1,85 zloto, grūdėta varškė 500 g. pakuotė 3,95 zloto, rapsų aliejus 3l butelis 13,59 zloto. Citrinų Kauflande 500g. pakuotė kainavo 0,99 zloto. Lidle pirkau kažkokios kavos pupelių cielų 1 kg 29,99 zloto, mačiau 1 kg Jakobso taip pat tiek kainavo.
Mėsos tai Kauflende višta šviežia 1 kg 6,99 zloto, ketvirčiai 5,49 zloto. Kiaulienos lyg tai mentės buvo geros kainos, bet nepirkau, tai neįsidėmėjau. Dar Lidle pirkau jogurtą 400g. su abrikosais(mano vaikas mėgsta lietuvišką bios su persikais), tai šio kaina 1,69 Zloto, kai lietuviškas kainuoja 3,99 Lt.
Tiek trumpai informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2015 02 02, 16:31)
mamytes, gal kuri zinote ar dada sauskelniu buna 5 dydzio? kokia mazdaug kaina ir kiekis pakuoteje.aciu 4u.gif

5dydis, 15-25kg, 46vnt, 29,99zl
Atsakyti
Sveikos, mamytės
Sestadieni pazystamas vyksta i Augustava apsipirkti, turi dar 3 laisvas vietas gal kas noretu prisideti prie keliones apsipirkti.

Rasykit i Az duosiu kontaktus.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal kas nors esate pirke Lenkijoje vaistu? Mes sunui duodam influcid kai jau matom kad sirgs, gal Lenkijoje yra kazkas panasaus i siuos vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Juraciukas21 @ 2015 02 03, 10:35)
Sveikos mamytes,

Gal kas nors esate pirke Lenkijoje vaistu? Mes sunui duodam influcid kai jau matom kad sirgs, gal Lenkijoje yra kazkas panasaus i siuos vaistus?

galiu tik pasakyti, kad konkrečiai kuriuos aš vaistus lt perku be jokiu receptų tai lenkijoje visiems reikalingi receptai, šiaip jeigu išrašytų gydytoja juos tai aišku be problemu ir nusipirktute...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 02 03, 11:51)
galiu tik pasakyti, kad konkrečiai kuriuos aš vaistus lt perku be jokiu receptų tai lenkijoje visiems reikalingi receptai, šiaip jeigu išrašytų gydytoja juos tai aišku be problemu ir nusipirktute...

Gydytoja tai israsytu, bet kad ju pavadinimai skirtingi, tai pirmiau noreciau atitikmeni vaistu susirasti smile.gif
Atsakyti