Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

PRISIDUODU biggrin.gif

Savaitė - žalia (neskaitant to nelaimingo pirštuko) doh.gif biggrin.gif
nuo 86.1 kritau iki 84.3, tai bendram fone 1,8kg (2xrodė 84,3 ir 2x rodė 84.1 bet manau kad kažko serga mano svarstyklės, gal baterija į pabaigą, pasilikau ties didesniu skaičiu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 25 kovo 2016 - 08:12
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 25, 09:11)
PRISIDUODU  biggrin.gif

Savaitė - žalia (neskaitant to nelaimingo pirštuko)  doh.gif  biggrin.gif
nuo 86.1 kritau iki 84.3, tai bendram fone 1,8kg (2xrodė 84,3 ir 2x rodė 84.1 bet manau kad kažko serga mano svarstyklės, gal baterija į pabaigą, pasilikau ties didesniu skaičiu  blush2.gif )

SAUNUOLE 4u.gif taip ir toliau, pradzia jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 25, 21:36)
SAUNUOLE  4u.gif  taip ir toliau, pradzia jau yra  mirksiukas.gif

blush2.gif

ir tik dabar, kai jau diena baigėsi, prisiminiau kad lentelę vonioj pildyti reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės visos. Aš čia naujokė. Prisiskaičiau jūsų pasiekimų ir aš noriu tokių geru rezultatų. ax.gif Ta ir nuo rytojau pradedu nežinau kaip seksis,bet labai tikiuosi kad man pavyks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(persifona @ 2016 03 30, 13:52)
Sveikutės visos. Aš čia naujokė. Prisiskaičiau jūsų pasiekimų ir aš noriu tokių geru rezultatų.  ax.gif  Ta ir nuo rytojau pradedu nežinau kaip seksis,bet labai tikiuosi kad man pavyks  cool.gif

4u.gif Sveika prisijungusi smile.gif

Linkiu kantrybės ir puikių rezultatų.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi dėkui kad tik valios ir pastangu užtektų pasiekti 2016 metų svajonę tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persifona: 30 kovo 2016 - 19:00
QUOTE(persifona @ 2016 03 30, 14:52)
Sveikutės visos. Aš čia naujokė. Prisiskaičiau jūsų pasiekimų ir aš noriu tokių geru rezultatų.  ax.gif  Ta ir nuo rytojau pradedu nežinau kaip seksis,bet labai tikiuosi kad man pavyks  cool.gif

labas 4u.gif
kuo daugiau - tuo geriau. plepam mes cia http://www.supermama...?...4993&st=384, o sitoj temoj pasirodom tik penktadieniais, prisidavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
PRISIDUODU 4u.gif
SAVAITE - ZALIA
SVORIS NUO 79.6 NUKRITO IKI 79.2 POKYTIS 0.4 KG. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 01 balandžio 2016 - 08:37
Savaitė - morkliava
Svoris nukrito nuo 84.3kg iki 83.4kg smile.gif skirtumas 0.9kg
Ta proga pasisvėrusi sulaužiau svarstykles doh.gif norėjau pakelti ir nutraukiau perėjimą su laidukais visais netyčia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 01, 11:43)
Savaitė - morkliava
Svoris nukrito nuo 84.3kg iki 83.4kg smile.gif skirtumas 0.9kg
Ta proga pasisvėrusi sulaužiau svarstykles  doh.gif  norėjau pakelti ir nutraukiau perėjimą su laidukais visais netyčia  blush2.gif

saunuole, judi letai bet uztikrintai zemyn. bus islaidu naujoms, bet tikslioms svarstyklems ax.gif
Atsakyti
Savaitė - žalia
Svoris nukrito nuo 83.4 iki 82.0 smile.gif skirtumas 1.4 thumb_yello.gif RAIMA?? biggrin.gif
Atsakyti
raima zaliuoja sia savaite thumbup.gif
svoris nuo 79.2 nukrito iki 77.7 pokytis 1.5 kg.
su mano virsvoriu ir faktu, kad laikausi dietos savaite ilgiau uz kroshkyte tokio pokycio neturetu buti. bet............noreciau priminti, kad savaite pries buvau padidinusi fizini aktyvuma. lankiausi sporto klube, o sportas labai stabdo svorio kritima (ant saves isbandziau) su sportu kinta apimtys, bet ne svoris, be sporto kinta svoris, o apimciu pokyciai kuklesni g.gif
del to ir nestresavau netekusi 0.4 kg. svorio praeita karta, nes sia savaite prisivijau. kita savite virs kilogramo netureciau pamesti mirksiukas.gif
gera diena, vien septynetai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 08 balandžio 2016 - 14:52