PRISIDUODU
Savaitė - žalia (neskaitant to nelaimingo pirštuko)
nuo 86.1 kritau iki 84.3, tai bendram fone 1,8kg (2xrodė 84,3 ir 2x rodė 84.1 bet manau kad kažko serga mano svarstyklės, gal baterija į pabaigą, pasilikau ties didesniu skaičiu )
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 25, 09:11)
PRISIDUODU
nuo 86.1 kritau iki 84.3, tai bendram fone 1,8kg (2xrodė 84,3 ir 2x rodė 84.1 bet manau kad kažko serga mano svarstyklės, gal baterija į pabaigą, pasilikau ties didesniu skaičiu )
SAUNUOLE taip ir toliau, pradzia jau yra
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 25, 21:36)
SAUNUOLE taip ir toliau, pradzia jau yra
ir tik dabar, kai jau diena baigėsi, prisiminiau kad lentelę vonioj pildyti reikia
QUOTE(persifona @ 2016 03 30, 13:52)
Sveikutės visos. Aš čia naujokė. Prisiskaičiau jūsų pasiekimų ir aš noriu tokių geru rezultatų. Ta ir nuo rytojau pradedu nežinau kaip seksis,bet labai tikiuosi kad man pavyks
Sveika prisijungusi
Linkiu kantrybės ir puikių rezultatų..
QUOTE(persifona @ 2016 03 30, 14:52)
Sveikutės visos. Aš čia naujokė. Prisiskaičiau jūsų pasiekimų ir aš noriu tokių geru rezultatų. Ta ir nuo rytojau pradedu nežinau kaip seksis,bet labai tikiuosi kad man pavyks
labas
kuo daugiau - tuo geriau. plepam mes cia http://www.supermama...?...4993&st=384, o sitoj temoj pasirodom tik penktadieniais, prisidavimui
Savaitė - morkliava
Svoris nukrito nuo 84.3kg iki 83.4kg skirtumas 0.9kg
Ta proga pasisvėrusi sulaužiau svarstykles norėjau pakelti ir nutraukiau perėjimą su laidukais visais netyčia
Ta proga pasisvėrusi sulaužiau svarstykles norėjau pakelti ir nutraukiau perėjimą su laidukais visais netyčia
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 01, 11:43)
Savaitė - morkliava
saunuole, judi letai bet uztikrintai zemyn. bus islaidu naujoms, bet tikslioms svarstyklems
Savaitė - žalia
Svoris nukrito nuo 83.4 iki 82.0 skirtumas 1.4 RAIMA??
Svoris nukrito nuo 83.4 iki 82.0 skirtumas 1.4 RAIMA??
raima zaliuoja sia savaite
svoris nuo 79.2 nukrito iki 77.7 pokytis 1.5 kg.
su mano virsvoriu ir faktu, kad laikausi dietos savaite ilgiau uz kroshkyte tokio pokycio neturetu buti. bet............noreciau priminti, kad savaite pries buvau padidinusi fizini aktyvuma. lankiausi sporto klube, o sportas labai stabdo svorio kritima (ant saves isbandziau) su sportu kinta apimtys, bet ne svoris, be sporto kinta svoris, o apimciu pokyciai kuklesni
del to ir nestresavau netekusi 0.4 kg. svorio praeita karta, nes sia savaite prisivijau. kita savite virs kilogramo netureciau pamesti
gera diena, vien septynetai
svoris nuo 79.2 nukrito iki 77.7 pokytis 1.5 kg.
su mano virsvoriu ir faktu, kad laikausi dietos savaite ilgiau uz kroshkyte tokio pokycio neturetu buti. bet............noreciau priminti, kad savaite pries buvau padidinusi fizini aktyvuma. lankiausi sporto klube, o sportas labai stabdo svorio kritima (ant saves isbandziau) su sportu kinta apimtys, bet ne svoris, be sporto kinta svoris, o apimciu pokyciai kuklesni
del to ir nestresavau netekusi 0.4 kg. svorio praeita karta, nes sia savaite prisivijau. kita savite virs kilogramo netureciau pamesti
gera diena, vien septynetai