Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 22:32)
man 28 biggrin.gif  o tau?

35 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 20, 22:34)

thumbup.gif pats tas amžius smile.gif o jau vaikiuku turit? Planuosit? Ar gal visai neplanuosit? biggrin.gif Aš kaip sena cikavota zosė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 22:39)
thumbup.gif pats tas amžius smile.gif o jau vaikiuku turit? Planuosit? Ar gal visai neplanuosit?  biggrin.gif  Aš kaip sena cikavota zosė  doh.gif  lotuliukas.gif

neturim, planuose dar nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 20, 23:09)
neturim, planuose dar nera smile.gif

gal ir gerai biggrin.gif sunkus darbas ta tėvystė biggrin.gif reikia ir dėl savęs pagyventi smile.gif
Atsakyti
labas rytas, niekur aš nepabėgau, o tyliai jėgas kaupiu, neturiu kuom pasigirti dar, tad tik paskaitinėju ax.gif blush2.gif
Papildyta:
Beje merginos pliurpiam bistro temukei ---> http://www.supermama...owtopic=1004993

o šioj tik prisiduodam (neterškim be reikalo)
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 21, 08:35)
labas rytas, niekur aš nepabėgau, o tyliai jėgas kaupiu, neturiu kuom pasigirti dar, tad tik paskaitinėju  ax.gif blush2.gif
Papildyta:
Beje merginos pliurpiam bistro temukei ---> http://www.supermama...owtopic=1004993

o šioj tik prisiduodam (neterškim be reikalo)

labas rytas 4u.gif kaupkis, kaupkis. siandien - pirmadienis, tradiciskai nuo pirmadienio zmones susikaupia, arba dar kokia gera proga, po velyku pavyzdziui smile.gif bet kokiu atveju, laukiam drinks_cheers.gif
del tersimo, tai kai mes cia tik dviese, tai nelabai matau prasmes lakstyt is vienos temos i kita, bet galima nelauzyti tradiciju, ir plepeti tinkamoj vietoj cool.gif

O DABAR..............MINIA OSIA, PLOJA, TRYPIA KOJOMIS, I DANGU KYLA SPALVOTI FEJERVERKAI, PO MANO KOJOMIS KRENTA GLEBIAI GELIU, VISI SKANDUOJA......RAIMA, RAIMA, RAIMA..........ISKILMINGAI SKAMBA PERGALES HIMNAS.........NES..........AS ISIKRAPSCIAU IS SKAICIAUS, KUR PRADZIOJ STOVI 8 thumbup.gif
dekui, dekui......kam tos liaupses blush2.gif
svoris 79.5 tongue.gif TADAAAAAM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 21 kovo 2016 - 10:14
vakar diena buvo - zalia. siaip savaite matyt yra raudona, nes gi viena vakara buvau labai negera sau. bet, kadangi esu ne viena, tai prisidavinesiu penktadieniais, kartu su visais (kuriu dabar yra tik vienas, bet viltis nemirsta) g.gif
Atsakyti
pradėjau aš nuo šiandien, kitą savaitę prisijungsiu, žiūrėsiu, kaip man čia seksis susikoncentruoti, nes reikės atlaikyti ir jubiliejų ir velykas, o atsikratyti tikrai turių ką - bagažas +50 kg cry.gif
Atsakyti
Vakar aš žalia
Šiandien - pakolkas žalia biggrin.gif
Atsakyti
vakar diena - zalia, svoris ramiai stovi vietoj, o as ramiai laikausi plano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 22 kovo 2016 - 15:42
Vakar - žalia
Šiandien - žalia
Atsakyti
PENKTADIENIS 4u.gif PRISIDUODAM drinks_cheers.gif
savaite - zalia
svoris nuo 80.9 nukrito iki 79.6 minusas 1.3 kg.

na, kroshkyte, prisiduok. man laaaabai smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 25 kovo 2016 - 07:52