jop, grįžo beveik visas bet čia jau aš pati kalta.. paskutinius metus buvau smaaarkiai ijunkusi i saldumynus na, bet kaip sakant, yra laikas kristi, yra laikas ir keltis Esu nusiteikusi šį kartą nemesti reikalų net ir per didįjį gimtadienių maratoną (pas mus čia birželio mėnuo) jeigu pavyks, manau gal susitvarkysiu tikiuosi..
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 18:43)
jop, grįžo beveik visas bet čia jau aš pati kalta.. paskutinius metus buvau smaaarkiai ijunkusi i saldumynus na, bet kaip sakant, yra laikas kristi, yra laikas ir keltis Esu nusiteikusi šį kartą nemesti reikalų net ir per didįjį gimtadienių maratoną (pas mus čia birželio mėnuo) jeigu pavyks, manau gal susitvarkysiu tikiuosi..
pasiryzimas - labai gerai. nes arteja pirmas egzaminas - velykos. ir kai mes jas atlaikysim, prie luztanciu stalu ir kalnu maisto. tada tai bus saldi pergale. laukiu - nesulaukiu
o mano svoris susitabilizavo ties 70 galiausiai. 65 sveriau mazdaug pusmeti, veliau svoris svyravo tarp 68-72, ir dar si rudeni sveriau maziau nei 70. ir per sia ziema prisivalgiau iki 86. pirmi kilogramai tirpo gyvenant senu ritmu, bet pati matau, kad vadzias is ranku paleidau. pamirsau kas yra normali mityba, rezimas ir taika su savimi. kazkoks krastutinumu maratonas, arba perspaudziu sportuodama ir nevalgydama, arba pasidarau bevalybes puota, ir taip kokiai savaitei. o siaip gyvenau sveikai ir lieknai daugiau nei 7 metus, po dietos realiai ismoksti tvarkytis, ieini i rutina tiesa as sportuoju, sportuoju visus tuos metus, tai maziau, tai daugiau. o anot chazano sportuoti negalima, nebent sportavai pries dieta, ir as be sporto jau nebegaliu, realiai negaliu nesportuot ta dieta mano gyvenima apverte aukstyn kojom, ir tik i geraja puse. pasiryzimo turiu - kalnus. bet, kad kalnai nesugriutu reikia palaikymo. stai as ir cia
Tai jūs gerai laikėtės dar sportuoti nerekomenduojama tik pirmojo etapo metu tai jau kai pasieksiu 80 kg ribą pradėsiu po truputį įvesti fizinį aktyvumą ir pradėsiu gerti multivitaminus anksčiau na, nes multivitamina reikia gerti ir jeigu laikais dietos neseniai gimdžius ar žindant.. tai aš manau nepakenks labai jeigu anksčiau nei trečias etapas pridėsiu šita dalyka pasidariau kaspenktadieninę svorio lentelę iki pat naujų metų tik bus matyt kaip ten su kitais mano planais bus.. norėčiau antra leliuka pradėt planuotis nuo kokio birželio (jei vyra pavyks prikalbint).. Pirmagimis jau trečiąjį gimtadienį švęs, tai jau kaip ir laikas būtų, bet vyras kažiko nelabai dar pasirašo..
laikiausi matyt del savo pacios susigalvotu taisykliu. sportas tapo gyvenimo budu, i darba vazineju tik dviraciu (5 km. i viena puse), ziema uzsidedu padangas su dygliais, ir vaziuoju. kartais uzsinori daugiau sporto, tai einu kur i sporto kluba, palankau, kol yra noras, ir jau kai nebenoriu, tai ir nelankau vasara su mylimuoju visada susiorganizuojam poilsi su dviraciais, per diena numinam 30-50 km. trys valgymai per diena, valgiau beleka, bet kaip zmogus, o ne kiaule. ir trys, tai trys. obuolys yra valgymas valgio laiko nesilaikiau, valgydavau belekada, ir tik tai, ko norisi. nepamirsau vandens, as be savo butelio kaip be ranku (dabar turiu sita http://shop.camelbak...2_c_200_cl_6699 ) trys tokie per diena - privaloma. nepameciau svarstykliu, nes tai yra kontrole. bet nepergyvendavau jei svoris svyruodavo 5 kg. ribose. ar persivalgydavau - o taip, daugybe beleko, besitaskanti bevalybes puota, be sazines grauzaties, nes............ne nuo pirmadienio, ne nuo rytojaus, o nuo momento kai pakilau nuo stalo as ir vel maitinuosi sveikuoju budu
per ziema pamirsau ko ismokusi, mylimasis uzsiaugino pilvuka, ir manojo nekritikuoja. bet 115 as lengvai galiu sverti, ale nebenoriu, dviratis gi neatlaikys
Papildyta:
multivitaminus ir as geriu nuo pradziu, o lenteles iki nauju metu neprireiks, jei neklaidziosim ir laikysimes plano
per ziema pamirsau ko ismokusi, mylimasis uzsiaugino pilvuka, ir manojo nekritikuoja. bet 115 as lengvai galiu sverti, ale nebenoriu, dviratis gi neatlaikys
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 19:23)
T pradėsiu gerti multivitaminus anksčiau na, nes multivitamina reikia gerti ir jeigu laikais dietos neseniai gimdžius ar žindant.. tai aš manau nepakenks labai jeigu anksčiau nei trečias etapas pridėsiu šita dalyka pasidariau kaspenktadieninę svorio lentelę iki pat naujų metų
multivitaminus ir as geriu nuo pradziu, o lenteles iki nauju metu neprireiks, jei neklaidziosim ir laikysimes plano
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 20, 20:31)
laikiausi matyt del savo pacios susigalvotu taisykliu
Smagu labai noriu ir aš įvažiuoti į sportiško gyvenimo ritmą šiandien netgi nusipirkau priekaba vaikui prie dviračio sakiau dėsiu kvartalines kai orai pagražės, o kadangi priekabikė dvivietė, tai su perspektyva didinti apkrovą šiaip jau namie turiu elipsinį treniruoklį, tai pradžioje bandysiu padirbėti ant šio.
Labai puiki gertuvė kur pirkai? ( žiauriai dar keista tujintis) Aš irgi tokios noriu, jei nelabai brangu
Ant svarstyklių nutariau lipti tik 5dienio rytais, nes prieš tai lipdavau kasdien ir labai nusimindavau jei kokia diena ar dvi stodavo kristi gramai o lentelę iki naujų žadu pildyti. Jeigu ir nebereiks mesti svorio, tai bent stabilizacijai bus puikus dalykas. Manau turėtų labiau motyvuoti saugotis paslydimų.
Mano vyrukas irgi pradėjo svorį augintis. Minkštesnis pasidarė Iš vienos pusės gal biški negerai, kad formą pameta, nes visada buvo fit tigūros tipo, bet kita vertus, man bus greičiau susigretinti, nes jis visada buvo už mane daug lengvesnis ir tiesa pasakius prie moteriškumo tai balų neprideda visai
Šiaip niekada nesu buvusi liekna, KMI visada būdavo apie 28,5 - 29,5 , tai labai norėčiau bent kartą gyvenime pabūti liekna ir be rinkių ant pilvo (saviškėm net klička daviau "ponas kinietis" )
Kokio tu ūgio? Aš 170cm
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 21:01)
Labai puiki gertuvė kur pirkai? ( žiauriai dar keista tujintis) Aš irgi tokios noriu, jei nelabai brangu
Kokio tu ūgio? Aš 170cm
gertuve pirkau norvegijoj, mokejau apie 200 NOK, as skaiciuoju paprastai, nubraukiu nuli ir gaunasi eurais, tai apie 20 euru. as 173 cm.
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 20, 21:20)
gertuve pirkau norvegijoj, mokejau apie 200 NOK, as skaiciuoju paprastai, nubraukiu nuli ir gaunasi eurais, tai apie 20 euru. as 173 cm.
auč, vis tiek truputį brangokai
ir dabar norgėj gyvenat?
žiū, kažkiek panašios mudvi
kada tamstos vestuvės nusimato?
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 21:29)
auč, vis tiek truputį brangokai
ir dabar norgėj gyvenat?
ir dabar norgėj gyvenat?
norgej as dirbu, gyvenu as lietuvoj veselia rugpjucio 20
Papildyta:
Pav@saris, davai prie musu, ko gedyjies?
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 20, 21:33)
norgej as dirbu, gyvenu as lietuvoj veselia rugpjucio 20
Papildyta:
Papildyta:
pabėgo pavasaris visokiom reikšmėm ir aš norėjau paraginti..
Tai sezoniškai išvykstat su vyru ar kaip čia?
Kokiam Lt mieste apsistojat?
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 20, 21:37)
pabėgo pavasaris visokiom reikšmėm ir aš norėjau paraginti..
ne sezoniskai, as norvegijoj dirbu jau ne pirmi metai, gyvenam mes vilniuj. mylimasis dirba vilniuje, o as pabegu i norge trumpam (ziurint kaip grafikas) ilgiau nei 2 saviatem nebegu , ir vel namo vaziuoju ir bunu pora savaiciu. namai yra ten, kur lietuva, o konkreciau - vilnius.
o tu kokiam meiste?
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 20, 21:45)
ne sezoniskai, as norvegijoj dirbu jau ne pirmi metai, gyvenam mes vilniuj. mylimasis dirba vilniuje, o as pabegu i norge trumpam (ziurint kaip grafikas) ilgiau nei 2 saviatem nebegu , ir vel namo vaziuoju ir bunu pora savaiciu. namai yra ten, kur lietuva, o konkreciau - vilnius.
o tu kokiam meiste?
o tu kokiam meiste?
aš Rietave, man 28 o tau?