neilgai mano stiprybes uzteko, vakar vakare prisislamsciau ko nederejo, ir va. svoris parejo atgal 500g. pradzia - sunkaiusia. dvi savaites atsilaikai, veliau dalykai stoja i savo vietas. paslydau - atsikeliau ir einu toliau siandien kai pagalvoju tai malonumo vakar didelio net nebuvo, tiesiog alkis uzpjove negyvai.
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 17, 16:25)
neilgai mano stiprybes uzteko, vakar vakare prisislamsciau ko nederejo, ir va. svoris parejo atgal 500g. pradzia - sunkaiusia. dvi savaites atsilaikai, veliau dalykai stoja i savo vietas. paslydau - atsikeliau ir einu toliau siandien kai pagalvoju tai malonumo vakar didelio net nebuvo, tiesiog alkis uzpjove negyvai.
negalima. Reikėjo išgerti daugiau vandens kai užėjo didysis alkis. Pirmos savaitės sunkiausios. Čia panašiai kaip alkoholikams lomkės Nebeleiskite sau paslįsti! Man labiausiai padėjo didžiuliai kiekiai vandens ir fizinis darbas.. eidavau grindų plauti, kilimų siurbti, dulkių valyti.. Matysit, ir namie bus švaru kaip išlaižyta, ir savivertė, kad atlaikėt pakils po lomkių svoriukas labai pradeda stabiliai riedėti.. o kai svoris gerai rieda, tai ir azartas pagauna, nuotaika ir motyvacija kyla kaip ant mielių
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 17, 22:30)
skaitau...skaitau...ir vis mislyju, kadagi ir aš pradėsiu, noras yra didžiulis, bet valios 0
Šiandien!! Rytui sumuštinį manau rasit, o iki pietų ir į parduotuvę užsukti spėsit
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 17, 19:32)
negalima. Reikėjo išgerti daugiau vandens kai užėjo didysis alkis. Pirmos savaitės sunkiausios. Čia panašiai kaip alkoholikams lomkės Nebeleiskite sau paslįsti! Man labiausiai padėjo didžiuliai kiekiai vandens ir fizinis darbas.. eidavau grindų plauti, kilimų siurbti, dulkių valyti.. Matysit, ir namie bus švaru kaip išlaižyta, ir savivertė, kad atlaikėt pakils po lomkių svoriukas labai pradeda stabiliai riedėti.. o kai svoris gerai rieda, tai ir azartas pagauna, nuotaika ir motyvacija kyla kaip ant mielių
na va, neatlaikaiu as tos pirmos lomkes ir net pasiteisinimo nieskosiu, menulio faze ne ta, vaikai afrikoj badauja, o as maisto galiu nusipirkti, sunku buvo......................o kam dabar lengva? organizmas supyko, svoris stovi vietoj, bet as vel laikausi plano, ir viskas suveiks. diena - zalia, ir taip bus ir toliau
Sveikos merginos
jungiuosi ir aš prie jūsų
Pasižadu fiksuoti svorį kiekvieną dieną ir prisiduoti pirmadieniais
Anksčiau vis užeidavau, tuščia būdavo, viena pasilaikydavau kelias dienas, nuslysdavau ir mesdavau. Smagiau ir saugiau būryje
Anksčiau vis užeidavau, tuščia būdavo, viena pasilaikydavau kelias dienas, nuslysdavau ir mesdavau. Smagiau ir saugiau būryje
QUOTE(Scorpy @ 2016 03 19, 10:27)
Sveikos merginos
UOJ, KOKS GERIS sveika prisijungus, kiek suprantu, tai mes tik dviese, labai tikiuosi, kad tik kol kas. pas pacia daugiau svorio turi nutirpti, o tai reiskia, kad jis tirps sparciau uz manaji, ir man bus i ka lygiuotis. teks vytis
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 19, 09:55)
vakar diena - zalia. vakare sunku buvo, nezinau ar ten lomke buvo, ar tiesiog is nuovargio alkis kankino, bet laikausi, ir svoris pajudejo zemyn 80.7 galetu kroshkyte dazniau ateiti su pirstu pagrumoti, nes padeda
aš galiu man nesunku papirštavot
QUOTE(Scorpy @ 2016 03 19, 10:27)
Sveikos merginos
Labas Nu mergos, bandom..
Aš irgi bandau iš naujo dietintis. Pirmu reisu nukritę buvo 14kg per 3 mėn.. bet ties antro etapo galu prasidėjo gimtadieniu maratonas.. maniau grįšiu.. nu ir grįžau.. po dvieju metų
Šiaip sunkiausias dalykas yra atlaikyti pirmasias lomkes ir aplinkiniu spaudima.. visgi pakankamai keistoje visuomenėje gyvenam.. negeri? - tai gerk gerk, tik lašiuka, na, na.. nevalgai? - tai tik viena saldainiuka, nu kas cia nutiks jei viena kasni siandien rytoj ir poryt suvalgysi..
Beje, startavau penktadienį mama juokėsi, kad iki vakaro man ta dieta.. jau pratempiau ilgiau