Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

ax.gif 4u.gif
Laba
Atsakyti
smile.gif žalia žalia žalia smile.gif
Pradėjau 91.2 kg dabar 89,6 siekiu 58kg. Numesta -1,6 kg liko 31,6 kg
Atsakyti
smile.gif žalia smile.gif
Pradėjau 91.2 kg dabar 87,2 siekiu 58kg. Numesta -4 kg liko 29,2 kg
Atsakyti
o kaip cia ramu g.gif kazi ar yra besilaikanciu sios dietos?
man atejo metas kaip reikiant save suimti ,tad draugausiu su Chazanu 4u.gif
Atsakyti
ar bus gyvų? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, siandien pradejau laikytis, dar nieko cia neisigilinau, jei galit trumpai ir aiskiai man padekit. pradinis svoris 117.3, ugis 165 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 01 09, 19:57)
ar bus gyvų? biggrin.gif

Yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(izide23 @ 2016 01 11, 09:20)
Sveiki, siandien pradejau laikytis, dar nieko cia neisigilinau, jei galit trumpai ir aiskiai man padekit. pradinis svoris 117.3, ugis 165 doh.gif

Visa info 1 psl.
Atsakyti
Sveikos, pries 1,5 metu laikiausi sios dietos, numeciau nemazai svorio. Deja, susidurus su stresu pradejau valgyt kaip nenormali ir svori grizo. Galvoju vel pradet laikytis sios dietos, nes 1) ji efektyvi 2) jos laikytis man nebuvo labai sunku.

Klausimas del druskos, kur jos yra pigiai pirkt dabar?

Kitas klausimas, ar Chazanukems leidziama vietoj masazavimosi rutuliukais naudoti Roll shaper aparatinius masazus?
Atsakyti
as lapkriti pradejau jos laikytis saziningai maisto atzvilgiu men laikiausi tai nukrito 10kg ,bet prie sventes buvau stipriai i lankas nuejusi ,tai dabar nuo vakar vel saziningai maisto atzvilgiu ant dietos lotuliukas.gif as masazu nesidariau ,ir jokiu daug drusku nenaudojau ,kars nuo karto baseino malonumais pasilepinu tik blush2.gif
tad temos ir labai netersiu,bet pasiskaitau truputi blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti daugiau patyrusiu, nusimato baliukas po dvieju savaiciu nuo starto, kaip elgtis ar pavalgyti ar visdelto pridilaikyti, ir ka toliau po baliaus daryti. Aciu uz visus pasisakymus
Atsakyti
QUOTE(izide23 @ 2016 01 12, 14:44)
Noriu paklausti daugiau patyrusiu, nusimato baliukas po dvieju savaiciu nuo starto, kaip elgtis ar pavalgyti ar visdelto pridilaikyti, ir ka toliau po baliaus daryti. Aciu uz visus pasisakymus

Chazanovas sako grieztai - jokiu nusizengimu. Vienintelis dalykas - isskirtiniais atvejais galima sukeist pietu ir vakarienes maista, t.y. geriausia jums per baliu butu suvalgyt 140 g mesos (ar zuvies) plius darzoviu 90 ml (na, arba bent is akies taip), tokiu pat metu, kaip vakarieniaujat. Jokio alkoholio.

Bet... ach... realus gyvenimas buna kiek kitoks wink.gif
Atsakyti
ramu cia kaip.................vaje, vaje. na, paziuresim, as cia su savimi kalbesiuos, ar bus draugu smile.gif
trumpai ir aiskiai- su chazano dieta numeciau 50 kg., meciau tada kai ji buvo populiari, ir per televizoriu rodesi, ir spaudoje. o tas buvo pries 8 metus. meciau su daugeliu mergaiciu, kam pasiseke, kas paluzo............visokiu buvo. su kobriuku isilaikem iki galo, o jos pasiekimai dar smagesni uz maniskius. o siandien situacija tokia - per 8 metus namo pareje 16.3 kg. nieko tokio kas darkytu mano figura, ar keltu nepatogumu, bet arteja veselia, imam jauti uz ragu. startuoju dabar, ir nesvarbu viena ar su kompanija smile.gif
Papildyta:
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 16 kovo 2016 - 00:45