Bet turiu klausima - sios dietos laikiausi keluas savaites, tada labai stipriai sugripavau, tai ne iki dietu buvo dvi savaites. Dabar man etapus susiskirstyti nuo sios dienos svorio, ar palikt nuo pradinio?
Bet turiu klausima - sios dietos laikiausi keluas savaites, tada labai stipriai sugripavau, tai ne iki dietu buvo dvi savaites. Dabar man etapus susiskirstyti nuo sios dienos svorio, ar palikt nuo pradinio?
sveikos, mano savaite raudona, kelis kartus velavau su pietumis, nebuvo 4masazu, viena diena su maistu nuklidau, numeciau per savaite -1,5kg (kadangi man Pms ir dar pilnatis, tai manau visai neblogai dar )
mes su vaiku ligonineje jau antra savaite, aisku jokios dietos:( bet pagal viska einu i antra etapa:) pradejau sausi 6 dieną numeciau is viso 10kg 800gr nors dar 66g liko tai dar savaite pirmm etape pabusiu, tikiuosi nepriaugsiu ligonineje:(
Atsiprasau, nemaciau liniuotes, nes per telefona skaiciau
O del liudnumo, juk ne del kitu, o del saves laikomes dietos, ir pamatisi, tuoj musu padauges, juk pavasaris tik prasideda, tad auksciau nosis ir i einam prieki