Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas rytas, savaitė žalia, -1 kg.
Atsakyti
Labas rytas,turiu klausima,kaip jus jauciates kai pradedat laikytis sitos dietos,kaip susitvarkot su alkio jausmu,su psihologija ka nors pavalgyti? ax.gif
Atsakyti
Na ka mielos nenaudele ax.gif
Atsakyti
Tvarka bus lotuliukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
nuo šendien startuoju,kas su manim?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
dvi dienos žalios -1kg
na tai kur tos tvarkdarės?jauciu,kad viena busiu unsure.gif
Atsakyti
pradejau laikytis sios dietos , bet suaejojau del duonos riekes dydzio , ar 10/10 cm. ar 6/10 cm.....nes interneto platybese radau daug skirtingu variantu ...o is kur parsisiusti tikra be nukrypimu dietos valgiarasti ....
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2017 02 07, 09:13)
Labas rytas,turiu klausima,kaip jus jauciates kai pradedat laikytis sitos dietos,kaip susitvarkot su alkio jausmu,su psihologija ka nors pavalgyti? ax.gif

kovoju su tuo nelemtu noru pakramsnoti ka nors veikdama.....tvarkausi , ilgiau vedzioju suniuka ....vienu zodziu ka nors dirbu , dar gelbsti nestiprios kavos puodelis .....per 5 d. numeciau 3,800 kg.
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2017 05 27, 09:00)
kovoju su tuo nelemtu noru  pakramsnoti  ka nors veikdama.....tvarkausi , ilgiau vedzioju suniuka ....vienu zodziu  ka nors dirbu , dar  gelbsti nestiprios  kavos  puodelis .....per 5 d. numeciau 3,800 kg.

Man labai padedavo alkiui numusti karsta zalia arbata be cukraus aisku.
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2017 05 26, 23:30)
pradejau  laikytis  sios dietos , bet suaejojau del duonos  riekes  dydzio  , ar 10/10  cm.  ar  6/10 cm.....nes interneto platybese  radau  daug skirtingu  variantu ...o  is kur  parsisiusti  tikra  be nukrypimu  dietos  valgiarasti ....

pirmam puslapi visa info
Atsakyti
Sveiki.Pradedu nuo siandien laikytis chazano. Esu laikiusis pries 10 metu, numeciau 25 kg.
Dabar tikslas numesti 22 kg.
Startuoju.
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2018 06 25, 08:13)
Sveiki.Pradedu nuo siandien laikytis chazano. Esu laikiusis pries 10 metu, numeciau 25 kg.
Startuoju.

Siandien varskiadienis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 25 birželio 2018 - 06:19
QUOTE(Vėtra.l @ 2018 06 25, 06:19)
Startuoju.
Papildyta:
Siandien varskiadienis.

sveikute,numirusi tema visai,senos vilkes pabego i fb unsure.gif jeigu nepabegsit galiu prisideti vis smagiau nei vienai mirti badu biggrin.gif ryt pasidarysiu liniuote mirksiukas.gif
Atsakyti