Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

labas rytas
savaite zalia -2.6kg yahoo.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

Savaitė raudona :tomato:

neturiu, kur akių dėt iš gėdos. :(

-2,7 kg.

Atsakyti
labas rytas,
savaitė žalia -1.6kg
Atsakyti
Labas rytas. Na, merginos, startuoju. Esu pikta ir alkana aggressive.gif
Atsakyti

Merginos padekit gristi I doros kelia, niekaip negaliu susiimti, jau trecia savaite vis ka nors imetu ne ta. Issipasnikauju ir vel kita diena koki saldamaka , reikia gero spyrio. Dietinuos jau metai laiko, numeciau beveik 40kg ir vsio STOP

Atsakyti
QUOTE(izide23 @ 2017 01 15, 13:28)
<p>Merginos padekit gristi I doros kelia, niekaip negaliu susiimti, jau trecia savaite vis ka nors imetu ne ta. Issipasnikauju ir vel kita diena koki saldamaka , reikia gero spyrio. Dietinuos jau metai laiko, numeciau beveik 40kg ir vsio STOP
</p>

Na man geriausias stimulas, kai pamatau save storą nuotraukose. Nu tooookia baisi boba. Vis galvoju, kad gal ir vaikai su vyru manęs jau gėdinasi, nors taip lyg nėra smile.gif Sunku laiptais lipti, vasarą iš viso nėra ką apsirengti, apsiskarmaliuoju bulviniais maišais kaip pabaisa. Noriu vėl būti liekna. Ir jokie saldamakai manęs nevilioja, aš jau tada apie kepsnį geriau svajoju. Viskas priklauuso nuo tavęs pačios. Patinka vaizdas veidrodyje? Nori būti dar gražesnė? O gal nori užsidėti tuos 40 atgal? Mes gi ne kiaulės, kad ėstumėm loviais. O po metų dietos, jei negriešyjai, tai iš viso lengva turi būt. Ar dabar visai nekrenta? Jau visai nesilaikai?
Atsakyti

Na man geriausias stimulas, kai pamatau save storą nuotraukose. Nu tooookia baisi boba. Vis galvoju, kad gal ir vaikai su vyru manęs jau gėdinasi, nors taip lyg nėra smile.gifSunku laiptais lipti, vasarą iš viso nėra ką apsirengti, apsiskarmaliuoju bulviniais maišais kaip pabaisa. Noriu vėl būti liekna. Ir jokie saldamakai manęs nevilioja, aš jau tada apie kepsnį geriau svajoju. Viskas priklauuso nuo tavęs pačios. Patinka vaizdas veidrodyje? Nori būti dar gražesnė? O gal nori užsidėti tuos 40 atgal? Mes gi ne kiaulės, kad ėstumėm loviais. O po metų dietos, jei negriešyjai, tai iš viso lengva turi būt. Ar dabar visai nekrenta? Jau visai nesilaikai?

Visko buvo per tuos metus, ir nuklysdavau aisku , bet kazkaip grizdavau. Nu dabar neina nors tu ka. Svoris sustojo ties 78 ir sokineja 76-78, nu as taip ir kankinuosi.

Baisiausia, kad as vis noriu tu saldumynu. Vel gristu ir vel tas pats. Pasiziuriu ir as tas nuotraukas, baisu darosi, bet neina.

Todel galvoju gal bus cia lengviau parasius. Merginos cia patirties daugiau turi, tai gal patars ka nors.Jau ir paciai norisi greiciau baigti sita pradeta darba

Atsakyti

Visko buvo per tuos metus, ir nuklysdavau aisku , bet kazkaip grizdavau. Nu dabar neina nors tu ka. Svoris sustojo ties 78 ir sokineja 76-78, nu as taip ir kankinuosi.

Baisiausia, kad as vis noriu tu saldumynu. Vel gristu ir vel tas pats. Pasiziuriu ir as tas nuotraukas, baisu darosi, bet neina.

Todel galvoju gal bus cia lengviau parasius. Merginos cia patirties daugiau turi, tai gal patars ka nors.Jau ir paciai norisi greiciau baigti sita pradeta darba

kas tas 13kg vieni juokai,nori saldumynu?jug per varškiadieni medaus galima.merginu patirtis nieko nereiškia,pati turi noriet.aš irgi mirštu del saldumynu,bet jei negalima tai negalima.man  16kg reikia numesti tai lenktyniaujam kuri pirma pasieksim savo tiksla

Atsakyti

kas tas 13kg vieni juokai,nori saldumynu?jug per varškiadieni medaus galima.merginu patirtis nieko nereiškia,pati turi noriet.aš irgi mirštu del saldumynu,bet jei negalima tai negalima.man  16kg reikia numesti tai lenktyniaujam kuri pirma pasieksim savo tiksla

Tai va per varskiadieni nekyla tokios mintys, bet paskui vel tas pats. Dar darbe visos kemsa. Aisku as galiu, bet taip sunku

As sutinku priimti issuki, lenktyniauti del svorio, juk bet kas bus stimulas

tik man dabar pms, tai svoris tikrai nebus konkretus, bet startuoti galiu su 78, nes paskutini karta toki maciau :)

Atsakyti

labas rytas

savaite geltona -300gr :unsure:​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Savaitė geltona , nenusipirkau druskos, tai negulėjau vonioj ax.gif -1,300 gr. Mažoka kaip pradžioje unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, pirma savaite geltona- negulejau vonioje. -2 kg.
Laikomes toliau... ax.gif
Atsakyti