Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

sveika 4u.gif ne viena tu, as parejau lotuliukas.gif

niu ka..............2 savaites ir +1.2 kg. kad raudonavau tai matyt net nereikia sakyti blush2.gif visko buvo, ir saldainiu ir cepelinu, o jau kiek grilio maisto suvalgiau ir nebesuskaiciuoju. esme tame, kad kalta nesijauciu g.gif buvo kazkas panasaus i stabilizacija, vandens nepamirsau, stengiausi valgyti 3 kartus be uzkandziavimo, bet valgiau visiska bordaka. maisiau baltymus ir angliavandenius, net sidro buteliuka isgeriau (as alkoholi vartoju 2-3 kartus per metus, ir tai buna vyno taure) po to sidro kita diena man laaaabai blogai buvo, ne mano tai reikalas tie laipsniai blink.gif porcijos buvo nezmoniskos palyginti su tuo ka valgau su chazanu. isikroviau kalorazo, paspartinau medziagu apykaita ir judu toliau su daina drinks_cheers.gif
svoris 72.6, nuotaika - puiki. motyvacijos - kalnai thumbup.gif

p.s. guodziuosi bent tuo, kad neissokau nei is normalaus, nei is chazanisko svorio ribu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 07 22, 18:27)
sveika  4u.gif ne viena tu, as parejau  lotuliukas.gif

o, labs biggrin.gif

na, svarbu, kad nekilo noras mesti dieta smile.gif ne aukso kalnai ir pas mane, nebunu zalia, bet krentu po biški ir man gerai smile.gif
Atsakyti
Labas

Lašu žemyn censored2.gif
Nuo 71,1 iki 70,8, skirtumas -0,3 thumb_yello.gif
Atsakyti
labas ir tau 4u.gif labinames mes cia dviese.
niu ka, savaite - zalia. svoris stebuklingai nusirito iki 71.1 tokie rezultatai, lyg buciau starte -1.5 kg. ir dziugu, ir neramu, nes taip ilgai testis negali, po tokio spurto stovesiu paskui vietoj pora savaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 07 29, 15:25)
labas ir tau  4u.gif labinames mes cia dviese.
niu ka, savaite - zalia. svoris stebuklingai nusirito iki 71.1 tokie rezultatai, lyg buciau starte -1.5 kg. ir dziugu, ir neramu, nes taip ilgai testis negali, po tokio spurto stovesiu paskui vietoj pora savaiciu  g.gif

Ai, gerai pakakojai ir nukrito tie privalgyti trumpieji kilogramai irnesakyk.gif thumbup.gif

Jop, matosi, kiek kas valios turi unt svieto biggrin.gif Kaži ar yra dar bent kelios dūšelės slaptos, kurios irgi su chazanu draugauja ar mes cia dvi rimtesmės ir belikom? lotuliukas.gif įdomu, kaip mable besilaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 07 29, 16:15)
įdomu, kaip mable besilaiko  unsure.gif

jei yra galimybiu nuvykt i tvarta ten maciau mable garde su kiaulėm dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 07 29, 17:27)

na, reikia tureti laaabai daug valios, kad sugebeti paslydus pareiti prie chazano. is vienos puses, matai, kad tik atsipalaidavus viskas pareina atgal, ir labai greitai. tai svyra rankos, ir pradedi galvoti kam tai. is kitos puses, kaip pasirode, tereikia savaites tvarkos, ir numeti (iskakoji, kaip anksciau buvo mineta) ka davalgei.
man pareiti po 2 savaiciu betvarkes buvo labai sunku, bet svoris krito labai greitai, pirma diena gal 600g., pakui po 300, kol apstojo. ir matyt tiesa, kad viskas tiesiog nuejo i tualeta, bent jau pirmas dienas ten labai daznai lankiausi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 07 29, 17:27)

o bigsmile.gif gyva!! thumbup.gif tai jau grįžk į šeimą bigsmile.gif nebūk su keulėm, junkis prie vištų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera diena moterys biggrin.gif

Trupam toliau..
Nuo 70,8 iki 70,5, skirtumas -0,3 cool.gif
Atsakyti
Labas

Laikausi, nei augu, nei krentu ax.gif Čia turbūt vadinama jau stabilizacija blush2.gif
Atsakyti
tai ka.............mire tema i vel? ner cia ko merdet, nes as parejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mhm, vien zo...........istekejau, vakara pries vestuves maciau grazius 69.8 kg. ant savarstykliu. tada buvo veselia ir medaus menuo su ultra viskas iskaiciuota. menesi labai stengiausi ir siandien maciau grazius 77.9 kg. gedos nejauciu, sazines grauzaties taip pat. nuotaika pakili ir karinga. su penktadieniu pavelavau, bet as ne is tu, kurios pradeda vadovaudamasi graziom datom (nuo pirmadienio, po gimtadienio, nuo nauju metu ir t.t.)pradejau siandien............ir ka tu man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 09 17, 18:26)
tai ka.............mire tema i vel? ner cia ko merdet, nes as parejau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
mhm, vien zo...........istekejau, vakara pries vestuves maciau grazius 69.8 kg. ant savarstykliu. tada buvo veselia ir medaus menuo su ultra viskas iskaiciuota. menesi labai stengiausi ir siandien maciau grazius 77.9 kg. gedos nejauciu, sazines grauzaties taip pat. nuotaika pakili ir karinga. su penktadieniu pavelavau, bet as ne is tu, kurios pradeda vadovaudamasi graziom datom (nuo pirmadienio, po gimtadienio, nuo nauju metu ir t.t.)pradejau siandien............ir ka tu man  lotuliukas.gif

sveikinu sukurus šeima thumbup.gif medaus menuo ir yra kad medu kopinėtum,o ne badautum biggrin.gif greitai tau nutirps tie keli kg.svarbu laiku susiimt,aš ir nuo šendien pradejau reik susiimt viena karta,jau zlastis pradėjo imti,lašiniai auga kaip ant mieliu doh.gif einu liniuote pasidaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mable*: 18 rugsėjo 2016 - 09:33