Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

bis.gif bis.gif F*I*N*I*S*A*S bis.gif bis.gif

savaite - zalia thumbup.gif
toks jausmas, kad jau labai, labai seniai begalejau pasigirti zaliavimu. kazkaip uzmeciau reikalus. jau ta vasara.........uoj, uoj. doh.gif
svoris nuo 73.3 nuriedejo iki 72.8. pokytis -500g. drinks_cheers.gif
pasiekiau chazaniska tiksla...............niu, da biski, i bus gerai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 07 01, 06:35)
Savaitė raudona
Vakarienėm valgau nedideli kieki mėlyniu, žemuogių ar braškių su pienu. Uogų sezonas. Sunku atsisakyti. Nusprendziau geriau sąmoningai raudonuoti negu kad paskui iš per didelio noro apsivalgyt nelaiku ir ne vietoj  ax.gif

Nuo 72,5kg krito iki 71,9kg, skirtumas -0,6  thumbup.gif  judu po biški žemyn. Jau patinku sau veidrodyje wub.gif  ir pasiekiau KMI - normalus  bis.gif  clap.gif  clap_1.gif

SVEIKINU SU NORMALIU SVORIU drinks_cheers.gif
tik motyvacijos tai neprideda, jau kai telpi i senasias sukneles, kelnes nebebraska, parduotuvej perki 38 dydi, o i 36 irgi telpi. ir prasideda nuslydimai visokie..............laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 01 liepos 2016 - 13:24
Dideliausi ir tau sveikinimai pasiekus dar viena tiksla thumbup.gif

As mesti reiklu tikrai nezadu biggrin.gif Tik zaliuoti sunkoka kai gyveni sodyboj su visokiais zaliais, raudonais ir kitokiu spalvu skaniais pribumbasais.. blush2.gif Greitai baigsis sezonas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 07 01, 18:43)
Dideliausi ir tau sveikinimai pasiekus dar viena tiksla  thumbup.gif 

As mesti reiklu tikrai nezadu  biggrin.gif  Tik zaliuoti sunkoka kai gyveni sodyboj su visokiais zaliais, raudonais ir kitokiu spalvu skaniais pribumbasais..  blush2.gif  Greitai baigsis sezonas  ax.gif  biggrin.gif

sezonas pasibaigs rudeni blush2.gif bent as manau, kad realiai susiimti rudeni yra lengviausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaunuolės, sveikinimai begaliniai. O aš jauciu kaip puciuos kaip oro balionas edu kaip keula. Pirmadieni tortadienis, antradieni lipsiu ant svarstyklių ir grįšiu tikriausiai su riebiu pliusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 07 02, 22:38)
Šaunuolės, sveikinimai begaliniai. O aš jauciu kaip puciuos kaip oro balionas edu kaip keula. Pirmadieni tortadienis, antradieni lipsiu ant svarstyklių ir grįšiu tikriausiai su riebiu pliusu verysad.gif

tu tik pareik, mes lauksim smile.gif
Atsakyti
sveikos,gryztu prisiedusi kaip nezinau kas verysad.gif negi sitiek galejo uzaugti tauku?kosmaras pasileidau kaip šuo nuo lenciugo.
pamirsau liniuote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mable*: 05 liepos 2016 - 10:24
na, netrunka sugrįžti jei burna atsidaro pilna katūške smile.gif manau tam ir skirta stabilizacija.. kas reiškia, valgyk laisvesni meniu, bet vis tiek laiku ir saikingai ax.gif taip manau..
Atsakyti
Raudona aš , jau standartiškai doh.gif uogų sezonas

Nuo 71,9 krito iki 71,6, skirtumas -0,3 ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
džiaugiuosi dėl jūsų pasiekimų smile.gif šaunuolės smile.gif
Aš vis bandau ir bandau smile.gif Jau pradėjau ant savęs pykti nes darausi kaip šiukšlių kibiras.
Reikia kažkaip susiimti.
Atsakyti
Tai ka............nepasigedot ane?

uzsilaksciau praeita savaite. savaite buvo zalia, ketvirtadieni svoris buvo 71.4. penktadieni dar buvau gera sau, bet svarstykliu neturejau. o tada dalykai isslydo is ranku, mylimasis atostogauja, sveciavomes pas mano tevus, veliau pas jo tevus, dabar esam moletuose ir atostogaujam viesbutyje. laikysiuos kiek galiu, dietos atostogu neimsiu...........bet, nemeluosiu nei sau, nei jums, apie zaliavima sia savaite galim pamirst. tikslas sia savaite - iseit ant 0. nepasunket bent jau smile.gif
liniuote pasikeisiu, bus skaudziai jei reikes ja keisti i pliuso puse doh.gif
Atsakyti
Labas Raimuk 4u.gif

Aš po laša, nuo 71,6 iki 71,5 ax.gif -0,1
Atsakyti
Gera diena biggrin.gif

Toliau lašu blush2.gif

Nuo 71,5 iki 71,1, skirtumas -0,4 thumbup.gif

GAILA, KAD VIENA nono.gif

Raima turbūt jau ruošiasi savo šventei, bet kur kitos panelės prapuolėt? g.gif

Atsakyti