Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(alioska @ 2016 06 15, 08:41)
Sveikos mergynos.
Labai noriu numest svori,todiel atejau pas jus.
Geriu vaistus todiel svoris uzauga per metus 25 kg.baisu.
atejau pas jus,ir bandisiu mest svori.
pradzia 2016.06.15.
user posted image

sveika prisijungus prie musu thumbup.gif jei labai noresi nutirps tie nelabieji,o koks ugis?
Atsakyti
sveikos,svoris stovi vietoj,kur mergikes dingot lens.gif
Atsakyti
Aš raudona.. savaitės bėgyje suvalgiusi papildomą saujelę žemuogių ne laiku ir ne vietoje blush2.gif

Dingo stresai, tai nuo 73,2 kilau į 73,7 blush2.gif Taip ir žinojau kad praeitą kartą kažkaip daugokai smuko žemyn, kai jau kurį laiką tik po 400g tekrito ax.gif tikrai nemanau kad čia žemuogės priskaičiavo man tiek pliuso rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Nu nepatikėsit, bet ir vėl raudona. Nieko nesakykit, nuo rytojaus griežtai susiimu.
Atsakyti
spejau, spejau thumbup.gif
savaite zalia, siandien sveriu 73.3 svorio pokytis - 0.5 kg. kita savaite nebusiu namie, bandysiu nepasiduot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
As raudona ax.gif
Vakarienei valgau nedideli induka braškių su pienu.. sezonas, nieko negaliu padaryt doh.gif juokauju zinoma, galeciau nevalgyti, bet braskes noksta, valgytoju neuztenka, o virimui per mazai, tai is reikalo beveik nuodėmiauju.. nu bet ir skanu blush2.gif

nuo 73,7 krito iki 72,5, skirtumas -1,2
Atsakyti
ir vel ramu. matyt raudonuojam ir geda pasirodyt verysad.gif
kaip jau anksciau minejau, nebuvau namie sia savaite. laikiausi kaip galejau, bet tai valgyma praleidau, tai nelaiku valgiau, tai ne taip kaip priklauso. raudonuoju. ir tos pacios braskes koja kiso. svoris stovi vietoj, be pokyciu si karta, bent tiek, kad ne i pliusa blush2.gif
73.3 kg.
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 06 24, 20:14)
ir vel ramu. matyt raudonuojam ir geda pasirodyt verysad.gif

liksim vel dviese biggrin.gif

ee, as tai kad ir raudonuoju ateinu prisirašyti smile.gif svarbu kad svoris krenta po truputuka ir gerai smile.gif man liko tik keli šimtai gramu iki KMI - normalus thumbup.gif veliau stengsiuosi kiek galedama kad priekyje septynetas nunyktu.. o tuo tarpu koleges turbut baigia is pavydo nusprogti kad as kustu.. anoreksijom gazdina, vos ne beprote vadina, ypac kai pasakau kad dar kokiu geru -8 kg iki pilnos laimes man truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 25, 16:04)
liksim vel dviese  biggrin.gif

ee, as tai kad ir raudonuoju ateinu prisirašyti  smile.gif  svarbu kad svoris krenta po truputuka ir gerai  smile.gif man liko tik keli šimtai gramu iki KMI - normalus  thumbup.gif  veliau stengsiuosi kiek galedama kad priekyje septynetas nunyktu.. o tuo tarpu koleges turbut baigia is pavydo nusprogti kad as kustu.. anoreksijom gazdina, vos ne beprote vadina, ypac kai pasakau kad dar kokiu geru  -8 kg iki pilnos laimes man truksta  lotuliukas.gif

liksim dviese tai liksim, ka gi padarysi smile.gif nors as manau, kad net jei raudonuoji, ir svoris i pliusa eina, atejus ir pasisakius bent karta per savaite, pasibedavojus ir pripazinus nuodemes yra paskata galiausiai susiimti. o jei to nedaryt, tai nesusiimsi niekad. gal per skaudziai musom??????
o kolegems linkiu ne pavydeti, o padaryti paslauga sau ir susimastyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
iš tikrųjų gėda. Ir gėda dvigumai ir prieš jus ir prieš pačią save, kad negaliu susivaldyti.
Tai va, raudonuoju, bet rankų stengiuosi nenuleisti smile.gif
Rezultatas +1 kg
Atsakyti
QUOTE(Scorpy @ 2016 06 27, 08:15)
Sveikos, merginos,
iš tikrųjų gėda. Ir gėda dvigumai ir prieš jus ir prieš pačią save, kad negaliu susivaldyti.
Tai va, raudonuoju, bet rankų stengiuosi nenuleisti smile.gif
Rezultatas +1 kg

nesinervuok, kad nesusiimi. vasara sunku laikytis plano, per daug pagundu. nenuleisk ranku, ir vis bandyk, nepavyko is 100 karto, is 101 pavyks. yra kazkoks posakis, ar tai zymaus zmogaus mintis, kad laimejimui tereikia atsitiesti viena karta daugiau nei kritai. susitrauks skrandis po truputi, ir galiausiai startuosi, kad ir rudeniop ax.gif
Atsakyti
Savaitė raudona
Vakarienėm valgau nedideli kieki mėlyniu, žemuogių ar braškių su pienu. Uogų sezonas. Sunku atsisakyti. Nusprendziau geriau sąmoningai raudonuoti negu kad paskui iš per didelio noro apsivalgyt nelaiku ir ne vietoj ax.gif

Nuo 72,5kg krito iki 71,9kg, skirtumas -0,6 thumbup.gif judu po biški žemyn. Jau patinku sau veidrodyje wub.gif ir pasiekiau KMI - normalus bis.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti